Ruana mislila sam i na tebe i na bureka i povremeno dust i harlekina, a o Mister No-u da ne pričam. On prelazi sve granice.
Zna se ko su bili č... i u... ali ne možeš današnji Srpski i Hrvatski narod tako nazivati. Možda su to bili njihovi djedovi, očevi, pradjedovi, ali ova generacija to nije. Možeš ih nazvati budalama, nacionalistima i sl., ali ne i č i u.
Ne znam zašto mi sad spominješ Ševala kad on nema veze s tim. Ja se s tobom slažem da je on previše umišljen i bahat i zna on dobro da imam takvo mišljenje o njemu. Niko mu na forumu ne odgovara, omalovažava druge, a on je bogom dan. Najljepši, najkuratiji, najsmješniji, najfaca, najposao, naj ćuko, naj žena. Al de, šta sad. Ja sam poznavala nekog boljeg Ševala (kao što gejša napisa) pa se nadam da je ovo neka prolazna faza i odbijam da povjerujem da je na početku samo glumio

To sad i nije tema.
Kao što sam u prethodnom postu napisala u većini stvari se ne slažem sa Ševalom, ali u onoj da.
Ako je spomenuo ovo što je spomenuo, ne znači da to ja davno nisam primijetila ali sam šutjela da ne dižem tenzije i zahvaljivala Bogu što kod nas nema malo radikalnijih Srba i Hrvata.
Niti ih može biti jer je eto došao jednom mario cro i pisao stvari koje se vama ne sviđaju pa su se svi digli protiv njega i morali smo ga banovati. A ustvari on nimalo gore stvari nije pisao od onih koje pišu neki naši forumaši, samo što mi to ne primijetimo jer se ne piše protiv "naših".
Ti kažeš nisam lično vrijeđala nikog od forumaša nego komentarisala vijesti.
Bila sam 3 mjeseca na forumu nezavisnih novina gdje se skuplja najveći srpski šljam. Iako mene nisu lično vrijeđali želudac mi se prevrtao dok sam čitala šta pišu u Bošnjacima. Isto tako na forumu hercegbosne, mogu reći da me većina simpatisala ali kad vidim teme koje se tamo otvaraju, kako se ismijavaju Bošnjaci, šta se sve piše, ne osjećam se nimalo ugodno. Naljutim se, isprovociraju me.
Ali to su sve forumi gdje je 95 posto tema politika i to je tamo normalno. Mi smo forum za normalnu diskusiju, opuštanje, zaebanciju i nema ovdje nekih rasprava o politici. Zašto da onda stvaramo neku negativnu atmosferu ružnim komentarima na vijestima ili pp-ovima kao ovaj što je upućen Posavljaku.
Svi smo mi preživjeli u ratu što smo preživjeli. I sama si napisala kad si pročitala moj post da te potreslo. I da se razumijemo, nisam za treći entitet, RS mi je genocidna tvorevina, ali šta ja sad imam od toga što ću to non stop ponavljati po forumima i svađati se ko je koga više pobio. Ne želim provesti ni vrijeme na forumu, ni vrijeme u reali u toj mržnji

I ne trebaš se sad ljutiti, ni ti, ni ovi koje sam gore spomenula. Ne daj Bože da vas smatram lošim ljudima.
Svi ste mi super, posebno ti, i ona pjandura i dust i navalentni harlekin i burek koji samo ovuda provocira ženskinje

Htjela sam vam samo skrenuti pažnju da --- e sad onaj izraz koji mrzim --- malo spustite loptu.
Nema potrebe da suvišnim komentarima stvaramo tenzije na forumu.
PS od 6.5. počinjem raditi akobogda i vjerovatno ću manje pisati jer nemam internet na poslu. Kad dođem ovdje neću sve stizati pročitati, a i ide ljeto pa će biti manje prometa na forumu. Pokušajte da se suzdržite od nekakvih svađa, žalbi... a moderatore savjetujem da se ne upuštaju previše u rasprave. Jedan post tj jedno objašnjenje i kapak. Ko se bude žalio i dalje, odmah ban na 7 dana, da ne bude da drugi vode ratove na forumu u moje ime.