Hidžab, nikab, burka
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24161 times
- Status: Offline
Re: Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović
Ne mozemo kusat sta samo nama pase. Svima isto pravo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Re: Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović
Ima dosta gospodina, vrhunske gospode, intekektualaca, doktora, ljudskih gromada koji su na kraju sami srozali svoj legitimitet jer ne funkcioniše neko sa 80 isto kao sa 50.Laser wrote: 07 May 2022, 15:32 Bez obzira na ovaj Kljujićev krivo shvačeni gaf, on je i dalje gospodin.
Kamo sreće.da nije rekao ono što je rekao, ali taj iskaz nije odraz njegovog opusa.
Eno Donald Trumo, ugledni biznismen, pop ikona u Americi, popularan gost u svim emisijama a sada je stara budala koja reži na crnce, muslimane i Meksikance i ne zna se u javnosti ponašati kao da je tek došao iz neke selendre iz juga Amerike, kao da nije boravio i poslovao decenijama u New Yorku.
Svi ovi današnji depresivni starci, nisu se tako rodili već su sa vremenom postali senilni, ili ih je vrijeme pregazilo, ili su postali ogorčeni jer nisu više relevantni kao nekada.
Mi moramo poštovati ličnosti iz prošlosti radi toga kako su onda djelovali ali im moramo prestati davati prostora ako pokazuju znakove nestabilnosti, za njihovo dobro.
Kljuiću bi bilo bolje, a da toga nije ni svjestan, da su ga mediji zaboravili i da sjedi negdje u nekoj kafani i tako ubija dane, bar bi ga svaka druga osoba pozdravila sa "Dobar dan gospodine", ovako je sam sebe ukopao.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- HAVANA
- Penzioner

Pozdravite naseg novog ministra za ljudska prava. Onaj desno je slucajno upo, panker jedan sa mejtasa. 
download own photos from instagram

download own photos from instagram
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
I ne treba mu uskratiti pravo. Njegovo pravo mora biti da i večeras gostuje na nekoj televiziji i isto govori ali i druga strana ima pravo da ga zbog toga popljuje, ako treba i na 50 stramica teme o njemu.
Drugo je sada što će najveći zagovarači slobode govora se ibretiti kada drugi iskoriste svoju slobodu govora i kritikuju Kljuića.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Penzioner

Ok. Onda nek kljuic prica, ima pravo.Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 17:25I ne treba mu uskratiti pravo. Njegovo pravo mora biti da i večeras gostuje na nekoj televiziji i isto govori ali i druga strana ima pravo da ga zbog toga popljuje, ako treba i na 50 stramica teme o njemu.
Drugo je sada što će najveći zagovarači slobode govora se ibretiti kada drugi iskoriste svoju slobodu govora i kritikuju Kljuića.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa niko mu ne brani, kao ni nama da ga pljujemo na 50 stranicaHAVANA wrote: 07 May 2022, 17:33Ok. Onda nek kljuic prica, ima pravo.Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 17:25
I ne treba mu uskratiti pravo. Njegovo pravo mora biti da i večeras gostuje na nekoj televiziji i isto govori ali i druga strana ima pravo da ga zbog toga popljuje, ako treba i na 50 stramica teme o njemu.
Drugo je sada što će najveći zagovarači slobode govora se ibretiti kada drugi iskoriste svoju slobodu govora i kritikuju Kljuića.![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ako uspijes ujediniti Dinu Konakovića, Harisa Zahiragića, Edina Fortu, Sašu Magazinovića, Ivanu Marić, savez bošnjackih NVO-a, Srđana Mandića, Damira Arnauta i SAFF portal onda valjda shvataš kakav si bizon ispao.
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
pa ne moras biti kriminalac da furas zajednicki interes...
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4078 times
U mojim očima Kljujić se nimalo nije srozao nespretnim iskazom.Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 17:20Ima dosta gospodina, vrhunske gospode, intekektualaca, doktora, ljudskih gromada koji su na kraju sami srozali svoj legitimitet jer ne funkcioniše neko sa 80 isto kao sa 50.Laser wrote: 07 May 2022, 15:32 Bez obzira na ovaj Kljujićev krivo shvačeni gaf, on je i dalje gospodin.
Kamo sreće.da nije rekao ono što je rekao, ali taj iskaz nije odraz njegovog opusa.
Eno Donald Trumo, ugledni biznismen, pop ikona u Americi, popularan gost u svim emisijama a sada je stara budala koja reži na crnce, muslimane i Meksikance i ne zna se u javnosti ponašati kao da je tek došao iz neke selendre iz juga Amerike, kao da nije boravio i poslovao decenijama u New Yorku.
Svi ovi današnji depresivni starci, nisu se tako rodili već su sa vremenom postali senilni, ili ih je vrijeme pregazilo, ili su postali ogorčeni jer nisu više relevantni kao nekada.
Mi moramo poštovati ličnosti iz prošlosti radi toga kako su onda djelovali ali im moramo prestati davati prostora ako pokazuju znakove nestabilnosti, za njihovo dobro.
Kljuiću bi bilo bolje, a da toga nije ni svjestan, da su ga mediji zaboravili i da sjedi negdje u nekoj kafani i tako ubija dane, bar bi ga svaka druga osoba pozdravila sa "Dobar dan gospodine", ovako je sam sebe ukopao.
Naprotiv, poštujem iskaz, kao Stjepqnov stav da li je naše društvo spremno prihvatiti ženu sa hidžabom na političkoj funkciji ili ne.
Siguran sam da se nije referirao na slobodu ispovijedanja vjere, odijevanja itd.
Da sam, ne daj Bože, nekim slučajem neki faktor u stranci, nikada ne bih na političku funkciju kandidovao ženu sa hidžabom.
Ne bih zabranjivao njihovo kandidovanje kao nadrndani Behko (ne daj mu Bože vlasti ni jednog sata), ali svakako ne bih preporučio.
Nismo mi zreli za to.
Klanjam džematile po parkovima.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3956 times
- Been thanked: 7320 times
- Status: Online
Ma ja..
jasta je..onaj bas zabiti..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4078 times
Pa realno, pravi si bizon.
Tolike godine živiš.sa komšijama muslimanima ali nikada nisi shvatio da su katoličke časne sestre zaređena crkvena lica, a pokrivena muslimanka to ni na koji način nije, pa tako ne mogu biti predmet poređenja.
Klanjam džematile po parkovima.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ne gleda Matan "Bule," bolan Laser.
Ostalo je cutanje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11864 times
Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 17:42 Ako uspijes ujediniti Dinu Konakovića, Harisa Zahiragića, Edina Fortu, Sašu Magazinovića, Ivanu Marić, savez bošnjackih NVO-a, Srđana Mandića, Damira Arnauta i SAFF portal onda valjda shvataš kakav si bizon ispao.
Eto, ujedinio si ti sva govna i sa desnice i uhljupe koji misle da su ljevica.
Ljevica je Kljujić. Ožeži, ko jebe nju i njeno pravo.,
Zahlupano je to, ljankase ufatiće fursata.
- Matan
- Sila nečista

Ja dok sam zivio u BIH, nikad nisam vidio pokrivenu komsinku muslimanku..Laser wrote: 07 May 2022, 19:44Pa realno, pravi si bizon.
Tolike godine živiš.sa komšijama muslimanima ali nikada nisi shvatio da su katoličke časne sestre zaređena crkvena lica, a pokrivena muslimanka to ni na koji način nije, pa tako ne mogu biti predmet poređenja.
bilo je sa maramama, kao sto su i nase zene nosile marame..
jedino su se razlikovale u dimijama i katolkinje su nosile one bijele dimije..sa crnom pregacom..
jel tebi jasno, da ja nemam nista ni protiv jednog zivog bica ove planete..
ali imam sa manipulatorima i zlim, sa bilo koje strane..
ne kazem ja da je ta zena losa osoba..
ali ovo nije religijska drzava..
privatno nosi sta hoces, nema zabrane..
ali u drzavnim institucijama se mora pridrzavati kodeksa..
imam ja problem i sa katolibanima i onim pravoslavnim zatucanim idiotima..
ali sa dobrim ljudima sa svih strana nemam problema..
ni sa zizi nemam problem iako ona kaze da sam ja primitivan..
ja znam da ona nije pokvarena, ali slova cine cuda..
mogu se tumaciti na vise nacina..
- Matan
- Sila nečista

Matan nikad nije nazao ucinio nijednom bicu ove planete nista..
bez obzira na naciju, vjeroispovijest ili boju koze..
samo dobro i zlo..
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26144 times
- Been thanked: 26785 times
Alma Colo..u prvi plan gurati,daleko od toga da imam nesto protiv zamotavanja ..moramo bit pametniji od kifline sejh bradica politike.
Ne guraj u prvi plan ono sto nam najvise zamjeraju ..uopce ne sporim kvaliete ministrice..govorim o slici koju odasiljes u momentima kad lojavi svih vrsta pricaju o Teheranu u Sarajevu..
Kad se rijesimo glavnih problema onda nek instaliraju sve i jednog hodzu,sejha ili bulu koja ih je zaduzila u kampanji..
Kljujiceva kritika je bila dobronamjerna ,to sto upaljeni kutnjaci samo cekaju " napad na Bosnjake" i sa mjesta s kojeg ga nikad nece biti je drugi par cipela.
Plus kad vidim Arnauta,Fortu i ove mladobudne sdpovce predvodjene don kiflom ne mogu da se ne smijem..
Kljujic ja za sve njih grandmaster politike..
Ne guraj u prvi plan ono sto nam najvise zamjeraju ..uopce ne sporim kvaliete ministrice..govorim o slici koju odasiljes u momentima kad lojavi svih vrsta pricaju o Teheranu u Sarajevu..
Kad se rijesimo glavnih problema onda nek instaliraju sve i jednog hodzu,sejha ili bulu koja ih je zaduzila u kampanji..
Kljujiceva kritika je bila dobronamjerna ,to sto upaljeni kutnjaci samo cekaju " napad na Bosnjake" i sa mjesta s kojeg ga nikad nece biti je drugi par cipela.
Plus kad vidim Arnauta,Fortu i ove mladobudne sdpovce predvodjene don kiflom ne mogu da se ne smijem..
Kljujic ja za sve njih grandmaster politike..
dream of spring...
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
E cuj ne guraj u prvi plan ono sto nam zamjeraju 

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26144 times
- Been thanked: 26785 times
Ono " ne guraj" te trigerovalo jelde 
dream of spring...
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Pa dobro Matane .
Znas li u šta se ne gleda?.
U govno .
Ostalo je cutanje.
- HAVANA
- Penzioner

Sta ovo ti rece? Bule su sta?