Hidžab, nikab, burka

Islam, Budizam, Kršćanstvo, hodže, popovi....
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times
Status: Offline

Re: Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović

Post by Šabović Adis »

Laser wrote: 07 May 2022, 19:44
Matan wrote: 07 May 2022, 19:26

Ma ja..
jasta je..onaj bas zabiti..
Pa realno, pravi si bizon.

Tolike godine živiš.sa komšijama muslimanima ali nikada nisi shvatio da su katoličke časne sestre zaređena crkvena lica, a pokrivena muslimanka to ni na koji način nije, pa tako ne mogu biti predmet poređenja.
Ja ba.
Isto ko što profesor fizike je profesor fizike, i nikako se ne može porediti s profesorom hemije. Potpuno drugi predmet. :valja
Ne mereeee 👉👌
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Re: Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović

Post by greeneyes »

E moj brate Mugdime, svasta ces ti cuti
Samo sabura
Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija »

HAVANA wrote: 07 May 2022, 20:54
Hurija wrote: 07 May 2022, 20:52

Pa dobro Matane .

Znas li u šta se ne gleda?.

U govno .

:hm
Sta ovo ti rece? Bule su sta?

Pusti Bule Havana ,prihvati se ti svoje Zorke :D

img_2_1651078648985.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ostalo je cutanje.
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

Mama? :sok
:valja
Ne mereeee 👉👌
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2911 times
Been thanked: 24121 times

Post by HAVANA »

Kakve su joj ovo sise, dje ovo kupila?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Krokodil Behko wrote: 07 May 2022, 19:54
Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 17:42 Ako uspijes ujediniti Dinu Konakovića, Harisa Zahiragića, Edina Fortu, Sašu Magazinovića, Ivanu Marić, savez bošnjackih NVO-a, Srđana Mandića, Damira Arnauta i SAFF portal onda valjda shvataš kakav si bizon ispao.

Eto, ujedinio si ti sva govna i sa desnice i uhljupe koji misle da su ljevica.
Ljevica je Kljujić. Ožeži, ko jebe nju i njeno pravo.,
Zahlupano je to, ljankase ufatiće fursata.
Nastup Kljuića i reakcija na izjavu = 1 korak bliže Bosni i Hercegovini kakvu ja zamišljam, 2 koraka unazad za Bosnu i Hercegovinu kakvu pojedini zamišljaju :cvike

Dobar je Kljuić ljevičar, treba se kandidovati da dobije 3 glasa više od Vojina, ali da je 2001. godina :oo
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14408 times
Been thanked: 24171 times
Status: Online

Post by Fuddo »

Stjepan je jedan od najvecih bosanskih dingara sto kurcinom bagere okolo zanosi, u zadnjih 100 godina.
Mogo je guzit po Zagrebu frajle i vikat majoriziran sam, mlatit pare, osto u ovoj pripizdini jer je plaho voli.
Nek ga zabije i onoj zabradjenoj i forti, i baketu.
Zaradio.
Ko se ljuti, upo mu kruti.
Dozvolite da se obratimo
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Laser wrote: 07 May 2022, 18:06
Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 17:20
Ima dosta gospodina, vrhunske gospode, intekektualaca, doktora, ljudskih gromada koji su na kraju sami srozali svoj legitimitet jer ne funkcioniše neko sa 80 isto kao sa 50.
Eno Donald Trumo, ugledni biznismen, pop ikona u Americi, popularan gost u svim emisijama a sada je stara budala koja reži na crnce, muslimane i Meksikance i ne zna se u javnosti ponašati kao da je tek došao iz neke selendre iz juga Amerike, kao da nije boravio i poslovao decenijama u New Yorku.

Svi ovi današnji depresivni starci, nisu se tako rodili već su sa vremenom postali senilni, ili ih je vrijeme pregazilo, ili su postali ogorčeni jer nisu više relevantni kao nekada.

Mi moramo poštovati ličnosti iz prošlosti radi toga kako su onda djelovali ali im moramo prestati davati prostora ako pokazuju znakove nestabilnosti, za njihovo dobro.
Kljuiću bi bilo bolje, a da toga nije ni svjestan, da su ga mediji zaboravili i da sjedi negdje u nekoj kafani i tako ubija dane, bar bi ga svaka druga osoba pozdravila sa "Dobar dan gospodine", ovako je sam sebe ukopao.
U mojim očima Kljujić se nimalo nije srozao nespretnim iskazom.

Naprotiv, poštujem iskaz, kao Stjepqnov stav da li je naše društvo spremno prihvatiti ženu sa hidžabom na političkoj funkciji ili ne.

Siguran sam da se nije referirao na slobodu ispovijedanja vjere, odijevanja itd.

Da sam, ne daj Bože, nekim slučajem neki faktor u stranci, nikada ne bih na političku funkciju kandidovao ženu sa hidžabom.

Ne bih zabranjivao njihovo kandidovanje kao nadrndani Behko (ne daj mu Bože vlasti ni jednog sata), ali svakako ne bih preporučio.

Nismo mi zreli za to.
Kako bi postupio u ovom slučaju?
Petra De Sutter, prvi transseksualac na važnoj funlcijo. Zamjenik premiera Belgije član evropskog parlamenta. Da napomenem, država u EU

Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25238 times
Been thanked: 6629 times

Post by Veca »

Kljuicu, zivio ti meni! :pivo ...ne trebaju mi marame-hidzabi, feredze u javnim ustanovama-nikakva vjerska obiljezja, i ovdje sam bila protiv, kad je uciteljica sa hidzabom, trebala predavati mojoj djeci! :jok
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25238 times
Been thanked: 6629 times

Post by Veca »

Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 22:51
Laser wrote: 07 May 2022, 18:06

U mojim očima Kljujić se nimalo nije srozao nespretnim iskazom.

Naprotiv, poštujem iskaz, kao Stjepqnov stav da li je naše društvo spremno prihvatiti ženu sa hidžabom na političkoj funkciji ili ne.

Siguran sam da se nije referirao na slobodu ispovijedanja vjere, odijevanja itd.

Da sam, ne daj Bože, nekim slučajem neki faktor u stranci, nikada ne bih na političku funkciju kandidovao ženu sa hidžabom.

Ne bih zabranjivao njihovo kandidovanje kao nadrndani Behko (ne daj mu Bože vlasti ni jednog sata), ali svakako ne bih preporučio.

Nismo mi zreli za to.
Petra De Sutter, prvi transseksualac na važnoj funlcijo. Zamjenik premiera Belgije član evropskog parlamenta. Da napomenem, država u EU

Image

...ne vidim joj hidzab na glavi, takodjer mijesas babe i zabe! :kafa
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

ironman wrote: 07 May 2022, 20:03 Alma Colo..u prvi plan gurati,daleko od toga da imam nesto protiv zamotavanja ..moramo bit pametniji od kifline sejh bradica politike.
Ne guraj u prvi plan ono sto nam najvise zamjeraju ..uopce ne sporim kvaliete ministrice..govorim o slici koju odasiljes u momentima kad lojavi svih vrsta pricaju o Teheranu u Sarajevu..
Kad se rijesimo glavnih problema onda nek instaliraju sve i jednog hodzu,sejha ili bulu koja ih je zaduzila u kampanji..
Kljujiceva kritika je bila dobronamjerna ,to sto upaljeni kutnjaci samo cekaju " napad na Bosnjake" i sa mjesta s kojeg ga nikad nece biti je drugi par cipela.
Plus kad vidim Arnauta,Fortu i ove mladobudne sdpovce predvodjene don kiflom ne mogu da se ne smijem..
Kljujic ja za sve njih grandmaster politike..
Kakav napad na Bošnjake? Vidiš da osim tih što tako viču da su to osudili i Nebošnjaci, Bosanci sa Popisa, Srbi i Hrvati. Osudili i istog mišljenja su čak ti koji ne bi jedni sa drugima u isti autobus sjeli.

Ne daj Bože da je se samo SDA oglasio, mogao je tada Kljuić zapjevati i onu pjesmu o buli i slanini, samo bi bila reakcija "SDA na aparatima, napad na Bošnjooke, vjernici opet nadrkani i sve im smeta" ali pošto su i drugi pokazali veličinu i ostavili političke animozitete na stranu zbog nepravde i fašističke izjave, takvih komentara ima veoma malo.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26112 times
Been thanked: 26751 times

Post by ironman »

Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 23:00
ironman wrote: 07 May 2022, 20:03 Alma Colo..u prvi plan gurati,daleko od toga da imam nesto protiv zamotavanja ..moramo bit pametniji od kifline sejh bradica politike.
Ne guraj u prvi plan ono sto nam najvise zamjeraju ..uopce ne sporim kvaliete ministrice..govorim o slici koju odasiljes u momentima kad lojavi svih vrsta pricaju o Teheranu u Sarajevu..
Kad se rijesimo glavnih problema onda nek instaliraju sve i jednog hodzu,sejha ili bulu koja ih je zaduzila u kampanji..
Kljujiceva kritika je bila dobronamjerna ,to sto upaljeni kutnjaci samo cekaju " napad na Bosnjake" i sa mjesta s kojeg ga nikad nece biti je drugi par cipela.
Plus kad vidim Arnauta,Fortu i ove mladobudne sdpovce predvodjene don kiflom ne mogu da se ne smijem..
Kljujic ja za sve njih grandmaster politike..
Kakav napad na Bošnjake? Vidiš da osim tih što tako viču da su to osudili i Nebošnjaci, Bosanci sa Popisa, Srbi i Hrvati. Osudili i istog mišljenja su čak ti koji ne bi jedni sa drugima u isti autobus sjeli.

Ne daj Bože da je se samo SDA oglasio, mogao je tada Kljuić zapjevati i onu pjesmu o buli i slanini, samo bi bila reakcija "SDA na aparatima, napad na Bošnjooke, vjernici opet nadrkani i sve im smeta" ali pošto su i drugi pokazali veličinu i ostavili političke animozitete na stranu zbog nepravde i fašističke izjave, takvih komentara ima veoma malo.
Ma kakav fasizam?
Sve ovo shabanije sto se diglo nije vrijedno ni zaqrac sto se drzave tice.
Kljujic sam je doprinio vise nego svi oni zajedno. Na zalost,turbofolk nacin razmisljanja je kod nas preuzeo..
Nista covjek lose nije ni rekao ni mislio.
dream of spring...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Veca wrote: 07 May 2022, 22:56
Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 22:51

Image

...ne vidim joj hidzab na glavi, takodjer mijesas babe i zabe! :kafa
Naravno da ne vidiš jer to na slici očigledno može a hidžab ne može.
Izgleda da oni koji su protiv žena sa hidžabom na određenim funkcijama imaju određenu sliku kako treba izgledati neko na funkciji u jednoj evropskoj državi.
Muškarac sa haljinom isto ne izgleda kao tipičan izgled jedne osobe na određenoj funkciji u jednoj evropskoj državi

Petra se osjeća kao žena i način oblačenja je dio njegovog identiteta kao što je i način oblačenja dio identiteta ministrice u nasoj zemlji.
Ako ćemo za ministricu reći da nemamo nista protiv hidžaba ali imamo na određenoj poziciji onda se može i za Petru reći da nemamo ništa protiv muškaraca u haljinama ali imamo ako obnašaju određene funkcije i da se treba ošišati i nositi hlače.

Petra očigledno može u EU, pa šta onda naši glume sa kritikama jer misle da su time bliže Evropi?
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

ironman wrote: 07 May 2022, 23:16
Naseef Mushroom wrote: 07 May 2022, 23:00

Ma kakav fasizam?
Sve ovo shabanije sto se diglo nije vrijedno ni zaqrac sto se drzave tice.
Kljujic sam je doprinio vise nego svi oni zajedno. Na zalost,turbofolk nacin razmisljanja je kod nas preuzeo..
Nista covjek lose nije ni rekao ni mislio.
Ni vi sami ne vjerujete u to šta pišete čim morate pominjati šta je on radio prije 30 godina i ne možete se držati samo 2022. godine i fokusirati se samo na tu emisiju i sadržaj njegove izjave.
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2911 times
Been thanked: 24121 times

Post by HAVANA »

Znaci nazife tebi ne smeta da ti djetetu predaje u skoli profesorica sa hidzabom, ne bi ti onda smetalo ni da je ova gore direktorica, bozo vreco predaje muzicko, deen fizicko... Ti si bas fin i tolerantan. Meni bi ovo sve smetalo da mom djetetu predaje. A i predavalo je jedno od ovoga i imam jako lose iskustvo. Mozda nas je budala zapala, mozda je neka druga ok al dijete je dijete. Krhko i osjetljivo...Tako da zaboli me i za njen hidzab i uvjerenja. Prosvjetni je radnik. Nek radi svoj posao a vjerska uvjerenja ne prenosi djeci ako ti to nije posao.Ne ide mi dijete na engleski da slusa o allahu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Emisije u kojima Senad vodi privatni rat protiv sda i lize damu kifli,forti i trenerku..hajde molim te..
Emisija u kojoj naziva ljude kockarima i alkosima samo zato jer su mu oponenti..
U kontekstu emisije je i izjava Kljujica..
Poslusaj..sta je pricao i kako je rekao istinu..
Ne radi se o marami i ministrici,nego o nacinu na koji se radi..primjedba na maramu je dio citave price..ali da dzaba ne tupim..
Nek interpretira kako ko zeli..
dream of spring...
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

A što bi mu smetalo?
Ne bi mu smetalo ni da mu časna sestra hutbu drži, jel tako, Nazife? :valja
Ne mereeee 👉👌
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Vala mu ovo bezveze bi. Neka bude da mu je izletilo
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Vrag wrote: 07 May 2022, 23:32 Vala mu ovo bezveze bi. Neka bude da mu je izletilo
Ma bilo je u kontekstu price koju je opet senad pokrenuo..da ne kazem isprovocirao..
dream of spring...
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14408 times
Been thanked: 24171 times
Status: Online

Post by Fuddo »

Treba ba sam guzit i drogirat se
I volit Bosnu
Pa ja
Sta imas tu srat bezze vaka naka
Jebat je, mislim, te uSteljCe
Ko da nas nesta nauce
Dozvolite da se obratimo
Locked

Return to “Religija”