Sta se ti tu whatafakash?
Ne znas haiku
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pase ti zrakJulia-Klara wrote: 10 May 2022, 09:12 Ah sto ja lijepo spavam ovdje![]()
Nego, u subotu cu za Sarajevo - gdje da jedemo cAvape?
Nemojte da se vozikam negdje daleko, znaci Bascarsija ili u blizini

Petica , niĐe drugo.Julia-Klara wrote: 10 May 2022, 09:12 Ah sto ja lijepo spavam ovdje![]()

Ne vide to oni kao miMaja wrote: 10 May 2022, 09:47 Disem duboko da se ne bi iznervirala. Rekla tati da samo skine sulunare al jok...on ce cistiti odzak. Ruke potpuno crne pa se pridrzi malo za zid, malo za tabure, malo zavrati rukave, malo stavi ruke na koljena...
Specijal, Petica, Mrkva....Julia-Klara wrote: 10 May 2022, 09:12 Ah sto ja lijepo spavam ovdje![]()

Kakav Specijal i Mrkva ...ho'š da umreDori wrote: 10 May 2022, 09:50Specijal, Petica, Mrkva....Julia-Klara wrote: 10 May 2022, 09:12 Ah sto ja lijepo spavam ovdje![]()
Meni Specijal odlican.....I Zmaj (ali to joj je podaleko)

Nije, odlicni su

Ja bas volim cevape i tesko da mi ne valjaju, ako je meso fino zacinjeno, ne premasno i lepina polivena ponesi, al u Sarajevu je suha pa se davi, moras sokom zalit svaki zalogajFuddo wrote: 10 May 2022, 10:11Nije, odlicni su
Doduse, to je davno bilo
Kaze mi jaran, ma bizi, mora da si bas gladan, kad sam mu reko da su dobri![]()

Meni su se jucer ogadilispacebound wrote: 10 May 2022, 10:13Ja bas volim cevape i tesko da mi ne valjaju, ako je meso fino zacinjeno, ne premasno i lepina polivena ponesi, al u Sarajevu je suha pa se davi, moras sokom zalit svaki zalogajFuddo wrote: 10 May 2022, 10:11
Nije, odlicni su
Doduse, to je davno bilo
Kaze mi jaran, ma bizi, mora da si bas gladan, kad sam mu reko da su dobri![]()
![]()

Ja kad sam zadnji put jela kod Harija bili premasni, je l to problem ili sta?Fuddo wrote: 10 May 2022, 10:17Meni su se jucer ogadilispacebound wrote: 10 May 2022, 10:13
Ja bas volim cevape i tesko da mi ne valjaju, ako je meso fino zacinjeno, ne premasno i lepina polivena ponesi, al u Sarajevu je suha pa se davi, moras sokom zalit svaki zalogaj![]()
I ne pomisljam vise na njih.

Katastrofaspacebound wrote: 10 May 2022, 10:21Ja kad sam zadnji put jela kod Harija bili premasni, je l to problem ili sta?