Tako rodjak prije desetak godina imao alfu 145 i tako dobre felgace, to sportske opruge. Ma osijedio vozeci je. Bila dobra samo za autoputa

Moderator: Krokodil Behko
Tako rodjak prije desetak godina imao alfu 145 i tako dobre felgace, to sportske opruge. Ma osijedio vozeci je. Bila dobra samo za autoputa
Ma bizi jebo te auto ja neki dan odvuko biciklo na servis i kae lik joooj imo sam posla oko njeg, pitam ga kolko para kaze 15 marki
Tako mi vozili sivacu masinu na popravak i rastavi je coek i sastavi i dade nam jos litar industrijskog ulja-ka'e 10 markiGomez wrote: 22 Apr 2021, 22:46Ma bizi jebo te auto ja neki dan odvuko biciklo na servis i kae lik joooj imo sam posla oko njeg, pitam ga kolko para kaze 15 markigreeneyes wrote: 22 Apr 2021, 22:36
Tako rodjak prije desetak godina imao alfu 145 i tako dobre felgace, to sportske opruge. Ma osijedio vozeci je. Bila dobra samo za autoputa![]()
![]()
A na forda skoro bacio haman milju za kvacilo kugle karjanice kineticki, jos ga sad moram farbat pa mali servis, ma jebo te auto![]()
Dodji vam odemo kod Jasmina u Kolodvorskoja, doktor za takve stvari, meni fleksibilna osla kad je napravio ja mislio da auto ne radi kolko je tihoDuminjo wrote: 14 Feb 2022, 20:03 Odvuko danas fiestu na tehnicki. Sat kasnije, zove Lola i kaze auspuh kaputt, mora mijenjati..
Ko da me punim po glavi opalio. A nanu mu, nista se ne cuje
Ma dobro to.. mene muci sto kontam da je ovo znak kako je pocelo truhnuti. I sad ide jedno po jedno.Beni wrote: 14 Feb 2022, 20:10Dodji vam odemo kod Jasmina u Kolodvorskoja, doktor za takve stvari, meni fleksibilna osla kad je napravio ja mislio da auto ne radi kolko je tihoDuminjo wrote: 14 Feb 2022, 20:03 Odvuko danas fiestu na tehnicki. Sat kasnije, zove Lola i kaze auspuh kaputt, mora mijenjati..
Ko da me punim po glavi opalio. A nanu mu, nista se ne cuje![]()
moze to jos
Ako je budem moro mijenjati, bice mi u nevakat.
Ovo je meni zato sto sam se cimerki smijao sinoc. Pocela kukat kako su joj dali predracun za servis skoro 700€. Ja je zajebavo i et. Odmah auspuhVeca wrote: 14 Feb 2022, 21:23 ja se smijem, a oplakat cu, Tita mijer i ja moram ovih dana svog vodit!
Ne mora znaciti da je truho, mozda ke samo pregorio haj ga znajDuminjo wrote: 14 Feb 2022, 20:18Ma dobro to.. mene muci sto kontam da je ovo znak kako je pocelo truhnuti. I sad ide jedno po jedno.Beni wrote: 14 Feb 2022, 20:10
Dodji vam odemo kod Jasmina u Kolodvorskoja, doktor za takve stvari, meni fleksibilna osla kad je napravio ja mislio da auto ne radi kolko je tiho![]()
A tetku jbo, odmah hoce citav da mijenja.
Evo me vec na mobile.de a nikad skuplji nisu bili![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests