LGBTIQA+
Moderator: spacebound
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Svijet bez potrebe za seksom bit će pravedniji!
Ma sta ona zna, u Indiji svakako su muz i zena na Vi, pa vjerovatno mogu i bez seksa.
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Re: Svijet bez potrebe za seksom bit će pravedniji!
Gluposti..neka dobije djecu na taj način onaj ko ne može da ih ima, ali zašto sada sve pometati, stvarno to ne kontam.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Re: HOMOSEKSUALNOST
Protiv toga sam uvijek,,,ali ljudi moji imamo mi svi djecu nedaj boze da nam krenu tim putem,odgajamo ih sigurno sve suprotno tome da nebih doslo do toga..ali nikad neznamo sta nas sutra ceka...citam ovaj posto od Edina,,sto kaze treba ih pobiti sve.hmm..sta mislis tvoje djete krene tim putem,,desi se I sta,,dali bi tako rekao,ili bi se pomirio satim?nemojte me pogresno shvatiti samo kazem jer u kojem mi svijetu zivimo..svasta se nadati
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
-
dacina_curica
Sto je (meni licno) jos uvijek nepojmljivo je to da jos uvijek pricamo o "putu" koji neko izabere....De molim vas jednom shvatite da je seksualnost urodjena, da se to ne moze natjerati ali ni promijeniti. Tako zapisano u genetski kod, nema greske. Homoseksualci su prvenstveno ljudi kao i heteroseksualci i nema potrebe nikoga ubijati, slati na robiju niti uopceno preko gledati zbog toga koga vole...nek' se vole ljudi, sta koga boli neka stvar kako i zasto......
Nit bi ih pobila, nit ih mrzim, ali ne mogu reći da ih razumijem, jer to koliko god pokušavala, ne mogu.
Neke stvari nisu prirodne, sama činjenica da ne mogu imati ni spolne odnose bez kondoma govori o tome da to nije nešto
prirodno, nego da je modernim vremenom nametnuto kao ispravno.
Neke stvari nisu prirodne, sama činjenica da ne mogu imati ni spolne odnose bez kondoma govori o tome da to nije nešto
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
-
dacina_curica
Cek, cek, cek....Zasto ne mogu imati spolne odnose bez kondoma?
ako je veza monogamna i oba partnera bez spolnih bolesti naravno da mogu, zasto ne bi mogli. I shodno tome da li heteroseksualni parovi po defaultu trebaju imati spolne odnose bez zastite?
Nis' sad ne skontah. 
Last edited by dacina_curica on 30 Apr 2013, 13:35, edited 1 time in total.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
naviknut cete se ..
pa kad dodem za dvadeset godina ovdje na ovaj forum da nas citam ako opstane do tada pomislit cu zasigurno,
# Eto, samo nam je trebalo malo duze vremena za prihvatiti..
pa kad dodem za dvadeset godina ovdje na ovaj forum da nas citam ako opstane do tada pomislit cu zasigurno,
# Eto, samo nam je trebalo malo duze vremena za prihvatiti..
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma

POSAVLJAK wrote:Goli otok pa nek se kebaju do mile volje
mogu to oni odraditi i u spavacoj sobi,,
udobnije je
[quote=dacina...nek' se vole ljudi, sta koga boli neka stvar kako i zasto......[/quote]
zvuci lepo,cak hipijevski, i ja verujem da se trudis biti otvorena i tolerantna.
al koliko si otvorena kad su u pitanju deca?
oni se bore za usvajanje dece sta im ja nikad nebi dozvolio. takva deca vodila bi gadan zivot, bila bi stigmatizirana i izrugivana od ostale dece.
kakvo je tvoje stajaliste, bil im i tu dala slobode za koje se zalazes?
zvuci lepo,cak hipijevski, i ja verujem da se trudis biti otvorena i tolerantna.
oni se bore za usvajanje dece sta im ja nikad nebi dozvolio. takva deca vodila bi gadan zivot, bila bi stigmatizirana i izrugivana od ostale dece.
- Calla
- Legenda foruma

ti se zasigurno plasis HIV infekcije ,?Dalia wrote:Nit bi ih pobila, nit ih mrzim, ali ne mogu reći da ih razumijem, jer to koliko god pokušavala, ne mogu.
a sta mislis Dalila koliko infekcija se dogodi izmedu zene i muskarca u aktivnoj seksualnoj dobi (zato postoje higijenska pravila i medikamenti koji nas dovedu ponovo iz bolesnog u zdravo stanje)
analni seks kao takav odigrava se i izmedu bracnih parova muskarca i zene godinama
(nista ovo nije moderno niti novo ,,sve smo mi praktike seksa naslijedili od prapretaka )
-
dacina_curica
Alexandar wrote:
Ja sam se vec po tom pitanju izjasnila, hvala lijepo.
Kao prvo imam dijete, musko, i kad mene sutra ne bi bilo, bilo bi mi svejedno da li ga odgaja hetero ili homo par...vazno je da su dobri ljudi i da mom djetetu mogu pruziti ljubav, dobar dom, ono sto mu treba.
Takodjer, u duhu teme, da mi dijete sutra dodje I kaze da voli muskarce bilo bi mi svejedno...Neka on zna kako voljeti, postovati, biti dobar partner a kome ce to da bude je samo njegova stvar.
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
potpisujem dacu na svim postovima na ovu temu... meni je bolje da ne pocinjemdacina_curica wrote:Alexandar wrote:
Ja sam se vec po tom pitanju izjasnila, hvala lijepo.I ne, nisam ni hipi, niti neki hipster, niti clanbilo koje marginalne ljevicarske jedinice...I ne trudim se nista, ja sam ja....
Kao prvo imam dijete, musko, i kad mene sutra ne bi bilo, bilo bi mi svejedno da li ga odgaja hetero ili homo par...vazno je da su dobri ljudi i da mom djetetu mogu pruziti ljubav, dobar dom, ono sto mu treba.
Takodjer, u duhu teme, da mi dijete sutra dodje I kaze da voli muskarce bilo bi mi svejedno...Neka on zna kako voljeti, postovati, biti dobar partner a kome ce to da bude je samo njegova stvar.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
postujem, al nisam siguran kad kazes da ti je svejedno , dal imas na umu da bi tvoje dete svaki dan iz skole dolazilo uplakano. deca znaju da budu okrutna, curice, i veruj da taj homoseksualni par moze da bude dobar ko kruh,al ga od tog nemoze zastititi.dacina_curica wrote:
Kao prvo imam dijete, musko, i kad mene sutra ne bi bilo, bilo bi mi svejedno da li ga odgaja hetero ili homo par...vazno je da su dobri ljudi
.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8224 times
- Been thanked: 19367 times
To je tačno. Al sad treba dodati da razlog djetetovog plača nisu njegovi gej roditelji već mi "normalni" koji ćemo ga ismijavati i gledati drugačije. Pa jel tako...Alexandar wrote:postujem, al nisam siguran kad kazes da ti je svejedno , dal imas na umu da bi tvoje dete svaki dan iz skole dolazilo uplakano. deca znaju da budu okrutna, curice, i veruj da taj homoseksualni par moze da bude dobar ko kruh,al ga od tog nemoze zastititi.dacina_curica wrote:
Kao prvo imam dijete, musko, i kad mene sutra ne bi bilo, bilo bi mi svejedno da li ga odgaja hetero ili homo par...vazno je da su dobri ljudi
.
E sad, nisam načisto s tim trebaju li gej parovi usvajati djecu. I jesam za to i nisam. Ali kao što gore rekoh u svemu tome ne krivim homoseksualce nego nas koji ih diskriminiramo.
I ne bi mi bilo svjedno da mi sutra dođe dijete i kaže da je gej. Pogodilo bi me prilično, ali bih vjerovatno to sakrila od njega i potrudila se dati mu do znanja da ga volim i da će njegov momak
- Luna.
- Inventar foruma

al za to nisu krivi homoseksualci nego sredina i roditelji, koji svoju djecu nisu naucili da se ne trebaju isijavat... nekad su vanbracna djeca nazivana kopiladima ( ne bi da se bilo ko nadje uvrijedjen, izvinjavam se unaprijed) a sad je to sasvim normalnoAlexandar wrote:postujem, al nisam siguran kad kazes da ti je svejedno , dal imas na umu da bi tvoje dete svaki dan iz skole dolazilo uplakano. deca znaju da budu okrutna, curice, i veruj da taj homoseksualni par moze da bude dobar ko kruh,al ga od tog nemoze zastititi.dacina_curica wrote:
.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
bolje za tebe, il za mene?Luna. wrote:
potpisujem dacu na svim postovima na ovu temu... meni je bolje da ne pocinjem
da se izjasnim , nisam protiv homoseksulaca kao ljudi ali neke granice odlucno postavljam.
ne zelim da se njihova borba za status u drustvu lomi preko decjih ledja.
njihove slobode zavrsavaju tamo gde pocinju slobode drugih ,u ovom slucaju slobode dece
- Calla
- Legenda foruma

ehss,Alex necemo sada djecicu uzimati kao stit protiv mrznje zajednice homoseksualaca
- Luna.
- Inventar foruma

za tebe, naravnoAlexandar wrote:bolje za tebe, il za mene?Luna. wrote:
potpisujem dacu na svim postovima na ovu temu... meni je bolje da ne pocinjem![]()
da se izjasnim , nisam protiv homoseksulaca kao ljudi ali neke granice odlucno postavljam.
ne zelim da se njihova borba za status u drustvu lomi preko decjih ledja.
njihove slobode zavrsavaju tamo gde pocinju slobode drugih ,u ovom slucaju slobode dece
mislim da prilazis s pogresne strane kad je u pitanju zastita djece... zar nije humanije dovesti drustvo na taj stepen da se ne rugaju djeci iz istispolih brakova, nego tu istu djecu, koju kao stitimo, pustiti da zive u domu za nezbrinutu djecu, zeljnu svega, ali zato im se niko nece smijati
Djole
Djole
Nisam protiv njih, nek se jase kako ko hoce ali definitivno im ne bih dopustila usvajanje djece. Ne vjerujem da bi ijedno dijete da ima pravo izbora htjelo biti clan takve porodice.
I bas je diskutabilan taj urodjeni gen homoseksualizma.
Cinjenica je da ih je odvratno vidjeti i daleko im kuca od moje. Jedne prilike sam u trolejbusu vidjela dvojicu kojima je preko 50 godina, sjede zagrljeni i njuskaju se
taj prizor je odvratan do bola.
Najgora kletva: Dabogda ti sin zeta doveo
I bas je diskutabilan taj urodjeni gen homoseksualizma.
Cinjenica je da ih je odvratno vidjeti i daleko im kuca od moje. Jedne prilike sam u trolejbusu vidjela dvojicu kojima je preko 50 godina, sjede zagrljeni i njuskaju se
Najgora kletva: Dabogda ti sin zeta doveo
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica