Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mister No wrote: 15 May 2022, 00:27
Švabama ide Eurosong kao i humor.
Tako oni obično, a onda se pojavi neko kao onda ona Lena pa osvoji takmičenje
Lena je poslije dugo vremena osovjila nakon 1982. pitanje je kada će opet iz Njemačke neko.
Ne pratim Euroviziju kao ostali forumaši pa mogu samo pisati šta sam načuo ali kako sam čuo da Njemačkoj, Engleskoj i još kojoj državi namjerno daju malo bodova svake godine, ne zbog kvaliteta pjesama ili što imaju antipatije prema tim državama već što ih kažnjavaju što zbog nekog statusa ne moraju te zemlje prolaziti kvalifikacije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Chan wrote: 15 May 2022, 00:31
Lena je poslije dugo vremena osovjila nakon 1982. pitanje je kada će opet iz Njemačke neko.
Ne pratim Euroviziju kao ostali forumaši pa mogu samo pisati šta sam načuo ali kako sam čuo da Njemačkoj, Engleskoj i još kojoj državi namjerno daju malo bodova svake godine, ne zbog kvaliteta pjesama ili što imaju antipatije prema tim državama već što ih kažnjavaju što zbog nekog statusa ne moraju te zemlje prolaziti kvalifikacije.
Pa ne mraju zato sto finansiraju to takmicenje..
bez njih, ne bi ni postojalo...
Chan wrote: 15 May 2022, 00:31
Uk, Njemacka, Francuska, Spanija i Italija jedine finansiraju ovo cudo. Zato i imaju automatsku kvalifikaciju.