Prostitucija ženska/muška?
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2921 times
- Been thanked: 24216 times
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10093 times
- Been thanked: 17092 times
Re: Prostitucija ženska/muška?
Ama niko tu nista nije kriv, ona prodaje on kupuje. Tako dogovorili. Nisu ovo one jadne ukrajinke i moldavke sto su bez papira zatvorene u kuce po Bosni i silovane puneci necije dzepove. Ovo su ti trebe tipa Stanija i Soraja. Vozaju bjesna auta, zive u luksuznim stanovima, putuju po svijetu, uzivaju u (tudjem) bogatstvu. Zarade auta i putovanja jeduci tudja govna jer su one odlucile da tako zele.HAVANA wrote: 15 May 2022, 17:54Jedno vodi do drugog i sve je to povezano. I nikako ne opravdava konzumenta usluge. Jebo bi ti taj i takvi i dijete... Bolesnika ne fali. Ne moze ona biti kriva, ali nikako. Sto nama ne naumpadne da se nekom poseremo usta?spacebound wrote: 15 May 2022, 17:46
To sto ti pricas o prostituciji i s cime se ja slazem, nema nikakve veze sa ovom sa snimka niti onima sto jedu govna. Bukvalno.
Ove nece da rade za malu paru obicne poslove. Ulazu u svoj izgled i zele da ga unovce. Ponuda i potraznja i neka im![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22846 times
- Been thanked: 20938 times
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Znam dosta djevojaka, naravno ne one kojima seru u usta, bar nisu to pomenuleHAVANA wrote: 15 May 2022, 17:54Jedno vodi do drugog i sve je to povezano. I nikako ne opravdava konzumenta usluge. Jebo bi ti taj i takvi i dijete... Bolesnika ne fali. Ne moze ona biti kriva, ali nikako. Sto nama ne naumpadne da se nekom poseremo usta?spacebound wrote: 15 May 2022, 17:46
To sto ti pricas o prostituciji i s cime se ja slazem, nema nikakve veze sa ovom sa snimka niti onima sto jedu govna. Bukvalno.
Ove nece da rade za malu paru obicne poslove. Ulazu u svoj izgled i zele da ga unovce. Ponuda i potraznja i neka im![]()
Nije ovo ženski svijet i ne slaže se baš sa temom ali otprilike opisano kako neki razmišljaju
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Nek' su oni izmislili izraz starleta pa da i usluge prostitucije i eskorta dobiju nekakvu akademsku notu
- HAVANA
- Penzioner

Mislim smijesno je sad ako ti ja trebam sad opisivati taj magicni krug i zaglavljivanje u njemu. Pa i te neke koju odvedu odavde i spreme za veceg nivoa itd Sad je to sve sa internet sranjima i svim otislo korak dalje i da, ima i tih sto to samovoljno rade ali ne vidim tu materijal za opravdanje tih bolesnika. Ja bi radje da oni ne postoje, da nestanu, poginu, da ih ko ubije, prikolje, satare...Ma otiso je sav svijet u qrac krasni.spacebound wrote: 15 May 2022, 17:59Ama niko tu nista nije kriv, ona prodaje on kupuje. Tako dogovorili. Nisu ovo one jadne ukrajinke i moldavke sto su bez papira zatvorene u kuce po Bosni i silovane puneci necije dzepove. Ovo su ti trebe tipa Stanija i Soraja. Vozaju bjesna auta, zive u luksuznim stanovima, putuju po svijetu, uzivaju u (tudjem) bogatstvu. Zarade auta i putovanja jeduci tudja govna jer su one odlucile da tako zele.HAVANA wrote: 15 May 2022, 17:54
Jedno vodi do drugog i sve je to povezano. I nikako ne opravdava konzumenta usluge. Jebo bi ti taj i takvi i dijete... Bolesnika ne fali. Ne moze ona biti kriva, ali nikako. Sto nama ne naumpadne da se nekom poseremo usta?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10093 times
- Been thanked: 17092 times
Je l imas slicna iskustva ili staChan wrote: 15 May 2022, 17:54Još ako je živa riba i krenu raditi živci dođe bolje od vibratoraspacebound wrote: 15 May 2022, 14:13
Jeste obijest, ali kako, kojim mentalnim vratolomijama dodje do toga da bi mogao nekome u dupe gurat ribu. I jos da ga pomisao, a kasnije i sam cin, uzbudi![]()
![]()
![]()
Odoh samog sebe ispratiti sa teme
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Sve ja to iz iskustva. Ide kao podmazanospacebound wrote: 15 May 2022, 18:06Je l imas slicna iskustva ili staChan wrote: 15 May 2022, 17:54
Još ako je živa riba i krenu raditi živci dođe bolje od vibratora![]()
![]()
Odoh samog sebe ispratiti sa teme![]()
![]()
- HAVANA
- Penzioner

Otkrio si ameriku.Naseef Mushroom wrote: 15 May 2022, 18:03Znam dosta djevojaka, naravno ne one kojima seru u usta, bar nisu to pomenuleHAVANA wrote: 15 May 2022, 17:54
Jedno vodi do drugog i sve je to povezano. I nikako ne opravdava konzumenta usluge. Jebo bi ti taj i takvi i dijete... Bolesnika ne fali. Ne moze ona biti kriva, ali nikako. Sto nama ne naumpadne da se nekom poseremo usta?ali koje ne kriju da hodaju sa moćnim privatnikom koje kažu da nisu lude da rukaju svaki dan osmicu u nekom pogonu.
Nije ovo ženski svijet i ne slaže se baš sa temom ali otprilike opisano kako neki razmišljaju
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa i te djevojke su otkrile Ameriku.HAVANA wrote: 15 May 2022, 18:07Otkrio si ameriku.Naseef Mushroom wrote: 15 May 2022, 18:03
Znam dosta djevojaka, naravno ne one kojima seru u usta, bar nisu to pomenuleali koje ne kriju da hodaju sa moćnim privatnikom koje kažu da nisu lude da rukaju svaki dan osmicu u nekom pogonu.
Pogotovo danas u mnogim EU zemljama je prostiticija danas mnogo sigurniji posao iako ima još mjesta gdje prostitucija i dalje liči kao na Rumuniju. Nema nekog ljigavog svodnika već su djevojke samostalne, unajme sobu u nekoj običnoj zgradi ali koja je poznata da prima mušterije i one same snose troškove za kiriju i kada više neće onda se odjave, pa isto i na OnlyFans, djevojke koje se same odluče da otvore račun pa zarađuju od uplata muškaraca.
Znači na hiljadu primjera gdje je to šta rade dobrovoljno, pogotovo danas gdje je sex sve manje tabu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Penzioner

Hvala. Svasta si me novo naucio mada o svemu pises osim o onome o cemu ja. Ne znam sta bi ti rekao, skupi sta para pa se i ti poseri nekoj usta...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa što se onda ponašas kao da su djevojke u videima Moldavke koje drže u podrumu?HAVANA wrote: 15 May 2022, 18:47 Hvala. Svasta si me novo naucio mada o svemu pises osim o onome o cemu ja. Ne znam sta bi ti rekao, skupi sta para pa se i ti poseri nekoj usta...
- HAVANA
- Penzioner

Moj fokus je bio na konzumentu usluge i bolesti i bahatosti njegovoj. U tom svemu ti skrenu pricu sa njega na nju i njenu krivicu. Al obzirom da su braca u pitanju to me i ne cudi.Naseef Mushroom wrote: 15 May 2022, 19:01Pa što se onda ponašas kao da su djevojke u videima Moldavke koje drže u podrumu?HAVANA wrote: 15 May 2022, 18:47 Hvala. Svasta si me novo naucio mada o svemu pises osim o onome o cemu ja. Ne znam sta bi ti rekao, skupi sta para pa se i ti poseri nekoj usta...
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
Majko mila sta sam to vidjela.
When you see this shit, you can't unsee it. Doslovno mi se zeludac preokrenuo.
I ti si mi se Rume smucio sto si ovo postavio. 
Brutalna dekadencija. Evo sta se desava kad pohlepa i prateca umisljena moc dovedu nekoga (ko je valjda nekad bio covjek) do stadija na kom nije niti jedna zivotinja. Ovi bolesnici se trebaju klanjati svakoj zivotinji kad prodju pored nje.
Boze baci neki asteroid na ovo hodajuce smece i budi precizan.
Brutalna dekadencija. Evo sta se desava kad pohlepa i prateca umisljena moc dovedu nekoga (ko je valjda nekad bio covjek) do stadija na kom nije niti jedna zivotinja. Ovi bolesnici se trebaju klanjati svakoj zivotinji kad prodju pored nje.
Boze baci neki asteroid na ovo hodajuce smece i budi precizan.
I taksisti ih mrze zbog bahatosti, a znaju ih i istjerati iz auta.HAVANA wrote: 15 May 2022, 15:02 Joj kako bi ga preklo rado. Majku li im j.... bahatu. Nista mi draze nego otjerat ih.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
Naravno da je svijet na vrlo opasnom putu. I ta jadnica Soraja koja je bila ruzna i krezava lijeci neke svoje komplekse, a zapada jos dublje u bolest. Bog zna kakvo je djetinjstvo imala i kakve je tripove povukla. Nekim od njih je dovoljno da upoznaju jednog problematicnog lika kao tinejdzerke i da se vise ne mogu iscupati iz tog mracnog polusvijeta. Da ne govorimo kako ih organizovane bande vrbuju da rade kao "babysitterke" po svijetu. Procenat onih koje se prostituisu svojom voljom je minoran i samim tim zanemariv. Svedska je davno donijela zakon da se kaznjavaju oni koji koriste usluge prostitutki, jer svi znamo da postoje djevojke bez samopostovanja, ali krivica je na onim koji njihove usluge traze (koji su 100x mizerniji od njih).HAVANA wrote: 15 May 2022, 18:06Mislim smijesno je sad ako ti ja trebam sad opisivati taj magicni krug i zaglavljivanje u njemu. Pa i te neke koju odvedu odavde i spreme za veceg nivoa itd Sad je to sve sa internet sranjima i svim otislo korak dalje i da, ima i tih sto to samovoljno rade ali ne vidim tu materijal za opravdanje tih bolesnika. Ja bi radje da oni ne postoje, da nestanu, poginu, da ih ko ubije, prikolje, satare...Ma otiso je sav svijet u qrac krasni.
Povraca mi se od tih monstruma i tvoj stav je jedini ispravan na temi. Njima normalni muskarci trebaju pokazati sta misle o njima jer policija ocito ne haje. Fuj, fuj, fuj.
Memento Mori
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Boze mili, sta mi bi da otvorim rumov link i da jos pogledam video klip. 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4467 times
- Been thanked: 3448 times
Ono s mindžom?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ne postaje svako iz istog razloga ni medicinska sestra, a kamoli prostitutka.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
sta reci...
valjda dobiju 5 onih dana slobodno, za sta se feministice zalazu...mada im izgleda za paru taj organ i ne treba.
nikad zenu nije ni jedan muskarac ponizio, koliko ona moze sebe sama.
valjda dobiju 5 onih dana slobodno, za sta se feministice zalazu...mada im izgleda za paru taj organ i ne treba.
nikad zenu nije ni jedan muskarac ponizio, koliko ona moze sebe sama.