Naglas se nasmijah.greeneyes wrote: 16 May 2022, 19:10Vidim, vidimto oni kazu da je najbolje, a samo hoce da se rijese fus robe

Vala nisu, kupila sam i domace jagodice i one su bile super. Njami.

Moderator: VIP

Naglas se nasmijah.greeneyes wrote: 16 May 2022, 19:10Vidim, vidimto oni kazu da je najbolje, a samo hoce da se rijese fus robe

Nesto ti ne vjerujem, ali haj neka ti budeLavlje_srce wrote: 16 May 2022, 19:14Naglas se nasmijah.greeneyes wrote: 16 May 2022, 19:10
Vidim, vidimto oni kazu da je najbolje, a samo hoce da se rijese fus robe

Vjerovao ili ne, kad kupujes jagode pazi da su sitne i razlicitih velicina, a ne ko paradajzi.greeneyes wrote: 16 May 2022, 19:17Nesto ti ne vjerujem, ali haj neka ti budeLavlje_srce wrote: 16 May 2022, 19:14Naglas se nasmijah.

Ja odem u sumu i naberem sumskihLavlje_srce wrote: 16 May 2022, 19:19Vjerovao ili ne, kad kupujes jagode pazi da su sitne i razlicitih velicina, a ne ko paradajzi.

greeneyes wrote: 16 May 2022, 19:24Ja odem u sumu i naberem sumskihLavlje_srce wrote: 16 May 2022, 19:19Vjerovao ili ne, kad kupujes jagode pazi da su sitne i razlicitih velicina, a ne ko paradajzi.

Ali fakat je tako nekad bilo

To su prave jagode

Odbanovana si jer sam ja zamolio Maju da to uradi iz razloga sto si mi mnogo nedostajala.MunDzi wrote: 16 May 2022, 16:38Provokator.Matan wrote: 16 May 2022, 16:31
Zar ti nisi trajno banovana..
Mene nije nista ujelo..jednostavno lego zdrav, ustao noga otekla, od koljena nadole..
nisam mogao hodati, zena me nagovorila idi u bolnicu, ja kakav sam blesav ne bi ni otisao..
i nije proslo dugo, ne znam tacno, pet ili sest nedelja sam isao po doktorima, noga bila zamotana skroz..
dok me taj ortoped nije izljecio..
Bila sam trajno banovana.
A zasto sam sada odbanovana, ne znam.
I zaboli me sto ti ne vjerujes.
Bitno je da si kao pravi tetak doletio na drugi forum da me pitas jesam li banovana, da bi mi istovremeno stavio do znanja da mi ne vjerujes. Mahalusice.
I da. Zena ti je pogrijesila.
Trebala te posavjetovati da si stavis led na koljeno pametnjakovicu.

Joj gadna je angina. Prosle godine u ova doba, rodjak mi...ne moze gutat pljuvacku, ne moze pricat, ne moze nista. Jedva doktoru otisao. Ma patio se i 20 dana bezveze.

A evo i ja uzeo teglu i svakih par min pljujem u nju. Ne mogu da gutam pljuvačku.Shadow wrote: 16 May 2022, 21:23Joj gadna je angina. Prosle godine u ova doba, rodjak mi...ne moze gutat pljuvacku, ne moze pricat, ne moze nista. Jedva doktoru otisao. Ma patio se i 20 dana bezveze.
Da to sad sa lijekovima sto prije prodje

Users browsing this forum: HAVANA and 6 guests