Jer su ljubomorni što čovjek ima belegiju

Kurko dokoljenko

Moderator: Krokodil Behko
Jer su ljubomorni što čovjek ima belegiju
Pa napisao sam u jednom od prijašnjih postova, parade u svijetu gdje su ta paščad izgkedake su prije 20 godina kao obe parade u Sarajevu. Znači ovo u Sarajevu je početna faza onoga na šta će ličiti za 20 godina.Dori wrote: 18 May 2022, 15:23Jesi vidio ista tome slično na prve dvije parade u Sarajevu?Naseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 15:16
Kakvi iskustvo, to je samo logika.
Ako ja npr. volim da mi se supruga oblači kao medicinska sestra u krevetu to znači da me ta uniforma privlači i iako sam vjeran svojoj supruzi bar ću pogledati neku atraktivnu medicinsku sestru i imat ću fantazije.
Isto tako ako primjetim da me medicinske sestre privlače omda ću predložiti supruzi da se oblaci tako u krevetu.
Svakoga koga privlači uniforma psa taj nije dobar u glavi i bolje rečeno je zoofil. Sve češće pojave muškaraca u kostimu psa na talvim paradama dokazuje da se ta nastranost promoviše na tim paradama.
Pusti svijet….Ja te pitala za Sarajevo….Naseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 15:28Pa napisao sam u jednom od prijašnjih postova, parade u svijetu gdje su ta paščad izgkedake su prije 20 godina kao obe parade u Sarajevu. Znači ovo u Sarajevu je početna faza onoga na šta će ličiti za 20 godina.
Svedi imaju Pride od ‘71….Nikad se nije pretvorio u “tako nešto”….50 godina….Chan wrote: 18 May 2022, 15:30 Kritikuj kad bude ličila na tako nešto.
Tad bih ti se i ja pridružio.
I fino sam ti objasnio, ako je isto udruženje, isti patent i isti način kako su se parade organizovale prije 20 godina onda će tako parade izgledati u Sarajevu za 20 godina.Dori wrote: 18 May 2022, 15:29Pusti svijet….Ja te pitala za Sarajevo….Naseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 15:28
Pa napisao sam u jednom od prijašnjih postova, parade u svijetu gdje su ta paščad izgkedake su prije 20 godina kao obe parade u Sarajevu. Znači ovo u Sarajevu je početna faza onoga na šta će ličiti za 20 godina.
Zašto čekati sa kritikama kada je isti organizator i kada politika LGBT organizacije više nije "Borba za partnere istog spola na ravnopravnost i normalan život" već razvrat gdje se promoviše da svako skače na svakoga, pogledaj ponašanja LGBT ambasadora iz svijeta zabave kako se ponašaju, Maca Diskrecija je u poređenju sa njima časna sestra.Chan wrote: 18 May 2022, 15:30 Kritikuj kad bude ličila na tako nešto.
Zašto zuriti sa kritikama kada su prva dva Pride-a prošla bez ikakve vrste “razvrata”, ma šta god da se pisalo prije istog i kakve su se sve slike vadile i postavljale po ovakvim temama.Naseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 15:40Zašto čekati sa kritikama kada je isti organizator i kada politika LGBT organizacije više nije "Borba za partnere istog spola na ravnopravnost i normalan život" već razvrat gdje se promoviše da svako skače na svakoga, pogledaj ponašanja LGBT ambasadora iz svijeta zabave kako se ponašaju, Maca Diskrecija je u poređenju sa njima časna sestra.Chan wrote: 18 May 2022, 15:30 Kritikuj kad bude ličila na tako nešto.
Ma vole ljudi malo promijeniti i obogaditi sexualni zivot. Nista strasnoNaseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 15:16Kakvi iskustvo, to je samo logika.Duminjo wrote: 18 May 2022, 13:58 Ma ja sam se sjebAo kako nazif ovo sve ovoliko u detalje zna. Kakva su to iskustva, od kud mu sve ovo..
Ako ja npr. volim da mi se supruga oblači kao medicinska sestra u krevetu to znači da me ta uniforma privlači i iako sam vjeran svojoj supruzi bar ću pogledati neku atraktivnu medicinsku sestru i imat ću fantazije.
Isto tako ako primjetim da me medicinske sestre privlače omda ću predložiti supruzi da se oblaci tako u krevetu.
Svakoga koga privlači uniforma psa taj nije dobar u glavi i bolje rečeno je zoofil. Sve češće pojave muškaraca u kostimu psa na talvim paradama dokazuje da se ta nastranost promoviše na tim paradama.
Sad barem budite dosljedni i dok dijelimo isti virtualni prostor nemojte mi se obracati. Ja vama necu, budite ubijedjeni u to.Chan wrote: 18 May 2022, 15:25Može, ali onda ti postaješ šupak.
Ipak ne znamo šta se krije s druge strane... može biti i neka trauma i slično, pa odatle takve reakcije. Svejedno ja lično nemam vremena za to.
Pa eto, već dolazimo do tačke gdje se nesvjesno i naivno zoofilija gleda kao nešto šta nije strašno.Duminjo wrote: 18 May 2022, 21:04Ma vole ljudi malo promijeniti i obogaditi sexualni zivot. Nista strasnoNaseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 15:16
Kakvi iskustvo, to je samo logika.
Ali to nije zoofilijaNaseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 22:48Pa eto, već dolazimo do tačke gdje se nesvjesno i naivno zoofilija gleda kao nešto šta nije strašno.Duminjo wrote: 18 May 2022, 21:04
Ma vole ljudi malo promijeniti i obogaditi sexualni zivot. Nista strasno
Ako momak kaže svojoj partnerici da bi volio da se u krevetu našminka kao Britney Spears onda su velike šanse da njega privlači Britney Spears, isti je slučaj kao oblacenje u psa jer niko neće da bogati svoj seksualni život sa kostimima koji ga seksualno ne uzbuđuju
Ma u pravu si ti. I djevojke stavljaju na povodac pacijenti, naletjela sam negdje na video. Bolest pa sta ces, preciznije izivljavanje.Naseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 22:48Pa eto, već dolazimo do tačke gdje se nesvjesno i naivno zoofilija gleda kao nešto šta nije strašno.
Ako momak kaže svojoj partnerici da bi volio da se u krevetu našminka kao Britney Spears onda su velike šanse da njega privlači Britney Spears, isti je slučaj kao oblacenje u psa jer niko neće da bogati svoj seksualni život sa kostimima koji ga seksualno ne uzbuđuju
Različite sklonosti ne moraju nužno biti direktno sa nekim iz te grupe već može isto biti igra uloga sa svojom ili nekom drugom straight partnericom, obično zbog straha od okoline ili laganja samog sebe da se nemaju te sklonosti.Duminjo wrote: 18 May 2022, 23:11Ali to nije zoofilijaNaseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 22:48
Pa eto, već dolazimo do tačke gdje se nesvjesno i naivno zoofilija gleda kao nešto šta nije strašno.
Ako momak kaže svojoj partnerici da bi volio da se u krevetu našminka kao Britney Spears onda su velike šanse da njega privlači Britney Spears, isti je slučaj kao oblacenje u psa jer niko neće da bogati svoj seksualni život sa kostimima koji ga seksualno ne uzbuđuju![]()
Super. Nadam se da si rekla sve što imaš, jer ja jesam.Lavlje_srce wrote: 18 May 2022, 22:32Sad barem budite dosljedni i dok dijelimo isti virtualni prostor nemojte mi se obracati. Ja vama necu, budite ubijedjeni u to.Chan wrote: 18 May 2022, 15:25
Može, ali onda ti postaješ šupak.
Ipak ne znamo šta se krije s druge strane... može biti i neka trauma i slično, pa odatle takve reakcije. Svejedno ja lično nemam vremena za to.
Cista je izmisljotina da sam ja tebe napala Chan. Ono sto se desilo je da si ti umjesto komentara navedenih studija, krenuo diskreditirati autora revizije. Zatim sam ti uredno (i vrijedno) prevela dokaze. Zatim si ti mene napao. Nije ti prvi put, zivjecu u nadi da je posljednji.Koje traume tebe sprijecavaju da vidis ono sto je izneseno crno na bijelo (i porazno je), nije moje da se bavim time. Drugu individuu ne bih uopce komentirala, njegove traume i frustracije su ocigledne svima koji ih zele vidjeti.
Inace istina je kao lav. Samo ga pustis i ne trebas ga braniti, brani se sam.
A jbga eto cura mi se sad obuce u kostim od neke divlje macke kako bi se malo zezali i ubili monotoniju u sexu. Obuce to sama na svoju ideju i to meni kao iznenadjenje. E sad, ako se to meni bas svidi i napalim se, imam problem.. ja Sam zoofil samo nisam do sada znao da jesam dok se nisam napalio na taj kostim.Naseef Mushroom wrote: 18 May 2022, 23:26Različite sklonosti ne moraju nužno biti direktno sa nekim iz te grupe već može isto biti igra uloga sa svojom ili nekom drugom straight partnericom, obično zbog straha od okoline ili laganja samog sebe da se nemaju te sklonosti.
Ima dosta primjera gdje su muškarci negirali čitav život da su homoseksualci ali su zato čitav život tražili muškobanjaste djevojke sa kratkom frizurom i muškim načinom oblačenja ili su tjerali svoju suprugu da se tako oblači.
Isto tako sa pedofilima, gdje mnogi nisu nikada dodirnuli djecu ali ih uzbuđuje da njihova partnerica se oblači kao 12godišnja učenica.
Ljudi obogaćuju svoj seksualni život logično sa stvarima koje ga uzbuđuju, ako nekoga policajka ne uzbuđuje on neće nikada bogatiti svoj seksualni život time da mu se partnerka oblači kao policajka. Znači ako neko želi obogatiti seksualni život psećim kostimima onda tu osobu moraju seksualno privlačiti psi.