Jeste li mršavi ili debeli, izračunajte po novoj formuli?!
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Bosanci najdeblji u Evropi, šesti u svijetu!
ne cudi me jer imamo jako cudan nacin razmisljanja o hrani...samo nek je meso i masno!?slatko niko ne jede kao mi i turci..jos rakije,piva i vina i to bi bilo to...,plus sto smo siromasni pa moramo uzimat visokokaloricnu hranu da bi udovoljili zahtjevu organizma,bez obracanja paznje na zdravlje...
-
camargue wrote:ne cudi me jer imamo jako cudan nacin razmisljanja o hrani...samo nek je meso i masno!?slatko niko ne jede kao mi i turci..jos rakije,piva i vina i to bi bilo to...,plus sto smo siromasni pa moramo uzimat visokokaloricnu hranu da bi udovoljili zahtjevu organizma,bez obracanja paznje na zdravlje...
I nakon jela se malo prilegne , kazu " I beg legne da se slegne"...

Da se primi!
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7850 times
- Been thanked: 18549 times
Ja u ovo ne vjerujem jer je svaki mjesec najdeblja neka druga nacija u Evropi a koliko se sjećam prije par mjeseci Hrvatska je bila ispred nas, a mi negdje 6 ili 7. Ma lupaju bezveze.
- merylin
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 9 times
Ja sam čula da smo čak 5 najdeblji u svijetu...da nam poboljšam prosjek
Moramo i mi u nečemu biti među prvim najjačima... kad smo poguzije šta da se radiii

Moramo i mi u nečemu biti među prvim najjačima... kad smo poguzije šta da se radiii

Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
ne vjerujem u ovo a za Amere bih rekla da su najdeblji na svijetu
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8867 times
- Been thanked: 5622 times
Osim što smo najgluplji sad smo i najdeblji, napredujemo.
The Dark Side Of The Forum...
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
da nemamo dobre navike jedenja-gledano sa zdravstvene strane,to stoji...,ali ne vjerujem da smo tako visoko na svjetskoj ljestvici....nasa omladina je uglavnom vitka i ima finu liniju,nasi ljudi ako i neki jedu previse imaju naviku da rade nesto,bilo sta...a znam da su svi juznjaci(osim francuza) debeli,inkl. juznoamerikanci i mexikanci...o amerima ne bih ni rijeci,to se zna da su kao rasna pilad na koncetratu..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9665 times
- Been thanked: 11412 times
Kako i ne bi bili najdeblji kad svaku priliku, kao ovu današnju koristimo za teferič.
Bilo bi čudo da smo mršavi. A nije da nije, kod nas je sramota spremati posniju hranu ili nedaj bože praviti šta bez mesa. Odmah stekneš status neke jadne fukare.
Bilo bi čudo da smo mršavi. A nije da nije, kod nas je sramota spremati posniju hranu ili nedaj bože praviti šta bez mesa. Odmah stekneš status neke jadne fukare.
nego sta, devojka mora da bude malo jaca da moze dobro fizicki potegnut, neces da dovedes neku strkljavu u kucu pa da nije za nista nego sulejmana gledat 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7850 times
- Been thanked: 18549 times
Okani se Sule molim lijepoAlexandar wrote:nego sta, devojka mora da bude malo jaca da moze dobro fizicki potegnut, neces da dovedes neku strkljavu u kucu pa da nije za nista nego sulejmana gledat

vise snage imaju strkljave, dok ti se stokilnjaca pomakne treba joj svetlosna godinaAlexandar wrote:nego sta, devojka mora da bude malo jaca da moze dobro fizicki potegnut, neces da dovedes neku strkljavu u kucu pa da nije za nista nego sulejmana gledat

Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
ne ide to tako u zajednickom zivotu.Maja wrote:Okani se Sule molim lijepoAlexandar wrote:nego sta, devojka mora da bude malo jaca da moze dobro fizicki potegnut, neces da dovedes neku strkljavu u kucu pa da nije za nista nego sulejmana gledat
svaka epizoda se mora zasluziti, za svake oprane gace imas pravo odgledat jednu epizodu, za skuhan rucak dve , za dobar performans u postelji dobijes pet epizoda gratis
brak nije piknik devojko

da pogadjam, ti si jedna od strkljavica?Nela wrote:vise snage imaju strkljave, dok ti se stokilnjaca pomakne treba joj svetlosna godinaAlexandar wrote:nego sta, devojka mora da bude malo jaca da moze dobro fizicki potegnut, neces da dovedes neku strkljavu u kucu pa da nije za nista nego sulejmana gledat

Alexandar wrote:ne ide to tako u zajednickom zivotu.Maja wrote:Okani se Sule molim lijepoAlexandar wrote:nego sta, devojka mora da bude malo jaca da moze dobro fizicki potegnut, neces da dovedes neku strkljavu u kucu pa da nije za nista nego sulejmana gledat
svaka epizoda se mora zasluziti, za svake oprane gace imas pravo odgledat jednu epizodu, za skuhan rucak dve , za dobar performans u postelji dobijes pet epizoda gratis
brak nije piknik devojko

A sad na temu... Pa ne mogu da vjerujem

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
dedo ti je mudar covek
eto sta se dogadja kad uzmes slabasnu, najpre moras da odradis bogovsko ulaganje u nju.
za takvu bi trebo da trazis dobar miraz o njenih.
eto sta se dogadja kad uzmes slabasnu, najpre moras da odradis bogovsko ulaganje u nju.
za takvu bi trebo da trazis dobar miraz o njenih.
Ma nije istina, ima mnogo debljih, gdje su amerikanci pa rusi, francuzi isto
mi smo na mnogo nizem mjestu
mi smo na mnogo nizem mjestu
Re: Jeste li mršavi ili debeli, izračunajte po novoj formuli
Ја не разумем ону табелу за израчунавање, може ли се превести
-
Ljiljana prvo upises kila pa visinu i kliknes ispod i izracunati samo.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
183 x 76 x 22
Savrsen.
Takorec.
Uff.... bojimse dasan ja malo oftopik ovde.
Ovaj mi zadnji broj nije index taj neki, vec...
drugo neš.
PoGresno san razumia svu
ovu ...proceduru. sori
Neces ponovit eo.
Savrsen.

Takorec.

Uff.... bojimse dasan ja malo oftopik ovde.

Ovaj mi zadnji broj nije index taj neki, vec...
drugo neš.

ovu ...proceduru. sori