bila sam kad smo slavili 20, neke ljude od prije rata nisam vidjela, ali nije bilo nikog da se ne sjecam ili ne znam. Uglavnom smo u nekom kontaktu, kad se vidimo svakako se posjedi, isprica i tako, nema gdje nas nema, i lijepo je okupiti se na jednom mjestu. Samo imam drugacije planove
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14889 times
- Been thanked: 10436 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
da,da, starka
bila sam kad smo slavili 20, neke ljude od prije rata nisam vidjela, ali nije bilo nikog da se ne sjecam ili ne znam. Uglavnom smo u nekom kontaktu, kad se vidimo svakako se posjedi, isprica i tako, nema gdje nas nema, i lijepo je okupiti se na jednom mjestu. Samo imam drugacije planove
Da imam auto dosla bih, ovako necu. tu komplikejted
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41974 times
- Been thanked: 28825 times
Nismo ni imali maturu rat
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14879 times
Ma to i jeste buducnost....Ne razumijemo mi njih, kao sto nasi nisu nas...Onaj moj dove raju kuci, uzeli iPad i svi zajedno usli u igru i tako se "druze"....spacebound wrote: 20 May 2022, 11:00Njemu je to zelja bila par godina i obecali mu kad napuni 10 godina da ce moci napraviti svoj kanal. Za rodjendan mu ispunili zelju. Imamo neka pravila, postuje ih i nema problema. Treba djeci pustit njihove ceifove, samo da smo i mi ukljuceni i upuceniDori wrote: 20 May 2022, 09:41
Ma svaka cast....I moj ce biti "YouTuber" kad poraste....Ili "sef svemira". Ambiciozan je pravo![]()
Gdje Beni jutros?![]()
![]()
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10563 times
- Been thanked: 18079 times
Nisam isla ni na kakve godisnjice nit cu, ne interesuju me ti ljudi uopste, kao, vjerujem, ni ja njih 
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41974 times
- Been thanked: 28825 times
Pa nismo ni mi bolji ,virtuelno druzenje forumDori wrote: 20 May 2022, 11:03Ma to i jeste buducnost....Ne razumijemo mi njih, kao sto nasi nisu nas...Onaj moj dove raju kuci, uzeli iPad i svi zajedno usli u igru i tako se "druze"....spacebound wrote: 20 May 2022, 11:00
Njemu je to zelja bila par godina i obecali mu kad napuni 10 godina da ce moci napraviti svoj kanal. Za rodjendan mu ispunili zelju. Imamo neka pravila, postuje ih i nema problema. Treba djeci pustit njihove ceifove, samo da smo i mi ukljuceni i upuceni![]()
![]()
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ma ja sam inace "Dori".....Po stotinu puta se upoznam sa istim ljudima.....Najveci blam svi znaju mene. Poceli mi slati privatne poruke, ono aaaa kako mi je drago Gdje si? Sta si? A jaJulia-Klara wrote: 20 May 2022, 11:01 da,da, starka![]()
bila sam kad smo slavili 20, neke ljude od prije rata nisam vidjela, ali nije bilo nikog da se ne sjecam ili ne znam. Uglavnom smo u nekom kontaktu, kad se vidimo svakako se posjedi, isprica i tako, nema gdje nas nema, i lijepo je okupiti se na jednom mjestu. Samo imam drugacije planoveDa imam auto dosla bih, ovako necu. tu komplikejted
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa to.....Metaverse....
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14889 times
- Been thanked: 10436 times
NIsmo ni mi, ali racunamo da jesmo
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- spacebound
- Urednik foruma

Sve ima svoje prednosti i nedostatke. Virtuala je buducnost i nejasni su mi roditelji koji svojoj djeci uopste ne dozvoljavaju djelic tog svijeta.Dori wrote: 20 May 2022, 11:03Ma to i jeste buducnost....Ne razumijemo mi njih, kao sto nasi nisu nas...Onaj moj dove raju kuci, uzeli iPad i svi zajedno usli u igru i tako se "druze"....spacebound wrote: 20 May 2022, 11:00
Njemu je to zelja bila par godina i obecali mu kad napuni 10 godina da ce moci napraviti svoj kanal. Za rodjendan mu ispunili zelju. Imamo neka pravila, postuje ih i nema problema. Treba djeci pustit njihove ceifove, samo da smo i mi ukljuceni i upuceni![]()
![]()
Moj stariji najbolji u razredu iz engleskog, same petice, svima pomaze, naucio uz yt i igrice. Neki dan, posto ga doata zanimaju historija i geografija, pustio video na yt, na engleskom, momak prica zanimljivosti o raznim zemljama svijeta. Pitam ga je li on to stvarno sve razumije, poce mi dijete prepricavat.
Mali zna latinicu isto kao cirilicu, a u skoli je jos nisi ucili. Knjige iz biblioteke uzima na latinici

- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ma to....Samo filtrirati sadrzaje koje prate...Ima stvarno super stvari. A to sa jezikom si 100% u pravu. I ovaj moj bas konta engleski....spacebound wrote: 20 May 2022, 11:08Sve ima svoje prednosti i nedostatke. Virtuala je buducnost i nejasni su mi roditelji koji svojoj djeci uopste ne dozvoljavaju djelic tog svijeta.Dori wrote: 20 May 2022, 11:03
Ma to i jeste buducnost....Ne razumijemo mi njih, kao sto nasi nisu nas...Onaj moj dove raju kuci, uzeli iPad i svi zajedno usli u igru i tako se "druze"....![]()
Moj stariji najbolji u razredu iz engleskog, same petice, svima pomaze, naucio uz yt i igrice. Neki dan, posto ga doata zanimaju historija i geografija, pustio video na yt, na engleskom, momak prica zanimljivosti o raznim zemljama svijeta. Pitam ga je li on to stvarno sve razumije, poce mi dijete prepricavat.
Mali zna latinicu isto kao cirilicu, a u skoli je jos nisi ucili. Knjige iz biblioteke uzima na latinici![]()
Moja jaranica zabranila svojoj maloj iPad ili bilo kakve igrice. Moze pogledati jedan crtic dnevno. Meni nekao pretjeruje, ali njen izbor.
Danas je vise manje sve digitalizovano. Na neki nacin si nepismen ako ne poznajes osnove rada na racunaru...
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10013 times
Moja nasla nekaku aplikaciju na tabletu. Pravi svoje crtane. Ubacuje svoj glas likovima
. Joj radnji i price 

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Aaaa super! Znas li kako se zove?insomnia wrote: 20 May 2022, 11:18 Moja nasla nekaku aplikaciju na tabletu. Pravi svoje crtane. Ubacuje svoj glas likovima. Joj radnji i price
![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Jasta vec pretjeruje. Pa mora dijete ici u korak sa vrsnjacima. Vremena se uvijek mijenjaju, i ne mozemo ocekivat da njima bude kako kad smo mi bili djeca, kao sto ni nama nije bilo kao nasim roditeljima. To je normalno.Dori wrote: 20 May 2022, 11:15Ma to....Samo filtrirati sadrzaje koje prate...Ima stvarno super stvari. A to sa jezikom si 100% u pravu. I ovaj moj bas konta engleski....spacebound wrote: 20 May 2022, 11:08
Sve ima svoje prednosti i nedostatke. Virtuala je buducnost i nejasni su mi roditelji koji svojoj djeci uopste ne dozvoljavaju djelic tog svijeta.
Mali zna latinicu isto kao cirilicu, a u skoli je jos nisi ucili. Knjige iz biblioteke uzima na latinici![]()
Moja jaranica zabranila svojoj maloj iPad ili bilo kakve igrice. Moze pogledati jedan crtic dnevno. Meni nekao pretjeruje, ali njen izbor.
Danas je vise manje sve digitalizovano. Na neki nacin si nepismen ako ne poznajes osnove rada na racunaru...
Ali da se zna dozìrati, a ne da dijete potpuno zaroni u nepostojeci svijet i ne registruje ovaj pravi, oko njega.
Moji se opet igraju i vani, navecer kad udju u kadu crna voda s njih pada

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10013 times
Ne znam. Kad dodjem kuci provjericu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Oko nas ima jedno 4 igralista....Ali nema djece....spacebound wrote: 20 May 2022, 11:23 Jasta vec pretjeruje. Pa mora dijete ici u korak sa vrsnjacima. Vremena se uvijek mijenjaju, i ne mozemo ocekivat da njima bude kako kad smo mi bili djeca, kao sto ni nama nije bilo kao nasim roditeljima. To je normalno.
Ali da se zna dozìrati, a ne da dijete potpuno zaroni u nepostojeci svijet i ne registruje ovaj pravi, oko njega.
Moji se opet igraju i vani, navecer kad udju u kadu crna voda s njih pada![]()
Ja prosle godine izasla sa ovim mojim i jos jednim malim da pustamo zmajeve....Kad eto ti jos nekih djecaka. Zanimljivo im. Pitaju mame i tate gdje sm to kupila....
Nekako imam osjecaj da roditelji rade i nemaju toliko vremena animirati djecu. Bar ovu manju. Veliki se vec sami snadju.
Ovaj moj ide na fudbal (mada je kao Ferdninand...Bere cvijece, trazi gdje mjesec, sve osimda gleda gdje lopta
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
vila wrote: 20 May 2022, 11:29 Fuddo se zadao i racuna koja mu je godisnjica mature
Polako ti
Iljedudevesto i neke
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 15116 times
- Been thanked: 26012 times
Ma nisam se zadovila wrote: 20 May 2022, 11:29 Fuddo se zadao i racuna koja mu je godisnjica mature
Polako ti
Iljedudevesto i neke
Znam tacno, u deceniju potrefit
Dozvolite da se obratimo
-
vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 811 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 15116 times
- Been thanked: 26012 times
Ev sad nesta racunam
U Bosni zivi troje
Najvise raje ima u Australiji i AmerikU