Sanjo si svastiku?

Moderator: Krokodil Behko
Previse je pikantno..
Ja ne sanjam ruzne snove..
Matan wrote: 25 Jun 2022, 08:53 Neki strasan san..
demon, nesto me napadalo, ali sam se pokusavo odbraniti, pobjeci..
onda sam se trgao..
hmMatan wrote: 25 Jun 2022, 08:53 Neki strasan san..
demon, nesto me napadalo, ali sam se pokusavo odbraniti, pobjeci..
onda sam se trgao..
Ma kakvi, ovo je lijepo..
Sestro, tebe treba hodzi odvestCalla wrote: 28 Jun 2022, 17:17 Gdje mi je onaj Mister No sto me sinoc ljubio u snu
Sjecam se da sam isla kao na neku ekskurziju sa forumasima![]()
medutim nikako da sretnem ove sto poznajem po slikama sve neke tajlandanke pored mene I I u nekoj sumi ima nas 4 lomimo grane sa sitnim crvenim bobicama slicno sipku a nije, voce koje nikada u svom zivotu nisam vidjela, one meni govore da se pozurim I da ono lisce sa granom moram izbaciti iz vrecice ne bi li ostalo samo bobicasto voce unutra I da nas mali vozic ceka ispod sume. Odose one a ja jos uvjek odvajam lisce od grana I skupljam bobice u vrecicu. Medutim vidim da nema nikoga oko mene spustim se niz sumu I u gledam neki mali zeljezni zuti vozic ceka pun ljudi gdje god da zavirim u one klupe gdje drugi sjede sve pune. Razocarana uspijem doci do onog zadnjeg vagoncica I vidim sjedi u njemu neki visok muskarac duge lose poznati americki glumac Nicolas Cage pitam je li slobodno kaze jest, dodi gore. Ja se uzpentram uza one zeljezne strlepence I vidim da je usko da dvoje sjedi predstavim I kazem ja sam Calla, kaze on ja sam Mister Nosjela ja pored MN I figurativno utonem ispod njegovog pazuha (mala) saginje ti on glavu na dole i usnom zahvati moju gornju I povuce je pa pusti, I kaze meni joj sto su ti usne slatke.
meni nesto sve opusteno I lijepo a I u tom trenutku probudim se
e jest mi krivo
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests