pa ok.Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 20:07Pobrkao si nam citate.![]()
Jok mene, to je nesto cega se jako plasim.![]()
zene inace imaju jaku intuiciju, ali se i nje cesto plase i ne vjeruju joj.
najvise zbog necega sto zovu razum.
Moderator: Krokodil Behko
pa ok.Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 20:07Pobrkao si nam citate.![]()
Jok mene, to je nesto cega se jako plasim.![]()
Intuiciji poprilicno vjerujem. Razum je odlican sluga, izvuce te sa stranputica.Duh wrote: 20 May 2022, 20:10pa ok.
zene inace imaju jaku intuiciju, ali se i nje cesto plase i ne vjeruju joj.
najvise zbog necega sto zovu razum.
Zagorka wrote: 20 May 2022, 19:11Duminjo wrote: 18 May 2022, 13:58 Ma ja sam se sjebAo kako nazif ovo sve ovoliko u detalje zna. Kakva su to iskustva, od kud mu sve ovo..
Ko onaj Hr političar (ex general) kad na sjednici govori protiv i veli gledao sam ja to, pa kad izvali oči, kako je to, ovaj, ružno gledati jel.
![]()
Ti su najgori….Uvijek….Zagorka wrote: 20 May 2022, 20:19
Aha![]()
Eno Draško neda u BL da se odvija, a ja čula od čovjeka koji ga zna prije nego što se počeo politikom bavitu, da je gej.
Veli obrati pažnju kako pompozno istakne neku starleru ili pjevaljku, po potrebi, ko paravan, tipa Tanju Savić.
Ko Deen Hanu onomad.
Sta da radis sa njim ? Pa ne znamLavlje_srce wrote: 20 May 2022, 19:59Ne mogu vjerovati da si postavio ovu sliku iz osnova biologije petog osnovne. Ne mogu, eto.MorningStar wrote: 20 May 2022, 19:03Upravo je seks duboko ukorijenjen u one najjace instinkte covjekaiz ocitih razloga.
Pa nekoga jeste briga - recimo ako dobro razumijem ti odradis jedan referat i tri cetiri analize prije nego skontas mozel tu sta bit - a i to znaci odmah veza/brak.Ne znam ljestvice su ti prilicno visoke tako da vjerujem da sigurno ti je i izbor zaista veliki jer si ekstra privlacna pa muskarci te ganjaju pa ono biras tako sa visokim standardima.
Ono opet nekako u svoje ime mogu rec ako mi se neka seksualno svidila ne interesuje me mnogo jel sa druge strane serijski ubica - sto malo sa nozevima sado mazo ovo ono![]()
Seksualni nagon jeste jak, ali je razum jaci kod razumnih.
Ne, nego necu sebi bespotrebnih glavobolja u zivotu. Dacu ti primjer; prosle godine na moru prisao meni lik kad me uhvatio samu na plazi. Zgodan, utreniran, ok. I pustim ja njega strpljivo da odradi pocetni monolog i ispostavi se da je saner, droga mu nije strana i tako to. I sta da ja radim s njim? Poslije random seksa s takvom osobom bih se osjecala prljavom, a za vezu nije. I sa Apolonom koji je sve ikad bih se poslije random seksa osjecala prljavom. Nije sve za svakoga, ok? Anyway, predlozi on meni da se nadjemo to vece i ja ga pristojno odbijem. Gdje je problem?
Neke pali opasnost, neki su ovisnici o iluziji bliskosti. Sta dobro ima u tome? IMO nista, a ti radi sta ti je volja. Ako @lilith ne smeta, ko sam ja da ti sudim? Samo ti i u sado-mazo i u sto god zelis. Meni ni u dzep nit' iz dzepa.![]()
Gle oni koji to promoviraju (a ovo se posebno agresivno promovira u drustvima s patrijarhalnom tradicijom), obicno isto ne savjetuju svojoj djeci. Dekadencija uz pratece licemjerje. To je put u nigdje.MorningStar wrote: 20 May 2022, 20:25Sta da radis sa njim ? Pa ne znamsta ti mislis ? sta ti je plan ?
Otkud znas kako bi se osjecala - kada nisi probala (zakljucujem po jel tvom stavu)
Nema problema - a gdje je problem da neko drugi ne odbije njega tj. nju i nista odu poseksaju se i svako svojim putem - ili sto bi ti rekla dEkaAdencijA
Jeste tuzno i sto se mene tice ne moraju se kriti. Tu diskutujemo o necem sasvim drugom.MunDzi wrote: 20 May 2022, 20:33 A zar nije tuzno da se homo parovi moraju kriti.
Mislim stvarno, koga treba da bude briga na koji nacin dvoje odraslih ljudi upraznjava seks.
bas se kriju...Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 20:36Jeste tuzno i sto se mene tice ne moraju se kriti. Tu diskutujemo o necem sasvim drugom.MunDzi wrote: 20 May 2022, 20:33 A zar nije tuzno da se homo parovi moraju kriti.
Mislim stvarno, koga treba da bude briga na koji nacin dvoje odraslih ljudi upraznjava seks.
"Nasumicni" seks dakle za tebe podrazumijeva da neko ga upraznjava ko je vec ozenjen ili u vezi ili spada za sve pod dekadencijuLavlje_srce wrote: 20 May 2022, 20:34 Zamisli ti i tvoja djevojka krenete s nasumicnim seksom kad god vam se neko svidi. Koliko dugo cete trajati? Nece biti ni naznaka ljubomore kad je on zgodniji od tebe, a ona zgodnija od nje? Ma naravno da nece, vi ste iznad toga. Kako da ne.
Sve je to super-cool u teoriji, ali praksa izgleda nesto drugacije jer se prije ili kasnije u to nasumicno zadovoljenje nagona upetljaju emocije.
Ama znam o cemu ti pises.Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 20:36Jeste tuzno i sto se mene tice ne moraju se kriti. Tu diskutujemo o necem sasvim drugom.MunDzi wrote: 20 May 2022, 20:33 A zar nije tuzno da se homo parovi moraju kriti.
Tako je. Nemam sta za dodati.MunDzi wrote: 20 May 2022, 20:54Ama znam o cemu ti pises.
Ne mjesam se u taj dio price uopste.
Razvratnost i razvratan stil zivota nije nesto sto ja podrzavam u smislu da ga ja upraznjavam, ali isto tako bas me briga za one kojima je cejf - kome tako pase nek izvoli.
Moj komentar se odnosio generalno na homoseksualce koji moraju da se kriju, a medju njima nisu svi razvratni kao sto nisu ni medju heteroseksualcima. I opet, ako me bas briga za neciju heteroseksualnu razvratnost, logicno je da me bas briga i za homoseksualnu razvratnost. Sve dok se desava na dobrovoljnoj bazi izmedju odraslih ljudi.
Kriju se kod nas i homoseksualci, ali naravno da svi znaju jer je kod nas nacionalni sport zabadanje nosa gdje mu nije mjesto. Da ih imam u komsiluku pristojno bi ih pozdravila kao sve ostale i to je sve. Od mene su mirni kao i svi ostali.
A sve bog, crkva, dzamija.. Selam alejk, pomaze bog..Zagorka wrote: 20 May 2022, 19:11Duminjo wrote: 18 May 2022, 13:58 Ma ja sam se sjebAo kako nazif ovo sve ovoliko u detalje zna. Kakva su to iskustva, od kud mu sve ovo..
Ko onaj Hr političar (ex general) kad na sjednici govori protiv i veli gledao sam ja to, pa kad izvali oči, kako je to, ovaj, ružno gledati jel.
![]()
Ma licemjerje, pusti, mada ne mislim da se ti pale bas na pse; vise je to igra ponizavanja i kontrole.Naseef Mushroom wrote: 20 May 2022, 22:48 Ma ja, reverse psychology za siromašne, ako podržavaš "Vidi kako smo cool, koliku imamo podršku" ako si protiv onda je to kamuflaža jer se tajno pališ na to i na kraju ispada da niko ustvari nije protiv toga što znači da to mora biti normalno
Kao da moraš biti neki stručnjak da spoznaš da ako nekoga seksualno uzbudi čovjek u psećem kostimu gdje 90% liči na psa a 10% na čovjeka da ga pale psi.