pa i nisam nestio debel...186/84Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 21:32Grcki nos. I mene je prijatno iznenadio, zamisljala sam ga kao nekog mrsavka, kad ono ko bi rekao.![]()
ostale podatke...godine, broj brakova...ne mozete izvuci iz mene mitraljezom.

pa i nisam nestio debel...186/84Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 21:32Grcki nos. I mene je prijatno iznenadio, zamisljala sam ga kao nekog mrsavka, kad ono ko bi rekao.![]()

Sta cu rodjo nakrivit

Pa gdje sam rekla da si debeo? Taman, a tolerisalo bi se jos koje kilo.Duh wrote: 20 May 2022, 21:36pa i nisam nestio debel...186/84

Ti nisi ozenjen. Ja sam 186 a imo sam 84 na pocetku braka. Sad 96.Jedva i to drzim. Sam vice haj jedi.Duh wrote: 20 May 2022, 21:36pa i nisam nestio debel...186/84Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 21:32
Grcki nos. I mene je prijatno iznenadio, zamisljala sam ga kao nekog mrsavka, kad ono ko bi rekao.![]()

ja dobro kuham. meni su najcesce govorile, ajd napravi nesto...

Eee, a da si koristio razum ne bi bio gdje si sad. Toliko o intuiciji.Duh wrote: 20 May 2022, 21:52ja dobro kuham. meni su najcesce govorile, ajd napravi nesto...![]()
osim druge, ona je samo govorila, ajd da popijemo

dobro je i sad.Lavlje_srce wrote: 20 May 2022, 21:55Eee, a da si koristio razum ne bi bio gdje si sad. Toliko o intuiciji.Duh wrote: 20 May 2022, 21:52ja dobro kuham. meni su najcesce govorile, ajd napravi nesto...![]()
osim druge, ona je samo govorila, ajd da popijemo![]()

Lopovi su to, ne daj se prevarit. I moja je tako izadji, popij, napusi se pa me jase krkace... Dok te ne sveze. A sad sam vice de jedi, zamijeni sijalicu, idi po dijete, kupi vlazne i hljeb, stegni baglamu, zamijeni bojler,jes to popio...

Ti mos konju rep iscupat. To je tebi lose bilo sto si otiso iz bosne.

Fuddo wrote: 20 May 2022, 19:54 Sve ovima na poslu nudim da zapale, de reko probajte
Ispuse ljudi pola i vicu wtf

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
mislis izresetat
pomjesala si ga samnom

bagra wrote: 20 May 2022, 23:24mislis izresetat
nije zgoreg da probamo
da ga nisam dzaba podmazivo aj![]()
pomjesala si ga samnom
dzaba ti ga eto...
svakako se i on triput zenio![]()
dok je jos brojo![]()

odo gledat flim s šediLavlje_srce wrote: 20 May 2022, 23:28![]()
I ja se zamalo ne udadoh prosli januar u sred korone, izgleda da sam njega cekala. Cetvrta sreca.
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest