Jesu li afroamerikanci rasisti
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Jesu li afroamerikanci rasisti
Doduse crnci su svi operisani od toga. A tek sto su odgovorni i pouzdani
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14017 times
- Been thanked: 23262 times
Ooo, Ante,bosnjakinja wrote: 21 May 2022, 18:08Pa i bosnjake mozes prepoznat izgledom jer bukvalno i ako su iz istog grada razlikuju se od krscanaMorningStar wrote: 21 May 2022, 18:05
Jedno je Islamizacija drugo je Arabizacija. Jedno je religijski pojam a drugi drustveno-kulturolosko-religijski pojam / ali ti si to naravno vec znala tj. procitala u jednoj od mnogih knjiga koje si procitala![]()
I nisu arabizirani ja znam par njih svi pricaju kod kuce tim nekim nearapskim jezicima
Imaju prepoznatljivu facu, balijsku?
Jel to?
Dozvolite da se obratimo
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30346 times
- Been thanked: 28067 times
Jel može par primeraka za ovo zadnje što si napisala? Prosto ne mogu da verujem…bosnjakinja wrote: 21 May 2022, 18:08Pa i bosnjake mozes prepoznat izgledom jer bukvalno i ako su iz istog grada razlikuju se od krscanaMorningStar wrote: 21 May 2022, 18:05
Jedno je Islamizacija drugo je Arabizacija. Jedno je religijski pojam a drugi drustveno-kulturolosko-religijski pojam / ali ti si to naravno vec znala tj. procitala u jednoj od mnogih knjiga koje si procitala![]()
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4352 times
- Been thanked: 3287 times
Ne. Tamo je Islam macem implementiran, tamo nije bilo za veceru. Kopti nisu prihvatili nikakav Islam.bosnjakinja wrote: 21 May 2022, 18:02sta sad? i ovi egipcani su bili dio iste proslosti prije islamizacije
oni su otprilike kao bosnje,bosnje prihvatili islamska imena i stosta,ali su i dalje istog porijekla kao miloje i slavoje
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Sabljom, pardon.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 681 times
- Been thanked: 1060 times
Jel ko citao historiju kakva su tu unistenja civilizacija i biblioteka se desila za vrijeme ratova za kolonije? Znal ko kako je Etopija od najbogatije zemlje Afrike presla u najgladniju zemlju svijeta... Evropljani su unistili i popalili Afriku ko sto je malo ko koga popalio i vratio u bukvalno kameno il bronzano doba. Drsko je danas ismijavati se s njima i njihovim stanjem.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Moze ona bolje….cuje li nadam se da cujeLavlje_srce wrote: 21 May 2022, 18:06Boli istina, a?
Prosli put si se izvinio za ovaj idiotizam, ali bolest je jaca. Jadna ona cura s tobom.![]()
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Hvala na ovomtuzlak1212 wrote: 21 May 2022, 18:11 Jel ko citao historiju kakva su tu unistenja civilizacija i biblioteka se desila za vrijeme ratova za kolonije? Znal ko kako je Etopija od najbogatije zemlje Afrike presla u najgladniju zemlju svijeta... Evropljani su unistili i popalili Afriku ko sto je malo ko koga popalio i vratio u bukvalno kameno il bronzano doba. Drsko je danas ismijavati se s njima i njihovim stanjem.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Melek wrote: 21 May 2022, 18:08Ma znam ja da ti vazda naginjes na onu prorusku vlasko-grcku, ali ipak koptski. Na tri jezika je pisana i to ovako:
The stone is 113 centimeters in height, 75 centimeters wide and 27.5 inches in diameter. It is inscribed with three of the ancient languages, which are the hieroglyphic language, the Demotic or Coptic language, and the Greek language.
A onda:
Indeed, Champollion called phonetics the 'soul' of hieroglyphics. Using his deep knowledge of Coptic, Champollion began a prolific decipherment of hieroglyphs. He identified phonetic values for the majority of hieroglyphs, and discovered that some of them represented combinations of two or even three consonants.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2824 times
- Been thanked: 23322 times
Ne moze, to je tolika glupost da je to nevjerovatno. Mozda neki vise nose trenerke a neki bradice i uske farmerkice, torbicu i jaknu s krznom al to je to sto se tice razlike.Morgen wrote: 21 May 2022, 18:10Jel može par primeraka za ovo zadnje što si napisala? Prosto ne mogu da verujem…bosnjakinja wrote: 21 May 2022, 18:08
Pa i bosnjake mozes prepoznat izgledom jer bukvalno i ako su iz istog grada razlikuju se od krscana
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Fuddo wrote: 21 May 2022, 18:10Ooo, Ante,bosnjakinja wrote: 21 May 2022, 18:08
Pa i bosnjake mozes prepoznat izgledom jer bukvalno i ako su iz istog grada razlikuju se od krscana
I nisu arabizirani ja znam par njih svi pricaju kod kuce tim nekim nearapskim jezicima
Imaju prepoznatljivu facu, balijsku?
Jel to?
Da se ne skidaju gaće.
Ostalo je cutanje.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
A znaju li ljudi da Etiopija je jedna od rijetkih zemalja koje nisu kolonizovane ?tuzlak1212 wrote: 21 May 2022, 18:11 Jel ko citao historiju kakva su tu unistenja civilizacija i biblioteka se desila za vrijeme ratova za kolonije? Znal ko kako je Etopija od najbogatije zemlje Afrike presla u najgladniju zemlju svijeta... Evropljani su unistili i popalili Afriku ko sto je malo ko koga popalio i vratio u bukvalno kameno il bronzano doba. Drsko je danas ismijavati se s njima i njihovim stanjem.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9902 times
- Been thanked: 16699 times
Ti se primiri da ne bi bilo hladjenja.MorningStar wrote: 21 May 2022, 17:56Ko se to javlja iz prikrajkaLavlje_srce wrote: 21 May 2022, 17:55
Pusti ga, omiljeni sport mu je podsmijavanje (narocito je osjetljiv na nas dvije, sto li Boze), pritom si umisljajuci da je nadasve duhovit i superiorno inteligentan. To je naravno samo wishful thinking. Mora negdje lijeciti komplekse.
![]()
![]()
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Nisi se izvinUo, nego si se izvinio.MorningStar wrote: 21 May 2022, 18:09Izvinuo sam se jer eto hajd nije fino - ali sad sam vidio da sam gresku napravio jer eto te pametujes iz coska iako te niko nista nije pitaoLavlje_srce wrote: 21 May 2022, 18:06Boli istina, a?
Prosli put si se izvinio za ovaj idiotizam, ali bolest je jaca. Jadna ona cura s tobom.![]()
[img]https://bestanimations. com/uploads/gifs/1940317749cute-funny-cpw-gif-5.gif[/img]
Dzaba, krave su za tebe siva eminencija, a ti si na nivou podkapacitiranih bubuljicavih zlostavljaca iz 5B.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2824 times
- Been thanked: 23322 times
Ako bismo njih podrzali u osvetoljubivosti kao sto je neki prizivaju u drugim slucajevima, mogli bi oni poklat po svijeta.Serbeztuzlak1212 wrote: 21 May 2022, 18:11 Jel ko citao historiju kakva su tu unistenja civilizacija i biblioteka se desila za vrijeme ratova za kolonije? Znal ko kako je Etopija od najbogatije zemlje Afrike presla u najgladniju zemlju svijeta... Evropljani su unistili i popalili Afriku ko sto je malo ko koga popalio i vratio u bukvalno kameno il bronzano doba. Drsko je danas ismijavati se s njima i njihovim stanjem.
Last edited by HAVANA on 21 May 2022, 18:16, edited 1 time in total.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 681 times
- Been thanked: 1060 times
Nisu al ih Italijani iz pakosti nakon ratnih poraza odsjekose od odnovnog izvora hrane i dan danas ih to jebe.MorningStar wrote: 21 May 2022, 18:14A znaju li ljudi da Etiopija je jedna od rijetkih zemalja koje nisu kolonizovane ?tuzlak1212 wrote: 21 May 2022, 18:11 Jel ko citao historiju kakva su tu unistenja civilizacija i biblioteka se desila za vrijeme ratova za kolonije? Znal ko kako je Etopija od najbogatije zemlje Afrike presla u najgladniju zemlju svijeta... Evropljani su unistili i popalili Afriku ko sto je malo ko koga popalio i vratio u bukvalno kameno il bronzano doba. Drsko je danas ismijavati se s njima i njihovim stanjem.Evropljani nisu imali sta mnogo da popale u africi jer nisu mnogo ni zatekli. Jedine naznake drzava su bili Zului na jugu i par sultanata/kraljevstava u centralnoj/zapadnoj africi.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14017 times
- Been thanked: 23262 times
Sta su tek Majama uradilituzlak1212 wrote: 21 May 2022, 18:11 Jel ko citao historiju kakva su tu unistenja civilizacija i biblioteka se desila za vrijeme ratova za kolonije? Znal ko kako je Etopija od najbogatije zemlje Afrike presla u najgladniju zemlju svijeta... Evropljani su unistili i popalili Afriku ko sto je malo ko koga popalio i vratio u bukvalno kameno il bronzano doba. Drsko je danas ismijavati se s njima i njihovim stanjem.
A americki indijanci,
Pa eno, ljudi zive, rade, nikog ne smaraju sa tim.
Mogli su i Jevreji prst u uho i vikat, aj sta nam rade moj Nedime,
Al nema od toga nista.
Ustvari, cak su im pristali napraviti drzavu u AfrikU, za sve nepravde iz proslosti, vratili se ovi iz AmerikU, svi znamo kako su je napravili i na sta je to licilo.
Ne zna, i zdrao.
Last edited by Fuddo on 21 May 2022, 18:17, edited 1 time in total.
Dozvolite da se obratimo
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Lavlje_srce wrote: 21 May 2022, 18:15Nisi se izvinUo, nego si se izvinio.MorningStar wrote: 21 May 2022, 18:09
Izvinuo sam se jer eto hajd nije fino - ali sad sam vidio da sam gresku napravio jer eto te pametujes iz coska iako te niko nista nije pitao![]()
[img]https://bestanimations. com/uploads/gifs/1940317749cute-funny-cpw-gif-5.gif[/img]
Dzaba, krave su za tebe siva eminencija, a ti si na nivou podkapacitiranih bubuljicavih zlostavljaca iz 5B.![]()
- Melek
- Deer Hunter

Ma sve je to isto sranje drugo pakovanje.MorningStar wrote: 21 May 2022, 18:12Pa kakve sad veze imaju Rusi-Vlasi-Egipcani-Kopti ? Kako ja to naginjem na Rusku (valjda stranu) kada sam ti stavio kako su hijeroglifi prevedeni (pismo) a to je tako sto su nasli plocu (Rosetta stone) - to mozes na google i izaci ce ti vjerovatno par hiljada opisa i tekstova o tome / koja je pisana na 3 pisma.Dalje i Kopti su valjda krscani i to blizi pravoslavcima nego katolicima - to znaci da sad ti valjda naginjes na Rusku stranu
![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22189 times
- Been thanked: 20277 times
Ne napadaju ih jer su im kulture i tradicije interesantne i u mnogo čemu različite u odnosu na ostale dijelove planete. Samuraji, nindže, festivali, borilačke vještine, Bruce Lee, mange i anime... ne kažu džaba da je nacija jaka koliko su jake kultura i tradicija. Otuda to što su pogotovo Japanci teški rasisti postaje nebitno.gospođa Brams wrote: 21 May 2022, 17:47 Kinezi i Japanci su veliki rasisti. Al njih se nikada nece napadati, nego se samo bijelcima nabija nekakva kolektivna krivnja.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.