Moderator: VIP
Nista. Genijalno. Jos mu cenera daj.spacebound wrote: 22 May 2022, 19:35 Sjedim. Okupala dijete. Cijeli dan se igrao vani, nije to nista novo, svaki dan se isprlja k'o krmce u igri. Ali ovo danas, danasRekla sam mu da ni slucajno ne ulazi sam u kucu. Izuo se pred vratima, ja ga unijela u kucu, pa pravo u kadu. U kadi je skinuo odjecu sa sebe. Jedva sam ga izribala, haman sam trebala arfom
Sta je ono braco moja
![]()
Ako se isprljao i bio je napolju i zna zbog cega je biospacebound wrote: 22 May 2022, 19:35 Sjedim. Okupala dijete. Cijeli dan se igrao vani, nije to nista novo, svaki dan se isprlja k'o krmce u igri. Ali ovo danas, danasRekla sam mu da ni slucajno ne ulazi sam u kucu. Izuo se pred vratima, ja ga unijela u kucu, pa pravo u kadu. U kadi je skinuo odjecu sa sebe. Jedva sam ga izribala, haman sam trebala arfom
Sta je ono braco moja
![]()
Ali kako je ono postigao, inace se dosta prlja u igri, ali ovo je nesto posebno, ko da se u cadji valjaoHAVANA wrote: 22 May 2022, 19:35Nista. Genijalno. Jos mu cenera daj.spacebound wrote: 22 May 2022, 19:35 Sjedim. Okupala dijete. Cijeli dan se igrao vani, nije to nista novo, svaki dan se isprlja k'o krmce u igri. Ali ovo danas, danasRekla sam mu da ni slucajno ne ulazi sam u kucu. Izuo se pred vratima, ja ga unijela u kucu, pa pravo u kadu. U kadi je skinuo odjecu sa sebe. Jedva sam ga izribala, haman sam trebala arfom
Sta je ono braco moja
![]()
Cuj kako. Ja do 11 godine 3 puta upo u miljacku...spacebound wrote: 22 May 2022, 19:37Ali kako je ono postigao, inace se dosta prlja u igri, ali ovo je nesto posebno, ko da se u cadji valjao![]()
Hajd na tagaru
Unikat na danasnjem vaktu
Ovo treba u post dana ili najbolji postovi, kako ono vec.spacebound wrote: 22 May 2022, 19:35 Sjedim. Okupala dijete. Cijeli dan se igrao vani, nije to nista novo, svaki dan se isprlja k'o krmce u igri. Ali ovo danas, danasRekla sam mu da ni slucajno ne ulazi sam u kucu. Izuo se pred vratima, ja ga unijela u kucu, pa pravo u kadu. U kadi je skinuo odjecu sa sebe. Jedva sam ga izribala, haman sam trebala arfom
Sta je ono braco moja
![]()
Kod mene je jutros bila. Al fina šara
Jel mustra od kasike ili prst zizi
spacebound wrote: 22 May 2022, 19:35 Sjedim. Okupala dijete. Cijeli dan se igrao vani, nije to nista novo, svaki dan se isprlja k'o krmce u igri. Ali ovo danas, danasRekla sam mu da ni slucajno ne ulazi sam u kucu. Izuo se pred vratima, ja ga unijela u kucu, pa pravo u kadu. U kadi je skinuo odjecu sa sebe. Jedva sam ga izribala, haman sam trebala arfom
Sta je ono braco moja
![]()
Zamisli da sam dosao
Bezbeli kontinentalka