poštivam
ovako je i Tito Staljinu reko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
poštivam

Ti si se malo previse opustio.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A sta se to desilo na stranici 3132?Maja wrote: 22 May 2022, 13:52 Citam 3130 i 3131 stranice, Lavlje i Mundzi zezaju Fudu, on prihvata salu. Covjek kad ih cita konta fino se zezaju.
I onda odjednom prebacis na stranicu 3132, prebaci se i sala na prepirku.
Bespotrebno![]()

NijeMorgen wrote: 22 May 2022, 16:00 Znate da volim da mesam, zato bih se sad umesala….
Evo ja sam prilicno nova na forumu i odma sam skontala da je ono sa dildom šala

Ko bi bioMunDzi wrote: 22 May 2022, 15:50A sta se to desilo na stranici 3132?Maja wrote: 22 May 2022, 13:52 Citam 3130 i 3131 stranice, Lavlje i Mundzi zezaju Fudu, on prihvata salu. Covjek kad ih cita konta fino se zezaju.
I onda odjednom prebacis na stranicu 3132, prebaci se i sala na prepirku.
Bespotrebno![]()
Kad je poceo trabunjati i lagati o dildu, zna se odmah da pocinje prelaziti granice kako to on vec redovno radi.......I lavlje i mundzi su odustale od daljne zeze.
I ko je sad tu kriv?
Da nije opet Mundzi?

Dasta cu. Taj je svakoj corbi mirodjija, jos si ti friska, vidjeces i sama.Morgen wrote: 22 May 2022, 14:51Trebala si da napises samo hastal da blista
Eto vidis odma je napisao nesto uvezi teretane

Tek sam primijetila tu temu i shvatila na sta se odnosi ovaj dio. Danas mi nije bilo jasno. Ja s tobom fino, a ti meni ovako? Hvala.Duh wrote: 22 May 2022, 14:09 i kako bi sad izgledali ti razgovori satima na parkingu, poslije teretane...

to je samo radoznalost u pitanju.Lavlje_srce wrote: 22 May 2022, 22:40Tek sam primijetila tu temu i shvatila na sta se odnosi ovaj dio. Danas mi nije bilo jasno. Ja s tobom fino, a ti meni ovako? Hvala.Duh wrote: 22 May 2022, 14:09 i kako bi sad izgledali ti razgovori satima na parkingu, poslije teretane...
Znas sta cu ti reci srce moje; ko je navikao na takve, u svakoj ih vidi.![]()

Fino si to upakovao (distraction for dummies). Voli ti sta hoces, ali ti si se upitao kako bi izgledali visesatni razgovori nakon teretane, sto je direktna aluzija na temu o onoj ukrajinskoj rospiji i kurvaru.Duh wrote: 22 May 2022, 22:45to je samo radoznalost u pitanju.
nista osobno s ledja...bozesacuvaj.
navika je cudo. ako uzmemo nesto tesko...drvo npr, nosamo ga godinama...kad ga spustimo, lakse je ali nam fali.
ocito i ti nikako na mirodjije zaboraviti.
ja ne volim teretane. bezveze mi to trosenje snage.
odem fino po mraku i prosetam se...ili kroz zelenilo. opusta i slatko umara.
mislim da se ti bojis mraka.

ne vidim razlog da te smatram rospijom, niti bi imao pravo tako o tebi pisati.Lavlje_srce wrote: 22 May 2022, 22:50Fino si to upakovao (distraction for dummies). Voli ti sta hoces, ali ti si se upitao kako bi izgledali visesatni razgovori nakon teretane, sto je direktna aluzija na temu o onoj ukrajinskoj rospiji i kurvaru.Duh wrote: 22 May 2022, 22:45to je samo radoznalost u pitanju.
nista osobno s ledja...bozesacuvaj.
navika je cudo. ako uzmemo nesto tesko...drvo npr, nosamo ga godinama...kad ga spustimo, lakse je ali nam fali.
ocito i ti nikako na mirodjije zaboraviti.
ja ne volim teretane. bezveze mi to trosenje snage.
odem fino po mraku i prosetam se...ili kroz zelenilo. opusta i slatko umara.
mislim da se ti bojis mraka.
Za drugu stranu ne znam, svasta je moguce (mada mislim da se tu izivljava jer nista slicno nema u reali), ali ja ne mogu biti dalje od rospije for your info. Eto, jos jednom hvala na nicim zasluzenoj opasci. To bi bilo to.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests