ETO I OSTAVLJENE MATERE
nekako mi nije ona izgledala sretna u braku...nema zar u ocima...

Moderator: spacebound

izgleda nekako nesretna i razocarana. kao da je se i u braku pitala-zar je to to, jesam li ja ovo zasluzila, zar nema bolje...

Dobro si

Ja bi to pajserom rijesioHAVANA wrote: 22 May 2022, 19:44 Evo sad isao nesto pomoci poznanici. Cerka nasla zagondziju, ostavila muza i otisla. Haj sto je otisla pisaj je, nego dijete materi ostavila i otisla zagondziji. Ova isto luda, nit ima nit moze...

u tom slucaju situacija je ista...unuce ostaje kod babe.CikCikCikPogodi wrote: 22 May 2022, 20:20Ja bi to pajserom rijesioHAVANA wrote: 22 May 2022, 19:44 Evo sad isao nesto pomoci poznanici. Cerka nasla zagondziju, ostavila muza i otisla. Haj sto je otisla pisaj je, nego dijete materi ostavila i otisla zagondziji. Ova isto luda, nit ima nit moze...

Novi zagondija ima vise para i vozi novog Audia Q7
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jest, jest, sve je ona kriva, alcak jedan, dabili!

u tom slucaju je moguce da je vrati poslije par krugova.

Nego sta je nego rospija? Primi te zena u kucu kao izbjeglicu iz ratne zone, otmes joj muza za 7 dana - kako ti to nazivas? Podsjetila bih te da zensko uvijek odlucuje. On je mogao pokusavati koliko je htio, dati maksimum od sebe, ali da je ona imala mrvu obraza odbila bi ga.Naseef Mushroom wrote: 22 May 2022, 08:51Kada žensko dobrovoljno ode u Dubai da bude WC šolja i pepeljara tu je krivo muško a one su jadne djevojčice sa kompleksima i izgubljene duše.
Kada muškarac primi Ukrajinku i onda svojom voljom počne aferu i ostavi suprugu i djecu onda je žensko kurvetina.