Al šta je sa ljudima koji imaju odlična primanja, a neće djecu

Moderator: Krokodil Behko
Podji od sebeTaare wrote: 12 Dec 2021, 18:07 Razumijem mladi bračni par skromnih primanja kojima bi bilo teško i pretesko da odgajaju djecu.
Al šta je sa ljudima koji imaju odlična primanja, a neće djecu![]()
Čovječe, vidiš da te ignorišem i ti opetovano citiraš. Nemoj me džaba citirat. Svaki tvoj upis vrijeđa inteligenciju. Nisi kapacitet za bilo kakvu raspravu. Kad vidim tvoj post, prođe me neka jeza.Mutevelija wrote: 12 Dec 2021, 18:22Podji od sebeTaare wrote: 12 Dec 2021, 18:07 Razumijem mladi bračni par skromnih primanja kojima bi bilo teško i pretesko da odgajaju djecu.
Al šta je sa ljudima koji imaju odlična primanja, a neće djecu![]()
Ma obični tupan. Zna li me možda pa da ima pravo da savjetuje? Naravno da ne zna. Samo lupa.
A zapravo, BiH će ove godine, imati negativni priraštaj od max 20.000, a Srbija je prošle godine imala minus"Iseljavanje mladog stanovništva je deset puta veće nego u Srbiji
Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku (RZS), broj živorođene dece u Srbiji na godišnjem nivou prvi put je pao ispod 62.000, a u istih 12 meseci broj umrlih nadmašio je broj rođenih za više od 55.000.
Za 17 dana za odlazak iz BiH u Njemačku prijavilo se čak 150.000 građana
SVE JE OVO U PRIVATNIM dzepovima par ljudiTaare wrote: 21 Dec 2021, 17:36 Ko će ba u bosni pravit djecu
Kako ih prehranit?
Desile su se ogavne stvari koje direktno utječu na ds.
Recimo ovo.
Ovo je naravno jako zabrinjavajuće da postoji tolika masa spremna otići. Međutim, realno, jedno je deklarativno zagovarati odlazak, prijaviti se klikom na stranici ambasade, a sasvim drugo dići dupe, zaganjati papire, uložiti sredstva, pronaći posao, dobiti radnu dozvolu itd.Krokodil Behko wrote: 21 Dec 2021, 17:36Za 17 dana za odlazak iz BiH u Njemačku prijavilo se čak 150.000 građana
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/22 ... djana.html
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests