Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Probudim se ujutro i prvo vidim ovu vijest….
Pa ne znam šta da kažem….Maksumi…Čuj od 5 do 11 godina…Prestrašno!
Možda ih sad ovo sve natjera da razmisle o svojim zakonima o nošenju oružja…..Nemam rijeci….
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Biće samo opet još više detektora na ulazima u škole, još više osoblja u školama koji će nositi prikriveno oružje, još više treninga djece duck and cover i čekaj novi napad... I tako u krug
Eno gledam na vijestima sinoc nekakav lik crnjo vozio se po mahali i bila tu nekaka rođendanska zabava. Ljudi mu kazu nemoj brzo voziti ima naroda, djeca se igraju po cesti. On ode kuci po pusku, vrati se i pocne rafalati. Gospođetina izvuce pistolj i zviz među oci. Kaze nece podnijeti optuznicu protiv nje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 28 May 2022, 19:06
Ma kraju nekakav lik iz granicne policije uletio sam i ubio ga
Nije on se siso i dobije poruku od zene kaje upo neki u skolu u tom poruka od kcerke kaze ja se zaklucala u WC dolazi,on imo pistolj kaje brici daj svoju sacmaru i pravac skola tamo natrci na neku tetu i njih dvoje udju u skolu na isti ulaz ko i ovaj kreten tj kroz sporedna vrata koja je neko blokiro otvorena stolicom ( ili su izlazili da puse ili su isl do auta po nesto i mrzilo ih kroz glavna vrata koristit iskaznicu) i on je cistio sobu po sobu i izvlacio djecu kad su izasli ovi iz Uvalde stoje cekaju da dodju specijalci iz Border Patrola ( granicna sluzba) a oni su samo certifikovani i kad nisu na nekim racijama rade svoj poso granicara , i tako dok su oni stigli od kuca sa patroliranja granice proslo 40 minuta i njih 4 udju jos ovi iz Uvaldea PD kaje cekaj te , oni se nasmijali usli i terminirali ga.
Tako je i Matt sto je pobjego is Danamoora zatvora fasvo metak od granicara.
Biće samo opet još više detektora na ulazima u škole, još više osoblja u školama koji će nositi prikriveno oružje, još više treninga djece duck and cover i čekaj novi napad... I tako u krug
kog ba boli sta on prica , vazda mu ista a vamo cuvaju ga naouruzani telohranitelji
Dori wrote: 25 May 2022, 06:35
Probudim se ujutro i prvo vidim ovu vijest….
Pa ne znam šta da kažem….Maksumi…Čuj od 5 do 11 godina…Prestrašno!
Možda ih sad ovo sve natjera da razmisle o svojim zakonima o nošenju oružja…..Nemam rijeci….
Misli mozda ces se iznenadit al u USA ima masa zakona koji kazu ubistvo je protuzakonito. Bice da budale i kriminalci nesto nemaju problema krsiti zakon.
kog ba boli sta on prica , vazda mu ista a vamo cuvaju ga naouruzani telohranitelji
Jel se tebi kurko skratio za 3 cm otkako je korona izbila?
Vidim žale se ovdje na forumu, pa da i tebe nije strefilo