Sarajevo
Moderator: Krokodil Behko
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26110 times
- Been thanked: 26750 times
- Status: Offline
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2781 times
- Been thanked: 8721 times
Re: Sarajevo
Pola sata Sam gledo sliku i nikako da skontamo tacno gdje je ulica.
Gdje je ovdje aerodrom?
- Duminjo
- Urednik foruma

- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2910 times
- Been thanked: 24112 times
- Status: Online
Eto ti aerodroma na gornjem dijelu slike skroz lijevo. A ovo je nova cesta. Dolazis sa onom iz mojmila, desno je prema nedzaricima, lijevo dobrinja a pravo prema aerodromu ta plava...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2320 times
- Been thanked: 5722 times
et havana ti reko plava ciza vodi prema aerodromu
Fuck you a friendly note to start the day
- Duminjo
- Urednik foruma

Kontam sad..HAVANA wrote: 30 May 2022, 17:28Eto ti aerodroma na gornjem dijelu slike skroz lijevo. A ovo je nova cesta. Dolazis sa onom iz mojmila, desno je prema nedzaricima, lijevo dobrinja a pravo prema aerodromu ta plava...Duminjo wrote: 30 May 2022, 17:24
Pola sata Sam gledo sliku i nikako da skontamo tacno gdje je ulica.
Gdje je ovdje aerodrom?
Handri me Sto je ovo malo novije i sto obicno idem na aerodrom sa suprotne strane. A na dobrinji i nisam nesto aman Zaman.
Joj kad stranac sleti u Sarajevo i prva ulica kojom se vozi Michael Schumacher
- Duminjo
- Urednik foruma

Prva studentska ljubav Mi bila Sto metara od ovog kruznog.. Samo tad nije Bio kruzni.
Nako kazem
Nako kazem
- Beni
- Fuck you

- Mood:
jes guzio ?Duminjo wrote: 30 May 2022, 17:33 Prva studentska ljubav Mi bila Sto metara od ovog kruznog.. Samo tad nije Bio kruzni.
Nako kazem![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- Duminjo
- Urednik foruma

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5233 times
- Been thanked: 6737 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8207 times
- Been thanked: 19303 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26110 times
- Been thanked: 26750 times
Re: Širom Sarajeva stigle dojave o bombama u osnovnim školama, policija na terenu
Kakvi glupani u pm.
Tacno locirat i ako je moguce pohapsit.
10 godina bez mogucnosti ranijeg otpusta.
Uzelo djecu na zub zarad cetnicke propagande.
Tacno locirat i ako je moguce pohapsit.
10 godina bez mogucnosti ranijeg otpusta.
Uzelo djecu na zub zarad cetnicke propagande.
dream of spring...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10059 times
- Been thanked: 17054 times
Re: Širom Sarajeva stigle dojave o bombama u osnovnim školama, policija na terenu
Vise skola nego sto je navedeno, u Doboju su prijetnju dobile sve osnovne i srednje skole.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator

Je li i vasa, jesu li djeca ostala kuci.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Sto, pa ne bi drugacije ni pogledaliMelek wrote: 26 May 2022, 09:44 I kakav im je sad to fazon da ovu bulješkaru stave u prvi plan?
https://www.klix.ba/vijesti/u-vecini-sa ... /220526025
Samo sabura
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10059 times
- Been thanked: 17054 times
Jeste, ucitelji i nastavnici nas cekali pred skolom i vracali kucama. Sad sam malca odvezla u skolu, pregledana je jutros i druga smjena ide normalno.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator

Bas su odvratni. Ne znaju urednici klixa koliko pogled na guzicu tebe pogadja. Najbolje bi bilo prestati proizvoditi uske farmerke. Ipak su vasi zivoti i zdravlje u pitanju.Melek wrote: 26 May 2022, 09:44 I kakav im je sad to fazon da ovu bulješkaru stave u prvi plan?
https://www.klix.ba/vijesti/u-vecini-sa ... /220526025
- Duminjo
- Urednik foruma

Sarajevo: Mještanima Alipašinog Polja obećan besplatan parking, a dobili rampu za naplatu

Mještani Alipašina Polja, A faze protestovat će danas u 17 sati na Trgu solidarnosti zbog odluke Općine Novi Grad da počne naplaćivati parking na ovom mjestu. Kako ističu, načelnik Semir Efendić je prilikom rušenja igrališta obećao besplatan parking građanima, no vremenom je zaboravio obećanje.
Riječ je o ulici Bajrama Zenunija i parkingu na kojem je prije dvije godine bilo dječije igralište. Stanari su se usaglasili s tim da se igralište pomjeri, a da na ovom prostoru izgrade parking sa zelenilom. Sve to uz obećanje načelnika da će isti biti besplatan.
Vremenom je parking napravljen i bio slobodan za korištenje mještanima, međutim od 1. juna "osvanula" je rampa, a mještanima upozorenje firme "Lokom" d.o.o. Sarajevo da uklone automobile.

Ubrzo se parking koji je uvijek bio krcat automobilima ispraznio, a uprkos tome mještani ne mogu zakupiti parking mjesto na mjesečnom nivou. Kako nam kaže jedan od stanara koji je pokušao kupiti kartu, uprkos praznom parkingu, iz Lokoma su mu rekli kako su sva mjesta već rezervisana.
""Istog momenta sam zvao firmu, i pitao da li postoji mogućnost zakupa parking mjesta. Odgovorili su da postoji, međutim sva parking mjesta su već zakupljena. Međutim već dva dana od jutra kada su zatvorili parking, parking je poluprazan, a osvanuo je i novi natpis, na kojem se može vidjeti cjenovnik usluga parkinga. Naime, mjesečni zakup u iznosu od 46 KM, dnevni u iznosu od 5 KM i jedan sat parkinga 1 KM. Ponovo sam kontaktirao pomenutu firmu, i rekao da vidim da je parking tokom dana i noću poluprazan, i da naplaćuju dnevne karte, a ja kao mještanin nemam mogućnost da zakupim na mjesečnom nivou. Kao odgovor sam dobio da to nije tačno, i da zaista nema slobodnih mjesta, a da je 'to inače tako sa parkinzima, jedan dio se ostavlja za dnevno naplaćivanje'", rekao nam je on.
Mještani ulice Bajrama Zenunija ogorčeni su ovakvim ponašanjem pogotovo kada se uzme u obzir da im je obećano kako će biti besplatan i da su, u skladu s tim, i dali saglasnost za izgradnju parkinga umjesto igrališta.
klix

Mještani Alipašina Polja, A faze protestovat će danas u 17 sati na Trgu solidarnosti zbog odluke Općine Novi Grad da počne naplaćivati parking na ovom mjestu. Kako ističu, načelnik Semir Efendić je prilikom rušenja igrališta obećao besplatan parking građanima, no vremenom je zaboravio obećanje.
Riječ je o ulici Bajrama Zenunija i parkingu na kojem je prije dvije godine bilo dječije igralište. Stanari su se usaglasili s tim da se igralište pomjeri, a da na ovom prostoru izgrade parking sa zelenilom. Sve to uz obećanje načelnika da će isti biti besplatan.
Vremenom je parking napravljen i bio slobodan za korištenje mještanima, međutim od 1. juna "osvanula" je rampa, a mještanima upozorenje firme "Lokom" d.o.o. Sarajevo da uklone automobile.

Ubrzo se parking koji je uvijek bio krcat automobilima ispraznio, a uprkos tome mještani ne mogu zakupiti parking mjesto na mjesečnom nivou. Kako nam kaže jedan od stanara koji je pokušao kupiti kartu, uprkos praznom parkingu, iz Lokoma su mu rekli kako su sva mjesta već rezervisana.
""Istog momenta sam zvao firmu, i pitao da li postoji mogućnost zakupa parking mjesta. Odgovorili su da postoji, međutim sva parking mjesta su već zakupljena. Međutim već dva dana od jutra kada su zatvorili parking, parking je poluprazan, a osvanuo je i novi natpis, na kojem se može vidjeti cjenovnik usluga parkinga. Naime, mjesečni zakup u iznosu od 46 KM, dnevni u iznosu od 5 KM i jedan sat parkinga 1 KM. Ponovo sam kontaktirao pomenutu firmu, i rekao da vidim da je parking tokom dana i noću poluprazan, i da naplaćuju dnevne karte, a ja kao mještanin nemam mogućnost da zakupim na mjesečnom nivou. Kao odgovor sam dobio da to nije tačno, i da zaista nema slobodnih mjesta, a da je 'to inače tako sa parkinzima, jedan dio se ostavlja za dnevno naplaćivanje'", rekao nam je on.
Mještani ulice Bajrama Zenunija ogorčeni su ovakvim ponašanjem pogotovo kada se uzme u obzir da im je obećano kako će biti besplatan i da su, u skladu s tim, i dali saglasnost za izgradnju parkinga umjesto igrališta.
klix