Sponatana i blaga reakcija na vaše klizece startove i malicioznost.
Nista posebno.
Nek si ti stekla dojam
Moderator: VIP

Sponatana i blaga reakcija na vaše klizece startove i malicioznost.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Al bi crkli bez vas.Julia-Klara wrote: 01 Jun 2022, 13:45 Kad kazem da se generalno ne razumijemo - ne valja
Kad kazem da smo razliciti - ne valja
Kad kazem kako izgleda ta razlicitost - jope ne valja.
Eto, maliciozne smo, bezobrazne, ne znamo nista, tacnije pojma nemamo o zivotu, ali imamo vas da nas slijepe i neuke vodite kroz zivot - valja li ovo?
![]()

A i mi bez vasHAVANA wrote: 01 Jun 2022, 13:52Al bi crkli bez vas.Julia-Klara wrote: 01 Jun 2022, 13:45 Kad kazem da se generalno ne razumijemo - ne valja
Eto, maliciozne smo, bezobrazne, ne znamo nista, tacnije pojma nemamo o zivotu, ali imamo vas da nas slijepe i neuke vodite kroz zivot - valja li ovo?
![]()
![]()

Kme kmeJulia-Klara wrote: 01 Jun 2022, 13:45 Kad kazem da se generalno ne razumijemo - ne valja
![]()

Zasto bi mi napravili nesto na nacin na koji vi to zelite?Zasto mislite da je taj vas nacin automatski "kako treba"? Mozda je nas nacin bolji i upravo kako treba. Zar ovo nije drskost i ponizavanje partnera? Necu da budem neljubazan i kazem vrijedjanje.Julia-Klara wrote: 01 Jun 2022, 11:13 Drugacije raazmisljamo i funkcioniramo, to je cinjenica![]()
I ako zelimo da nesto naprave kako treba (kako mi zelimo), moramo im i reci da razumiju![]()

Pa i nisi neki. Ova pjesmica prava veselica ispade

Jest, a vidi ritma..Duminjo wrote: 01 Jun 2022, 14:13 Uzalud sva ljepota tvoja
U tvome oku vidim nju
Ostani nocas tu gdje jesi
Da gledam moju voljenu
Cuj veselo
Ovo se ne sluša bez rakije

Pa kaze "ona se nocas udaje".. gdje ces emotivnije

Rana se mora necime lijeciti. Sve opravdanoShadow wrote: 01 Jun 2022, 14:17 Rakija je tu da boli, druga zenska je tu, da manje boli
Cista matematika![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests