federacija je bolje trziste....Ruana wrote:Poruka bi trebala da bude, da ovo moze biti himna u sumskoj.Pasaga wrote:Totalno bez veze.....
Sta bi bila poruka....
ovo tamo ne prolazi.....

federacija je bolje trziste....Ruana wrote:Poruka bi trebala da bude, da ovo moze biti himna u sumskoj.Pasaga wrote:Totalno bez veze.....
Sta bi bila poruka....
Pa oni su ih ubili, sta nama pjevaju.Pasaga wrote:federacija je bolje trziste....Ruana wrote:Poruka bi trebala da bude, da ovo moze biti himna u sumskoj.Pasaga wrote:Totalno bez veze.....
Sta bi bila poruka....
ovo tamo ne prolazi.....

[ytube][/ytube]dacina_curica wrote:Joj, ja se nekad osjecam kao totalni vanzemaljac ovdje.
Seju volim i cijenim, mislim da je jedan od rijetkih cije je srce na pravom mjestu; bilo u ratu i tako i ostalo.Sejo je oduvijek bio dusha Pusenja, Nele je bio faca benda i foler obicni....al da ne offtopicim...
Ne vidim ovo kao neki pateticni nacin da se skupe lajkovi i klinci palci na youtubeu i inim medijima vec kao nacin da se ovo dvoje mladih (o kojima su vec pisale najvece novinske kuce dunjalucke) ne zaborave u zabokrecini koja nas pojede...
Spot je meni licno tezak za gledanje (zbog one scene pogibije i pratecih slicnih scena) ali to je to sto se desilo, njihova istina i njihov kraj....
Tempo pjesme mi ne smeta (cuj meni ne smeta, eto ja sam neki autoritet), naprotiv...odgovara stilu Pusenja, ne vidim sto bi bila crnjak na koncertima. Pa "Pismo Elvisu" je deset puta teza za slusati ali je opet odlicno prihvacena...meni licno je Kanjon Drine najteza njihova pjesma za slusati ionako, ove nove mi dodju k'o uspavanke.
Tekst je dobar, ako se zanemari Sejin (oduvijek slab ali na vec naviknut) vokal i slusaju se samo rijeci pjesma pogadja tacno tamo gdje treba.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest