Lavlje, je li tebi nick na klixu bio Latina?
Čitah jučer temu o diskus herniji i postove Latine, skoro je identičan stil pisanja kao tvoj.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Cesto mi kazu da ih na nekoga podsjecam.Zizi wrote: 02 Jun 2022, 14:22Lavlje, je li tebi nick na klixu bio Latina?
Čitah jučer temu o diskus herniji i postove Latine, skoro je identičan stil pisanja kao tvoj.
Znači da postoji mogućnost da ipak jesi.Lavlje_srce wrote: 02 Jun 2022, 14:36Cesto mi kazu da ih na nekoga podsjecam.Zizi wrote: 02 Jun 2022, 14:22

Eh, kitio stepenice napolju i onda jos iznutra jedne? Ma de bizi. Fali ulaz!!
Imam ja jednu kuću koja ima tako stepenice iznutra, a i ulaz i stepenice sa vanjske strane.

To je radio naki amater

Kod mene je estetski i funkcionalno bolje rješenje nego kod ovih sa slike.greeneyes wrote: 03 Jun 2022, 18:29To je radio naki amaterZizi wrote: 03 Jun 2022, 18:26
Imam ja jednu kuću koja ima tako stepenice iznutra, a i ulaz i stepenice sa vanjske strane.![]()
Uvijek se ide ili na estetiku(da stepenice budu unutra) ili na ustedu prostora(da stepenice idu s vana, da ne kradu kvadraturu). A ovdje se vec na izlazu prvih stepenica trebala ici vrata za 1. sprat
![]()

Doduse tesko je biti bolji od ovogaZizi wrote: 03 Jun 2022, 18:35Kod mene je estetski i funkcionalno bolje rješenje nego kod ovih sa slike.greeneyes wrote: 03 Jun 2022, 18:29
To je radio naki amaterUvijek se ide ili na estetiku(da stepenice budu unutra) ili na ustedu prostora(da stepenice idu s vana, da ne kradu kvadraturu). A ovdje se vec na izlazu prvih stepenica trebala ici vrata za 1. sprat
![]()
![]()

Babo u prizemlju. Sin na prvom spratu, ide se stepenicama i ulaz s nadstresicom. Drugi sprat pise da nije uradjen da se tu suse kukuruzi.

Visi ulaz od prozora?! Nemoj ih, molim te, pravdati! Neeemooj!

Miele..Vanilla wrote: 05 Jun 2022, 22:44 Dokusurila sam ves masinuZnaci, nisam se smirila dok je nisam skroz pokvarila, bez obzira sto mjesecima ispusta zvuk helikoptera
![]()
Preporuka za ves masinu? Ono da joj mogu uzimati dusu narednih 100 godina.

Vanilla wrote: 05 Jun 2022, 22:44 Dokusurila sam ves masinuZnaci, nisam se smirila dok je nisam skroz pokvarila, bez obzira sto mjesecima ispusta zvuk helikoptera
![]()
Preporuka za ves masinu? Ono da joj mogu uzimati dusu narednih 100 godina.