Kako da ne.
Ne znas ti nista. Aha.
Ne znas ni sta je napisao, pa ne kontas zasto bi ja calovinu zvala calovinom, nego eto naivno pomislio kako bi ja iz vedra beba Callu prozivala ni krivu ni duznu.
Bjezi ba Duminjo.
Moderator: VIP
Kako da ne.
Sikter.Tasmanijski tigar wrote: 08 Jun 2022, 00:04Tražiš žrtvu da se svađaš? Zaobiđi njega, da ne bi bila donja.MunDzi wrote: 07 Jun 2022, 23:54
Jelde opet ja kriva, a on se samo sali.
Cujes li ti sebe?
Jel te bar malo sram svoje "pameti" i svog bezobrazluka?
Svaki peti post na forumu ti je komentarisanje moderacije. Svaki peti.
Ne izvrci.Duminjo wrote: 08 Jun 2022, 00:07Svaki peti post na forumu ti je komentarisanje moderacije. Svaki peti.MunDzi wrote: 08 Jun 2022, 00:01
A sta li si onda ti?
Ja bih postavila prigodnu sliku, ali znajuci tvoj "pravedni" nacin rezonovanja, zavrsio bi post na trosjedu.
I pazi, online si i opet se zalis.
Napisah ti gore samo da stavis spisak, jer Si ti Sama izrazila zelju da ga stavis.
Eto ni to ne moze bez belaja.
Znas li ti citati bogati?MunDzi wrote: 08 Jun 2022, 00:06Kako da ne.Duminjo wrote: 07 Jun 2022, 23:57
Pa ko ti je calovina?
Ja Sam mislio da je Calla. Od kud znam da Tako Fudu zoves
Ne znas ti nista. Aha.
Ne znas ni sta je napisao, pa ne kontas zasto bi ja calovinu zvala calovinom, nego eto naivno pomislio kako bi ja iz vedra beba Callu prozivala ni krivu ni duznu.
Bjezi ba Duminjo.
Hvala za definiciju, problem rijesenLaser wrote: 08 Jun 2022, 00:12 Definicija ĆALOVINE u posavskom rječniku:
imenica, u prenesenom značenju, nenormalan čovjek, budala, budaletina
Izvor: http://www.tolisa.info/index.php?option ... E6alovina
Ne slažem se sa definicijom i ne slažem se da je Fudo ćalovina uopšte, al eto...
Lazes da me ne citasDuminjo wrote: 08 Jun 2022, 00:11Znas li ti citati bogati?MunDzi wrote: 08 Jun 2022, 00:06
Kako da ne.
Ne znas ti nista. Aha.
Bjezi ba Duminjo.
Eto slijedeci moj post pise "Ako ti je fudo calovina, onda nista".. ne zanimate me vas dvoje.
Meni, koji vas dvoje zadnjih 10ak dana ne citam, calovina vuce na nick Calla..
OK, nije Calla, jest Fuddo.. zaboravi ono "jebiga mundzi" i eto vam tamo oboma, ko vas sisa.
Jbt jel tolko tesko odgovoriti na pitanje ko je calovina? Lakse se svadjati
Ja odlicno znam citati.Duminjo wrote: 08 Jun 2022, 00:11Znas li ti citati bogati?MunDzi wrote: 08 Jun 2022, 00:06
Kako da ne.
Ne znas ti nista. Aha.
Bjezi ba Duminjo.
Eto slijedeci moj post pise "Ako ti je fudo calovina, onda nista".. ne zanimate me vas dvoje.
OK, nije Calla, jest Fuddo.. zaboravi ono "jebiga mundzi" i eto vam tamo oboma, ko vas sisa.
Ne petljaj ni ti,Laser wrote: 08 Jun 2022, 00:12 Definicija ĆALOVINE u posavskom rječniku:
Ne slažem se sa definicijom i ne slažem se da je Fudo ćalovina uopšte, al eto...
Bitno da sam skonto ko je calovina.MunDzi wrote: 08 Jun 2022, 00:15Ja odlicno znam citati.Duminjo wrote: 08 Jun 2022, 00:11
Znas li ti citati bogati?
Sto ne mogu i za tebe reci.
Ko i tebe sisa.
Eee, nećemo tako Dino.
Laser wrote: 08 Jun 2022, 00:12 Definicija ĆALOVINE u posavskom rječniku:
bagra wrote: 08 Jun 2022, 00:19 ćalovina je cak i simpa. od milja ono![]()
i dalje tvrdim da su ispuhale sise gore
al dobro mozda je to nekom kompliment
sta znam
Users browsing this forum: baton and 16 guests