Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jos saaaaamo danas i sutra šljaka i onda odmor. Zasiuzila sam ga i to kako. Radim za troje, ove mlade devojke (bar kod mene u firmi) stalno bolesne. Boli glava, dijareja, menzes.
Morgen wrote: 09 Jun 2022, 07:03
Jos saaaaamo danas i sutra šljaka i onda odmor. Zasiuzila sam ga i to kako. Radim za troje, ove mlade devojke (bar kod mene u firmi) stalno bolesne. Boli glava, dijareja, menzes.
Sve nesto hafifno. Vi made in Jugoslavia ste vec nesto drugo
Chan wrote: 08 Jun 2022, 16:56
Ja sam jednom hodao sa kasetofonom na ramenu u komšiluku... to tad kad sam se furao na Eminema, Dre-a i ostale sa duksom, spuštenim pantolama itd.
Nisam došao do prve kuće istom viče neka nena estagfirulah Hamo vidi one budaletine, pa više nisam.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Morgen wrote: 09 Jun 2022, 07:03
Sve nesto hafifno. Vi made in Jugoslavia ste vec nesto drugo
Vakcina radi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman