Spava mescini.
Javlja mi se da ce sutra drobit
Stas kad nas voli oboje
Moderator: VIP

Spava mescini.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa misio sam iz mlađih dana Famke.

Pa i ja sam mislila da si to mislio
I meni al neću da kažem.

Sve nesto hafifno. Vi made in Jugoslavia ste vec nesto drugoMorgen wrote: 09 Jun 2022, 07:03 Jos saaaaamo danas i sutra šljaka i onda odmor. Zasiuzila sam ga i to kako. Radim za troje, ove mlade devojke (bar kod mene u firmi) stalno bolesne. Boli glava, dijareja, menzes.

Chan wrote: 08 Jun 2022, 16:56 Ja sam jednom hodao sa kasetofonom na ramenu u komšiluku... to tad kad sam se furao na Eminema, Dre-a i ostale sa duksom, spuštenim pantolama itd.
Nisam došao do prve kuće istom viče neka nena estagfirulah Hamo vidi one budaletine, pa više nisam.

Vakcina radigreeneyes wrote: 09 Jun 2022, 07:59Sve nesto hafifno. Vi made in Jugoslavia ste vec nesto drugoMorgen wrote: 09 Jun 2022, 07:03 Jos saaaaamo danas i sutra šljaka i onda odmor. Zasiuzila sam ga i to kako. Radim za troje, ove mlade devojke (bar kod mene u firmi) stalno bolesne. Boli glava, dijareja, menzes.

Hajde pricaj nam malo o suzivotu tamospacebound wrote: 09 Jun 2022, 09:46 Otisla mi djeca na ekskurziju, ne znam kud cu i sta cu sa sobom![]()