Supak Tare - pa ne mogu reci da je supak, vise je odlucan i egoman
Beni - buci, buci
Morgen
Nazif
greeneyes
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Da mi ipak zakažemo randes?Julia-Klara wrote: 09 Jun 2022, 09:07 Melek - relativno OK lik, nekad poprilicno radikalan. Nikad mu necu halalit neke teske rijeci, iako smo se "pomirili". PS - katastrofalan avatar, njemu stoji samo jedan (da,da, vadite iz konteksta ako hocete, al' - niste u pravu"
Supak Tare - pa ne mogu reci da je supak, vise je odlucan i egomanpipnes ga banom, ode covjek. Svasta. A bio je odlican forumas, pametan kad treba, o svakoj temi mogao pricati, bila ozbiljna ili neozbiljna. I imao najbolje musko dupe na forumu, to mu (muski) forumasi nikad nece halalit
Beni - buci, bucimedo, koji mi je jako drag, blesav do bola, i petak nije petak dok on ne kaze da je petak, i to nad seherom silnim
Da se ne pojavi nikad vise, pocrkali bi smo u vjecnom cetvrtku
Morgen
Nazif
greeneyes

Pa zašto onda nisi čekao da budu druga tri imena bez Pizarra pa se onda javio?Chan wrote: 09 Jun 2022, 10:57 Zachatavaš temu bezveze kao neka tetkica. Naletio sam ovdje, vidio 3 imena, jedno za koje se pravim da ne postoji i druga za koje sam naveo šta mislim. Čista situacija kao suza. Tebi nisam dužan obrazloženje.

Nisi valjda zahaterila Maji

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests