Chan wrote: 09 Jun 2022, 15:35
ina wrote: 09 Jun 2022, 14:58
Ljudi su satkani i kao individualci.
Čoporske strategije me nikad nisu privlačile..
I još prije ikakvog upisa na strani foruma koji te toliko žulja.
A sjećam se dobro kako si im se uvlačio u anus na jednoj temi.. čitam (a i pamtim)

razne tematike, taman posla da ikoga proganjam..
Eto mammamia slatke li mi opsesije
Vjerovatno si se s nekim tamo zakačio pa sad pljucetaš. I misliš da imaš pravo na bilo koga.
Odraz TVOG karaktera.
Na prošloj temi.. vjerujem da su i Veca, i skin a i lavlje razumjele šta sam htjela reći.

A i čak da nisu, kao što ti biva nisi... nisu ni iskakale sa malo malo kao besmislicama sugovornika u argumentu. Popio svu pamet svijeta a ostali nemaju pojma, pogotovo ako mu odgovore kako i priliči.
A sad ja odoh popiti kaficu
Ne žulja me, već ti pokušavam objasniti da ovo nije taj forum. Na početku je obećavao, ali je vremenom prerastao u kult članova koji jedni drugima drkaju kurac čak i kad pišu teške gluposti koje nemaju veze s vezom. Ovdje ljudi imaju pravo i da se zakače s nekim. Da nekad i malo pretjeraju. Nekad i malo više, pa bude i sankcija. To je prirodno okruženje. Ja nisam cvjećka niti to težim biti. A ti sve na finjaka i nekako "kulturno" pokušavaš i provocirati i šukati. Čak si post sa one teme prebacila ovdje, pa si počela da pametuješ kao vrsna intelektualka. I onda meni nešto znaš reći da držim važ. Za razliku od toga ja tebi jasno bez zadrške upravo sad govorim da takvim uvrtanjem, vještačkim ponašanjem i uzdizanjem na neke više nivoe ne možeš sakriti besmislenost većine tvojih postova koji su šuplji kao švicarski sir tipa treniranje neverbalne komunikacije kao da trebaš biti psiholog, psihijatar i sales manager, a kojima je to must have vještina, prilikom ulaska u brak. Teški nonsens kojeg si gurala 2-3 stranice teme. U braku treba biti iskren. Treba razgovarati. Reći što je na umu, a ne praviti se kao da ti druga strana treba čitati misli i onda prodavati maglu o neverbalnoj komunikaciji.
Ćorava sam (a i neki dan rođena) pa ne znam kakva su gdje okruženja. Forumska ili ne.
Samo za razliku od tebe, gdje god da pišem (a već ponovo nekoliko mjeseci ovdje, "sutra" možda nigdje ili gdje mi bude volja) ne bljuzgam i ne tračam neki drugi forum. Ili forumaše općenito.
Ne smatram nikoga nižim, pogotovo one s kojim većinom razmjenim stavove.. Svako ima svoju glavu kakvu takvu.
A ti, ako ćemo baš da se "častimo" samo si bezobrazan, jako arogantan i s vremena na vrijeme neodgojen. Ne od strane roditelja, s ljudima nisam ni pisala, nego kao samosvoja osoba.
Spominjala sam bitnost neverbalne komunikacije između ostalog. Postovi su vjerovatno još prisutni.
Vrati se pa eventualno bolje pročitaj umjesto da se praviš blesav i da izvrćeš i izmisljaš, pa meni nešto slično lijepiš. E neće da može.
Dakle, nigdje nisam rekla da je verbalna komunikacija nebitna. U bilo kakvoj relaciji.
A konverzacija nije tekla po tvom očekivajućem "ćejfu" pa i dalje suziš k'o neki balavac.
Iako sam ti sasvim mirno odgovarala bez ikakvog uzvišavanja i ignorirajući većinom zaskočice kojim si bio obliven. I kojim, i u ovom slučaju, i dalje jesi.
Eto nešto pakujem, bockam, ismijavam podjebajem iza leđa i nemam testise reći direktno ono što imam.
Jučer na moje postavljeno pitanje (tu sam se našla u trenutku) zašto si izostavio Pizzaro odgovorio si (misleći da ću ti nanovo prešutjeti)
Sve po zasluzi. Nastavi dalje bez puno pitanja
Koja sila
Neko će mi reći šta ću pitati ili pisati jer samo njegovo ima logike.
I naravno da ti se više neću ni obraćati sve dok ne spustiš tu nosurdu iz oblaka

i ne budeš uljudniji.
Svijest ima sidrište.