Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Izlila se rijeka Tinja kod Srebrenika, vodena bujica ulazi u kuće i garaže
Veoma je teška situacija danas u mnogim gradovima Bosne i Hercegovine zbog poplava uslijed obilnih padavina.
Katastrofalna je situacija i u mjestu Tinja koje se nalazi pored Srebrenika gdje vodena bujica ulazi u kuće i garaže.
Prema vanrednom izvještaju Civilne zaštite Tuzlanskog kantona rijeka Tinja je poplavila više stambenih objakata, a u naseljima Tinja, Potpeć i Bjelave površinske vode su također poplavile nekoliko stambenih objekata.
I dalje je tešška situacija u općini Čelić gdje je uslijed došlo do porasta i izljevanja svih lokalnih vodotoka i rijeke Šibošnice iz svojih korita.
U općini Banovići također je došlo do izljevanja lokalnih vodotoka, a situacija se komplikuje i u općini Teočak.
tuzlak1212 wrote: 10 Jun 2022, 22:34
u Tuzli pljusak satima ne popusta, al bukvalno mozda ima i 10 sati
Baš tako... od kako sam otišao na posao jutros pa sve do sad bukvalno ne prestaje padati. Samo se mijenja intenzitet.
Samo oko oko 3 malo pauzirala al vec od pola 4 pa haman evo i dalje prolom oblaka
Komunalci proslu sedmicu osisali grad, nezz jesul cistili odvode i korita, al cuce se do sutra ujutru
Chan wrote: 10 Jun 2022, 22:38
Baš tako... od kako sam otišao na posao jutros pa sve do sad bukvalno ne prestaje padati. Samo se mijenja intenzitet.
Samo oko oko 3 malo pauzirala al vec od pola 4 pa haman evo i dalje prolom oblaka
Komunalci proslu sedmicu osisali grad, nezz jesul cistili odvode i korita, al cuce se do sutra ujutru
Šišali su i danas tamo oko Irca... najkritičnije je tamo gdje su fakulteti. Onaj dio je baš zajeban po pitanju Jale
Šišali su i danas tamo oko Irca... najkritičnije je tamo gdje su fakulteti. Onaj dio je baš zajeban po pitanju Jale
i ono kod Zlokovca mi je vise i muka i sramota pa jbt malo jaca kisa potopi sve, a ne mozes ni sjevernom jer kod panonskih opet te ceka jos vece jezero ispod mosta... kroz grad da krenes kupas svakog pjesaka jer su ceste nakoso
insomnia wrote: 10 Jun 2022, 22:13
Evo nam i starog bosnjackog pisma cirilice
Kae “poturice odvratne mnogo ste nam mrski, Doboj je bio i ostace srpski”
A sta bi ti htio? Da mi postanemo kao ovi idioti?
Uzalud se nadas, kad nismo postali u ratu, necemo nikad.
I ne postati osvetnicki raspolozen i ne ispoljavati animalne nagone je snaga, a ne slabost za tvoju informaciju. To ste dosad i ti i slicni trebali nauciti.
Biscanima svaka cast. Lako je biti zvijer, to moze svako, do insana treba dobaciti.