Fuddo wrote: 12 Jun 2022, 23:46
HAVANA wrote: 12 Jun 2022, 23:40
Pocele su stizat generacije moje sestre itd... Jos kako je korona bas podebljalo. Bukvalno svaka druga ili treca musterija mi je povratnik. Od 55 do 65 godina... Par mladjih iz australije, amerike i kanade... Nesta ih ova korona i ovo sve poguralo u odluci. Ma neka ljudi, nek idu, vracaju se, kako ko voli...
Deportovani
Ma jok ba kakvo deportovani. Ima ih jebo mater i dobre poslove naprave. Ovaj jedan ono nesta za kamione raspodjela i utovar... Otvorio ovde i odavde to radi. Sjedi njih 7 i odavde rasporedjuje utovare po americi.

Ovaj iz kanade nake pilane ima, ostavio djecu da se jebu i vratili se, nema sta nije nakupovo... Drugarica iz kanade za koju sam mislio da nikad nece doci vratila se, upisala dijete u skolu i muz kanadjanin dosao... Umjetnici.Meni se cini nosa je korona ludilo, sve o nakom pritisku prica i kako nece da joj djeca tamo rastu, slobode nake, nesta, glava me zabolila. Kontam de ba uzmi ovo i haj u d i vozdra....

A ima ih dosta sa ovom furkom kuca, mir, livada, poljoprivreda itd... Osjetno vise nego prije korone. Imo sam ja vazda takvih u svom krugu, pa nas sigurno 15 se vratilo iz belgije ali sad kako je korona bas imam situacija...I rodjak me jutros zove, fali mu 2 godine za penzije a natusilo ga da ide a mora se strpit dvije. I ima taj nakav fond nesta sto je placo. Oko las vegasa je negdje. Kao te dvije pa onda iz tog fonda nesta rasporedit do 65 godine pa onda penzija... Ako sam dobro skonto. Ima stan ovde izdo ga norvezanki za 8 glava... Konta naku kucicu jos u istri kupit i eto...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.