radi guza,ko meduza ...
prpppaaaa
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

radi guza,ko meduza ...

"Ako išta budem tražio u budućnosti je da sve ove sastanke otvorimo za javnost, da kamere budu uključene i da čujete šta se tu priča, kakvim se rječnikom ljudi koriste. Da se psuje majka. Sve po spisku. Samo zato što ne odgovaraju riječi koje u sebi sadrže ključnu odrednicu korupciju", rekao je Borenović.ironman wrote: 12 Jun 2022, 20:21 Kaze bivol maglovit mu dokument.
I jos.
U pola Brisela psovao onog Borenovica![]()

Duminjo wrote: 13 Jun 2022, 19:00"Ako išta budem tražio u budućnosti je da sve ove sastanke otvorimo za javnost, da kamere budu uključene i da čujete šta se tu priča, kakvim se rječnikom ljudi koriste. Da se psuje majka. Sve po spisku. Samo zato što ne odgovaraju riječi koje u sebi sadrže ključnu odrednicu korupciju", rekao je Borenović.ironman wrote: 12 Jun 2022, 20:21 Kaze bivol maglovit mu dokument.
I jos.
U pola Brisela psovao onog Borenovica![]()
![]()

Dodik je na Twitteru objavio videosnimak dolaska na sastanak na kojem se vidi srdačan pozdrav njega i Cavusoglua, a nakon čega zagrljeni ulaze u objekat na sastanak.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa dobro sadKrokodil Behko wrote: 15 Jun 2022, 11:18 Nazif se skinuo s aparata marke "akinci" i prebacio se na "suzuki"

MORADuminjo wrote: 15 Jun 2022, 14:33 Da li je Bakirov SDA pomogao Dodiku oko sastanka?
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik juče je u Istanbulu imao niz sastanaka sa privrednicima i ministrom inostranih poslova Turske Mevlutom Čavušogluom.
Kako prenosi Raport Dodik je u Tursku putovao nezvanično, te da je struktura SDA svoje veze iskoristila da Dodiku pomognu sa njegovom infrastrukturnim projektima u Republici Srpskoj.
Naime, na videu koji je Dodik objavio, a u kojem se zahvaljuje Čavušogluu na divnom gostoprimstvu, može se uočiti jedna dobro poznata faca.
Radi se o Omaru Musabegoviću, piše Raport.
Musabegović je Sebiji Izetbegović nosio kišobranna vjenčanu njene kćerke.
Musabegović je inače blizak prijatelj porodice Izetbegović, a na vjenčanju je bio svjedok. Nekada je bio suvlasnik poznatog sarajevskog kafića ‘Pravda’ u centru grada.
Danas je Musabegović privrednik.
Nakon što je Bakir Izetbegović u januaru 2018. godine najavio izgradnju auto-puta Beograd-Sarajevo, on je već u februaru registrovao firmu Aksiom Invest u Beogradu, čija je djelatnost izgradnja auto-puteva.
Musabegović je i zastupnik turske firme u Beogradu Tasyapi koja je i dobila posao gradnje autoputa Sarajevo – Beograd, a koji bi finansirala Turska.
BN

Bradu imas

Pa ja. A ja ovdje glođem zeljezo ko debil. Pa sto sam ja losiji od ostalih

Jos ozenis kakvu hanumu mu'minku (necemo je sada imenovati) i sva vrata ti otvorena.

I onda otvorim racun na tiktoku

Ne mozes ni Maji, a hoces Sebiji..