nisam izjednacio.Duminjo wrote: 16 Jun 2022, 12:32Malo si nam ovdje haman sve zene izjednacio.Duh wrote: 16 Jun 2022, 11:13 Pocelo je u mudrosti ovako:
Ja sam misljenja da ne reci zeni vise od 40% je jako losa ideja.
Zena hoce uvijek priznanje za ljubav bar 110%
Mozda vam taj zagondzija to i vidi i popunjavanje ostalih procenata moze biti pricanje bajki, ali je popunjavanje.
jesu li zagondzije negativci?
kako ne ispasti zagondzija ili moderno receno ljubavni manipulator?
ko ima muda reci sve zeni iskreno i nadati se uspjehu?
Neke ce reci "cuvaj je ko malo vode na dlanu, pruzi joj ljubav i paznju. Daj joj sve bez ikakvog ocekivanja. Samo daj. Prava zena ce to znati cijeniti i nece traziti drugog zagondziju"
Drugi ce reci "pazi zenu, pruzi joj ljubav ali joj istovremeno stavi do znanja da te moze i izgubiti, da nisi njeno vlasnistvo. Tako ce i ona paziti sta radi sa drugim zagondzijama tj nece se previse zajebavat."
Treci ce reci "Sto joj više das, više ce ti uzeti a manje davati nazad. I opet, nikad joj nece biti dosta pa ce kad tad pasti pred nekim zagondzijom. Zato, doziraj i daji po malo, na kapaljku."
Peti ce reci "to je sejtan, nemas joj sta davati. Samo je j... u zdrav mozak. Sto je više tako izjebes, više ce te voliti i drugi zagodzija joj nece padati na pamet jer je ona sejtan kojem je cilj da ima ono sto nema."
ja sam misljenja da nemas na svijetu dvije iste zene. mada mogu i ja reci nekada onako opusteno...ma sve ste vi zene.
a iskreno...kako kad, mogli bi i mnogi muskarci biti i prvi, pa da petog.
sve do zene, vremena, situacija. tesko je zivot svesti na definicije.
doduse imam tu raspravu sa greenom o procentima i ovo:
Ja sam misljenja da ne reci zeni vise od 40% je jako losa ideja.
Zena hoce uvijek priznanje za ljubav bar 110%
ostalo su pitanja.