Ja bih se više zabrinuo za Balkan nego za zapad. Ovi ce se snaci.insomnia wrote: 16 Jun 2022, 20:24 No sacekajmo jesen i zimu kad se poveca potrosnja plina i krenu pristizati racuni
Ako iko na jesen najebe, najebace Bosna, Srbija, Albanija...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ja bih se više zabrinuo za Balkan nego za zapad. Ovi ce se snaci.insomnia wrote: 16 Jun 2022, 20:24 No sacekajmo jesen i zimu kad se poveca potrosnja plina i krenu pristizati racuni
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Od jedne poznanice se muz vraca iz Rusije ovih dana, radio tamo par godina, vise nece, sranje kaze. Kaze otkad je poceo rat nije im mogao feninga poslati.Duminjo wrote: 16 Jun 2022, 20:21Bilo bi zanimljivo vidjeti kako obican ruski narod zivi ili kako ce zivjeti narednih godina.insomnia wrote: 16 Jun 2022, 20:16 Djeluju sankcije. Nama plin, benzin, ‘rana i stanarina u nebo a Rusima ukinuli MCD i uplatili 93 milijarde![]()
To je ono sto imamo na zapadu, vidimo, osjetimo. A za Rusiju znamo ono sto nam Zaharova i Lavrov kazu.
Ko tu ima koristi od 93 milijarde, isto je pitanje. Doci ce to sve na svoje![]()

Ne znam nikoga pa necu nista da tvrdim. Logika mi samo kaze da je obican covjek tamo najebAo.spacebound wrote: 16 Jun 2022, 20:35Od jedne poznanice se muz vraca iz Rusije ovih dana, radio tamo par godina, vise nece, sranje kaze. Kaze otkad je poceo rat nije im mogao feninga poslati.Duminjo wrote: 16 Jun 2022, 20:21
Bilo bi zanimljivo vidjeti kako obican ruski narod zivi ili kako ce zivjeti narednih godina.
To je ono sto imamo na zapadu, vidimo, osjetimo. A za Rusiju znamo ono sto nam Zaharova i Lavrov kazu.
Ko tu ima koristi od 93 milijarde, isto je pitanje. Doci ce to sve na svoje![]()

Hausgeld 220€TAFKAP wrote: 16 Jun 2022, 20:28 Screenshot_20220616-202723.jpg
530.000 za 3sobni, 75 kvadrata, neto!
Na to još 10% računaj.

Ja znam samo nju, i nismo nesto bliske, pa nisam ispitivala. Ovo je ono sto mi je sama rekla.Duminjo wrote: 16 Jun 2022, 20:46Ne znam nikoga pa necu nista da tvrdim. Logika mi samo kaze da je obican covjek tamo najebAo.spacebound wrote: 16 Jun 2022, 20:35
Od jedne poznanice se muz vraca iz Rusije ovih dana, radio tamo par godina, vise nece, sranje kaze. Kaze otkad je poceo rat nije im mogao feninga poslati.

Ubij me ako bi iko znao od političara na određenim pozicijama iz nabrojanih država i objasniti kako Corona i Ukrajina utiču na cijene.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest