https://www.amazon.com/s?k=starbucks+co ... -doa-p_4_6rocko wrote: 17 Jan 2022, 23:06Upravo narod imo previse para i sad veca potraznja nego ponuda ali je Biden tvrdio ovo je samo prelazna inflacija a svaki mjesec inflacija ide gore, jebe narod cjene goriva ,ogrijeva (plin,loz ulje)Fuddo wrote: 17 Jan 2022, 22:44
Inflacija pici, a kako nece kad smo nastampali trilione i podijelili haharima. Nisu trebali. Slazem se.
Kakve poluprazne prodavnice?
Dje ti zivis?
Hara covid?
Pa kako nece kad oni tvoji budalai niti hoce vakcinu, niti hoce da nosi masku, niti hoce ista pod milim Bogom?
Hoce da bude lud. Pa eto mu, neka bude.
Koga briga.
Cuj preuzimate kongres i senat, ma boba vam fali.![]()
Uglavnom, para i posla na sve strane, nikad vise u istoriji ove zemlje, ko hoce i zna.
Ne postoji biznis u zemlji kojem ne fali radnika, popuse ti prangiju samo da radis za njih, i bonus dadnu.
Mani stranacke propagande, bolji si ti cojek od toga.
Ima hljeba i mlijeka hajd otidj pa probaj naci u prodavnici ono npr. bolju kafu ili caj ima onog liptona i fogglerove kafe sto te protjera fali Fuddo i ti to znas dobro.
Covid hara a sta se ne prica na tV je da 70% novo zarazenih su potpuno vakcinisani ( dvije doze + booster) znaci niti je do vakcina niti je do maski , bolnice rade emergency staffing systems jer stalno stotine novo zarazenih zdravstvenih radnika a svi nose maske jos svi vakcinisani zato je CDC rekao Fuddo ako dobije 10 dana karntina, ako Rocko dobije 5 dana karantina ( nema ko radit u bolnicama)
Senat vec imamo nasih je 50 mjesta demokrati imaju 48 + nezavisna , Virginija i New Jersy su pokazali sta se desava , tako da je sigurno da preuzimamo i senat i kongres u Novembru nista ne fali,
Ima posla al kakvog i zasto fali radnika? Zene sjede kuci cuvaju djecu jer nerade obdanista zbog korone, posla ima koji niko nece da radi ,odem juce u Burger King prahnulo mi nezdrave hrane kad tamo rade sestre iz Afganistana, kaze nije gotovo moze te saceka na parkingu ,,donese ona meni hranu malo progovorimo , kajem ja njoj evo tebi moja vizit karta i nazovi ti si previse skolovana za ovaj posao da ja tebe uvalim kod mene u bolnicu , nazvala i slijedece sedmice pocinje radit kod nas u bolnickoj administraciji jos je dobila bonus .
Problem je sto nece vise raja da mu neko lomi ledja za 10-12 dollara po satu
Auto sto je bilo 50 hiljada sad je 75 hiljada, zna raja da nije dovoljno placena jer pojede bonuse i povisice inflacija , samo cekam da Biden pocne ko Milka Planinc da savjetuje da se maze tanje
Nemoj pit folgers.
Bizi zajebajes