Taman kad useceris moras ustati

Moderator: Krokodil Behko
Taman kad useceris moras ustati
HAVANA wrote: 25 Nov 2020, 07:00 Ti ko i ova moja. Dok zaspe izvrti onu kosu ufrcka je svu.Ne znam jel mi se ikad desilo da ne mogu zaspati. Ko od sale. Al poslije 3 do 4 sata pocnem se buditi pa se premjestam po kuci. Ne mogu opet na istom mjestu zaspati. I ne mogu duze od 6 ili 7h kad bi mi ko platio. Osim na moru, rekoh vec. Nevjerovatno. Ko top, gdje legnem tu i osvanem. U 6h.I na rivu. I nista me ne boli. Hocu na moreee![]()
Ako se u Japanu odlučite da odspavate na poslu, niko vas neće kritikovati ili otpustiti zbog toga. Kod njih postoji posebna pauza za dremanje i odmor od posla koja se smatra časnim i dostojanstvenim postupkom.
Uf ko budali šamar, ali snimiti će me neko, završiti ću na netu, eno je hrčesrculence7 wrote: 19 Jun 2022, 01:20 Japanci nemaju sigurno
Ako se u Japanu odlučite da odspavate na poslu, niko vas neće kritikovati ili otpustiti zbog toga. Kod njih postoji posebna pauza za dremanje i odmor od posla koja se smatra časnim i dostojanstvenim postupkom.![]()
Ako si se kad probudio bez odjece na nepoznatoj lokaciji..npr u koninoj kuci..onda definitivno jesiKrokodil Behko wrote: 19 Jun 2022, 09:27 Zadnjih godina, bude gadno kad je mjesečina. Negdje skoro, umalo zoru dočekao budan.
Šta da radim, jesam li vukodlak?