Bogme nije meni ni onda bilo nece ni sad. Kakih sad pedera, sta oni hoce? Suti prisjecam se gozbi

Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Joj sto mi ovo ide na zivce, ovo je neistina, u Hrvatskoj ne mogu postojati privatne plaze, po zakonu, obala je pomorsko dobro i ne moze biti u privatnom vlasnistvu. Ovi sto se ovako oglasavaju lazu i jos nabijaju cijenu na temelju lazi i treba ih prijavljivati.Rum wrote: 27 May 2022, 16:05
Privatna plaža
Ne, nije greška u pitanju. Ova luksuzna vila je na samoj obali sa privatnom plažom, ima pet spavaćih soba i ogromne terase koje gledaju na more.

Zanki wrote: 19 Jun 2022, 17:41 A to sta i mi moramo to placat zbog turista i to cijelu godinu, to nista bokte

Gledaj to sa vedrije strane,Zanki wrote: 19 Jun 2022, 17:44 Pa e, dovde mie vise, nja nja turisti, dvaes dana, digne kredit dodje na more, sta da ja radin kad ode
30 kuna toceno bogodragi

Vjerujem da joj je sad lakse.

Ako je Hule, idiHAVANA wrote: 19 Jun 2022, 18:07Vjerujem da joj je sad lakse.Joj platio bi je sad dvjesta, udavicu zenu, udavit cuku a kemi oko izvadit, stiscu me ovi zidovi u stanu i vruce mi jeeee... Ima nakav koncert na piramidi u visokom, evo muntam je da idemo motorom da se rashladim... Kaze jooooj, mrsko mi
Haj ako ti se bas ide...
![]()

Haj brt na pivuHAVANA wrote: 19 Jun 2022, 18:07Vjerujem da joj je sad lakse.Joj platio bi je sad dvjesta, udavicu zenu, udavit cuku a kemi oko izvadit, stiscu me ovi zidovi u stanu i vruce mi jeeee... Ima nakav koncert na piramidi u visokom, evo muntam je da idemo motorom da se rashladim... Kaze jooooj, mrsko mi
Haj ako ti se bas ide...
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest