Naći ćemo nekog Derima da se igra sa nama...

Moderator: VIP

Naći ćemo nekog Derima da se igra sa nama...

Rodjo, nisam ni ja takav. Radije cu se povuci i pustiti kraju nego se raspravljati i svadjati. Nekada sam se mozda i posvadjao sa nekim ali to su bila neka druga vremena. Sad nekako drugacije razmisljam jer postoje ljudi koji pune svoj ego i lijece frustracije iz privatnog zivota po forumima.

Rodjo, ovo si meni reko da bi me volio stociratMrH wrote: 20 Jun 2022, 00:14Rodjo, nisam ni ja takav. Radije cu se povuci i pustiti kraju nego se raspravljati i svadjati. Nekada sam se mozda i posvadjao sa nekim ali to su bila neka druga vremena. Sad nekako drugacije razmisljam jer postoje ljudi koji pune svoj ego i lijece frustracije iz privatnog zivota po forumima.Fuddo wrote: 20 Jun 2022, 00:08
Etoga sad pisaj
A ja sam mislio da smo svi isti pred zakonom
I internetom
Inace nisam nasilna osoba, bas me moras stjerati u cosak da bi se morao pobiti, ALi najiskrenije, nije prijetnja zivota mi. Dva lika bih volio sresti uzivo sa foruma pa da im glave otkinem ili oni meni ako su jaci![]()
Sa apetitom!

Fuddo ovo smo ja i ti al nece da nam kaze, dok nas ne namami.MrH wrote: 20 Jun 2022, 00:14Rodjo, nisam ni ja takav. Radije cu se povuci i pustiti kraju nego se raspravljati i svadjati. Nekada sam se mozda i posvadjao sa nekim ali to su bila neka druga vremena. Sad nekako drugacije razmisljam jer postoje ljudi koji pune svoj ego i lijece frustracije iz privatnog zivota po forumima.Fuddo wrote: 20 Jun 2022, 00:08
Etoga sad pisaj
A ja sam mislio da smo svi isti pred zakonom
I internetom
Inace nisam nasilna osoba, bas me moras stjerati u cosak da bi se morao pobiti, ALi najiskrenije, nije prijetnja zivota mi. Dva lika bih volio sresti uzivo sa foruma pa da im glave otkinem ili oni meni ako su jaci![]()
Sa apetitom!

Fuddo wrote: 20 Jun 2022, 00:16Rodjo, ovo si meni reko da bi me volio stociratMrH wrote: 20 Jun 2022, 00:14
Rodjo, nisam ni ja takav. Radije cu se povuci i pustiti kraju nego se raspravljati i svadjati. Nekada sam se mozda i posvadjao sa nekim ali to su bila neka druga vremena. Sad nekako drugacije razmisljam jer postoje ljudi koji pune svoj ego i lijece frustracije iz privatnog zivota po forumima.
Sa apetitom!
![]()

Hoce da nas bijeHAVANA wrote: 20 Jun 2022, 00:17Fuddo ovo smo ja i ti al nece da nam kaze, dok nas ne namami.MrH wrote: 20 Jun 2022, 00:14
Sa apetitom!

Hos ti guzove rutave mecat.

Ja bih njemu reko, et de ocejfi, al nemoj plaho

Hajmo u birtijuRum wrote: 20 Jun 2022, 00:28 Jeste govna otjerali ste vas fin narod ,bosnje zlo zla balija ,jebo vas rijecnik
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa evo vidiš, za taj post koji si izbrisao a stigao sam ga pročitati koji glasi "slažemo se jer smo i ja i Lavlje obadvoje govnari"., iako sam više puta napisao da mi niko nije ravan što se tiče životne škole ipak imam poštovanje prema onima koji su završili razne škole i stručnjaci su u raznim strukama.

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests