nema mira,
nema rata,
bez Jasera
Arafata...
Moderator: Krokodil Behko

nema mira,
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jel ovo od Arsena?Zizi wrote: 20 Jun 2022, 20:31 Naletih na ovu pjesmicu, koju smo pjevali kao djeca.
Sada mi čudno zvuči njena tema, s obzirom da je dijete pjeva i da je namijenjena djeci.

Ja sam voljela ove: Softy su bile najbolje za puhanje velikog balona, koji kada pukne zalijepi ti se na čitavo lice.Mister No wrote: 20 Jun 2022, 20:39 Žvake
Screenshot_20220620_203832_com.android.chrome_edit_2611014141052631.jpg

Jel radikalnih

kad covjek razmisli o defiiciji, tesko je da radikala bude manje...Radikalizam je izraz koji se u politici i političkoj teoriji označavaju pojedinci, pokreti i ideologije koji se zalažu za radikalnu promjenu društva ili beskompromisno ostvarivanje svojih političkih ciljeva. Vrlo često se uz izraz radikalizam vezuje i izraz ekstremizam, ali se radikalni pojedinci i pokreti često sami nazivaju radikalima, a nikada ekstremnima.

Sta se smijes..

Trebo si otici u kucu cvijeca i pokloniti se sjeni najveceg sina svih nasih naroda i narodnosti, i upisat se u knjigu siecanja, druze tito voli te tvoj matan nikad te zaboravit necu smrc smrc smrcMatan wrote: 19 Jul 2022, 20:52Sta se smijes..
drugi osnovne, nosio stafetu, bio dobar ucenik...
i poredalo nas Na St, Biloj pored ceste i masemo ti mi zastavicama...
kad kazu, eto ide Tito..
mi svi ono drscemo od treme..
sad cemo viditi druga..
naleti kolona, ko munje..
sve neki mercedesi..
nista ne vidis, samo crna stakla..
nidze Tita..
kasnije moj komsija, lazov, kaze vidio sam ja mu ruku, mahao nam..
vidio si klinac...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest