Poruka za forumaša

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14227 times
Been thanked: 23698 times
Status: Offline

Re: Poruka za forumaša

Post by Fuddo »

Duh wrote: 20 Jun 2022, 23:10
Fuddo wrote: 20 Jun 2022, 22:39

Bolje da sebi napisemo lutku nego sto se svadjamo.
Logicno
Posto je to?
navodno pocinju i lutke zvocati.
kazu da umjetna inteligencija polako dobiva svijest.
Ne preostaje nam nista drugo nego da se prijavimo na misiju za Mars. To je to!
Matan nek vozi
On ima polozeno za svemirski brod
Dacemo ime brodu, “Zlostavljac III XP”
Dozvolite da se obratimo
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9436 times
Been thanked: 9486 times

Post by Zana »

Odnosno vi uspijete dići živac nečemu što živca i nema :D.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Havana ti povedi i cuku da ga moremo pustit u borbu sa vanzemaljcima ako natrapamo na njih.
Dozvolite da se obratimo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Kakve smo kurate srece, potrefili bi neku civilizaciju naseljenu hlavljim srcetima.
Ma bolje da odmah opalimo u Moon
Jebo ti nas

Cuj civilizaciju
Dozvolite da se obratimo
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9374 times
Been thanked: 10145 times

Post by Koraci_u_noci »

Zana wrote: 20 Jun 2022, 23:12 Odnosno vi uspijete dići živac nečemu što živca i nema :D.
Naglasak je na inteligenciji
Pobjeci sad od svega zelim
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3813 times
Been thanked: 7030 times
Status: Online

Post by Matan »

Fuddo wrote: 20 Jun 2022, 23:15 Kakve smo kurate srece, potrefili bi neku civilizaciju naseljenu hlavljim srcetima.
Jebo ti nas

Cuj civilizaciju
Zvacemo se cetiri neodoljiva..
i sleticemo na planetu sexa..
sve same milface od 40 godina..
taman za nas..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24493 times
Been thanked: 6377 times

Post by Veca »

:ccc
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Matan wrote: 20 Jun 2022, 23:21
Fuddo wrote: 20 Jun 2022, 23:15 Kakve smo kurate srece, potrefili bi neku civilizaciju naseljenu hlavljim srcetima.
Jebo ti nas

Cuj civilizaciju
Zvacemo se cetiri neodoljiva..
i sleticemo na planetu sexa..
sve same milface od 40 godina..
taman za nas..
:D.

Planeta Milf 40
Dozvolite da se obratimo
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2873 times
Been thanked: 23772 times

Post by HAVANA »

Ja se pravim mrtav.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

...a ne znam, ne mogu se bas do kraja praviti mrtva! ...odose forumasice, sve bolja od bolje! ...na kraju ce ostati neka desetina "muskarcina, pratit cu, od mene cete dobiti jednu gumenu, gledat cu da nije plaho skupa! ...nije ovdje nitko kamen, ipak sjede ljudi/zene/djevojke/momci/vjerojatno i djeca iza tastatura, nismo zivotinje, Tito vas yeb'o!
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Sadow je predivna cura..
nema ona veze sa ovim..
meni je problem ova skin..
prozvala nas cetvoricu..
mene , Havanu, Fudu i Francuza..
da unistavamo forum..
i da unistavamo neke filozofske teme..
ja predlazem da nas cetvorica napustimo forum na jedan mjesec..
ako bude bolje bez nas, da to produzimo zauvijek..
i mirna Bosna..
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2651 times

Post by TAFKAP »

Nemoj ba sebe gurat u prvi kadar
Last edited by TAFKAP on 21 Jun 2022, 07:45, edited 1 time in total.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

:hm a mozda je Skin prevelik kaliber za neke!
...valjda i ona ima pravo misljenja!
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8040 times
Been thanked: 19026 times

Post by Maja »

pizarro wrote: 20 Jun 2022, 17:38
Maja wrote: 20 Jun 2022, 16:34 Necu duljiti, dosla sam u Mostar da uzivam. Ima tu i pregonjenja velikog od strane princeza, ima i sranja od insomnije i fude.
Samo cu reci insomniji...eto vidio si reakcije..prokontaj kako ces dalje jer ako nisi iz ovog nista naucio onda jbg. Dokazi da nisi govno kakvim te smatraju :oo
uslikaj nam velezov stadion.
Daleko, van grada.
shark-attack
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 17 times
Been thanked: 403 times

Post by shark-attack »

Naseef Mushroom wrote: 20 Jun 2022, 17:54
bagra wrote: 20 Jun 2022, 15:11 za skin cemo se borit do zadnje kapi bosnjacke krvi :djed
ne damo (i) nju
otjerali ste nam šedou, ovu bi bar da zadrzimo :mrgud
ja bogami uso i prvo sto vidim ona zatvorena tema
brat fuadd se dere na brata nazifa koji prica smireno
i uglednog bosnjaka dostojno. fuadd sikce. pjeni
staj reko ovo, snima se neki novi Marvelov hit
s paralelnim forumom u peralelnom svemiru
ovo je bila oaza mira
kad sam ju prije par hevti napustio :??
multiverzum nema sta drugo bit
Kad smo se već svi otvorili...
Pa bilo je svačega, od toga da me je zvao govnarom pa do toga da me je zvao pizdom.
A nije svjestan da je pizda taj koji igra na patetiku gdje je iznijeo detalje iz svog privatnog života pa onda može vrijeđati jer zna da će skočiti najmanje tri forumaša i braniti ga "đe ćeš na takvu ljudinu?".
Isto je karakteristika pizde se okomiti na forumašicu koja ne koristi psovke i kulturnije se izražava kao Lavlje i na njoj liječiti svoj PTSP, hajde ako si faca liječi ga na moderatoru ili nekom forumašu ili forumašici koji ti zna uzvratiti istom mjerom?
Humor na papanskom nivou kada gospođa prođe kraj bauštele a viču joj krezubi "šta je pichko?"

Isto kao ona hinja shark-attack, svakome je ispričao da je ranjen kao dijete (u šta ne ulazim niti sam ne daj Bože ikada pomislio se tome rugati). Problem je kada krene neistomišljenika častiti frazama poput dezerter i profiter, pa kada mu neko iz refleksa uzvrati istom mjerom eto odmah 5 forumaša "Gdje ćeš doktoru to reći? Znas li ti šta je kao dijete doživio"?" i onda si ti već u pocetku izgubio i ispadaš nečovjek jer gdje ćes to napisati takvoj osobi iako su te stvari nevažne za temu.

Insomnia kakvog ga god pojedini smatrali ipak kaže direktno šta misli, bez neke žalosne priče kao alibi koji može na ignore ako koga nervira, ovi drugi su iznijeli sve privatne detalje da se osiguraju kada vrijeđaju i onda kada šuknu u diskusiji još glume glas razuma "de ba opustite se, šta vam je?"

Evo ja sam se sa forumašem 51st slagao u 99.9% tema a ne znam ništa o njegovom privatnom životu, je li ima 17 ili 80 godina, je li za vrijeme rata bio na liniji, u Njemačkoj, je li ratni vojni invalid, je li bio tada rođen ili je li bio u HVOu, je li živi u Bosni ili dijaspori i tako treba biti sa svakim forumašem.

Sudite forumašima u 2022. po onome šta su napisali u 2022. a ne kao Asima jer je bio dva put ranjen u ratu.
A shto ti konstantno forsirash pricu da si bio pripadnik ARBiH samo 'nako cisto bezze bez razloga
ili
kako idesh u Njemacku pa radish u magacinu, kao teshko radish i poshteno zaradjujesh josh kao da maja
ti provjeri ip adresu
pa prodajesh finocu, neshto kao zabavan..davno je ta gevelsova prevazidjena
a kad izgubish kontrolu, onda pishesh kako si forumski mag drugi zbog tebe napushtaju forum, onaj nekontrolisani kao smijeh ( buhaha), vrijedjash za selo i porijeklo a to za ubacivanje kako si najkorektniji, najpismeniji i forumash sa najvishe zivotnog iskustva...haha
malo pred ogledalo nazife shkola ti je slabo ishla i cim ti pazish na gramatiku ponashanje, manire na forumu...alarm upaljen
neko ko brani najvece dushmane Bosne i Boshnjaka zasluzuje samo prezir..ni sec poshtovanja
Kad branish dushmane isti si kao i oni. Sa cetnicima,ustashama.. znash na cemu si u startu, sa hinjama kao ti nikad ne znash.
noz u ledja zabijate, a trebali bi ( na SDA mislim) da budete snaga oslonac BiH, narocito jadnih napacenih Boshnjaka koji u vama traze zashtitu i pomoc, a dobiju IZDAJU od Dejtona do REVIZIJE, dobiju da sa laznim diplomama zauzmu kljucne funkcije, tjeraju svjetski priznate strucnjake, istinske vjernike,odbijaju da lijece djecu
sve za licne interesuje a usta puna Bosne i patriotizma.

Moja ljubav prema BiH je cista bez interesa nishta ni trazio ni dobio, pomogao koliko sam mogao
ti i tebi slicni samo placenici koji rade na unishtenju i nestanku BiH ..

To prodavanje finoce..neka...
ostavi za druga mjesta...

i smanji malo kriterij,ni u snu ne pomishljaj da su ostali naivni a ti ko namazan...
mozda da malo okrenesh, slabo ti ide ta "izvrnuta" psihologija promijeni perspektivu..
KIAORA
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Post by Naseef Mushroom »

shark-attack wrote: 21 Jun 2022, 04:45
Naseef Mushroom wrote: 20 Jun 2022, 17:54
Kad smo se već svi otvorili...
Pa bilo je svačega, od toga da me je zvao govnarom pa do toga da me je zvao pizdom.
A nije svjestan da je pizda taj koji igra na patetiku gdje je iznijeo detalje iz svog privatnog života pa onda može vrijeđati jer zna da će skočiti najmanje tri forumaša i braniti ga "đe ćeš na takvu ljudinu?".
Isto je karakteristika pizde se okomiti na forumašicu koja ne koristi psovke i kulturnije se izražava kao Lavlje i na njoj liječiti svoj PTSP, hajde ako si faca liječi ga na moderatoru ili nekom forumašu ili forumašici koji ti zna uzvratiti istom mjerom?
Humor na papanskom nivou kada gospođa prođe kraj bauštele a viču joj krezubi "šta je pichko?"

Isto kao ona hinja shark-attack, svakome je ispričao da je ranjen kao dijete (u šta ne ulazim niti sam ne daj Bože ikada pomislio se tome rugati). Problem je kada krene neistomišljenika častiti frazama poput dezerter i profiter, pa kada mu neko iz refleksa uzvrati istom mjerom eto odmah 5 forumaša "Gdje ćeš doktoru to reći? Znas li ti šta je kao dijete doživio"?" i onda si ti već u pocetku izgubio i ispadaš nečovjek jer gdje ćes to napisati takvoj osobi iako su te stvari nevažne za temu.

Insomnia kakvog ga god pojedini smatrali ipak kaže direktno šta misli, bez neke žalosne priče kao alibi koji može na ignore ako koga nervira, ovi drugi su iznijeli sve privatne detalje da se osiguraju kada vrijeđaju i onda kada šuknu u diskusiji još glume glas razuma "de ba opustite se, šta vam je?"

Evo ja sam se sa forumašem 51st slagao u 99.9% tema a ne znam ništa o njegovom privatnom životu, je li ima 17 ili 80 godina, je li za vrijeme rata bio na liniji, u Njemačkoj, je li ratni vojni invalid, je li bio tada rođen ili je li bio u HVOu, je li živi u Bosni ili dijaspori i tako treba biti sa svakim forumašem.

Sudite forumašima u 2022. po onome šta su napisali u 2022. a ne kao Asima jer je bio dva put ranjen u ratu.
A shto ti konstantno forsirash pricu da si bio pripadnik ARBiH samo 'nako cisto bezze bez razloga
ili
kako idesh u Njemacku pa radish u magacinu, kao teshko radish i poshteno zaradjujesh josh kao da maja
ti provjeri ip adresu
pa prodajesh finocu, neshto kao zabavan..davno je ta gevelsova prevazidjena
a kad izgubish kontrolu, onda pishesh kako si forumski mag drugi zbog tebe napushtaju forum, onaj nekontrolisani kao smijeh ( buhaha), vrijedjash za selo i porijeklo a to za ubacivanje kako si najkorektniji, najpismeniji i forumash sa najvishe zivotnog iskustva...haha
malo pred ogledalo nazife shkola ti je slabo ishla i cim ti pazish na gramatiku ponashanje, manire na forumu...alarm upaljen
neko ko brani najvece dushmane Bosne i Boshnjaka zasluzuje samo prezir..ni sec poshtovanja
Kad branish dushmane isti si kao i oni. Sa cetnicima,ustashama.. znash na cemu si u startu, sa hinjama kao ti nikad ne znash.
noz u ledja zabijate, a trebali bi ( na SDA mislim) da budete snaga oslonac BiH, narocito jadnih napacenih Boshnjaka koji u vama traze zashtitu i pomoc, a dobiju IZDAJU od Dejtona do REVIZIJE, dobiju da sa laznim diplomama zauzmu kljucne funkcije, tjeraju svjetski priznate strucnjake, istinske vjernike,odbijaju da lijece djecu
sve za licne interesuje a usta puna Bosne i patriotizma.

Moja ljubav prema BiH je cista bez interesa nishta ni trazio ni dobio, pomogao koliko sam mogao
ti i tebi slicni samo placenici koji rade na unishtenju i nestanku BiH ..

To prodavanje finoce..neka...
ostavi za druga mjesta...

i smanji malo kriterij,ni u snu ne pomishljaj da su ostali naivni a ti ko namazan...
mozda da malo okrenesh, slabo ti ide ta "izvrnuta" psihologija promijeni perspektivu..
Kada je se već na temi pomenuo Sebijin klitoris...
Čitajući ovo kmečanje koje se ponavlja mjesecima rekao bih da je njen klitoris veći nego nečiji penis, tačno pomislim da ste ti, Dizdarević i Gavrankapetanović toliko ogorčeni Sebijom jer vam je hirurški odstranila muškost :oo

Opet iznosiš detalje iz svog života da bi dobio simpatije i da bi te neko štitio.
Boli qrac ljude u godini 2022. na forumu da li je tvoja ljubav prema BiH bez interesa i kome si pomagao, ima mjesto i vrijeme za takve zasluge.

Misliš stvarno da iko na forumu tako razmišlja "Pokaži mi koliko je tvoja ljuvav prema BiH bez interesa da znam hoću li ti lajkovati post o sisama" de ba biži :D.
Čak da se svi slažu sa tobom 100%, niko ne voli slušati takvo kukanje, i to još od nekog muškarca

Evo još nešto za plakanje, manje ćeš piSHati

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2307 times
Been thanked: 5628 times

Post by Beni »

Ko je oso a ko je osto

Mogo bi i ja malo otici svakako slabo tipkam a i kad tipkam samo gluposti pisem :hm
Fuck you a friendly note to start the day
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14601 times
Been thanked: 10090 times

Post by Julia-Klara »

Shadow i Lavlje su otisle, ako sam dobro skontala.

O ovoj temi se ne izjasnjavam, nema potrebe, rekla sam davno sve.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
MrH
22 bez glave
22 bez glave
Has thanked: 1690 times
Been thanked: 1391 times

Post by MrH »

Beni wrote: 21 Jun 2022, 11:40 Ko je oso a ko je osto

Mogo bi i ja malo otici svakako slabo tipkam a i kad tipkam samo gluposti pisem :hm
+1
11/11/22
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Ostajte ovdje..
Sunce tudjeg neba... :123
Post Reply

Return to “Pričaona”