Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
...da sam sinoć zaspala čim sam legla 
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
- Status: Offline
Da nisi sinoć letjela kroz Posavinu, ja mašem a neka na metli se pravi važna, kao ne poznaje meFatma wrote:Dobro si...letim sad.....POSAVLJAK wrote:sad možeš da startaš u trećoj
Nisam na metli,još uvijek sam na zemlji....POSAVLJAK wrote:Da nisi sinoć letjela kroz Posavinu, ja mašem a neka na metli se pravi važna, kao ne poznaje meFatma wrote:Dobro si...letim sad.....POSAVLJAK wrote:sad možeš da startaš u trećoj
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
hah ma sigurno je Veca ondaFatma wrote:Nisam na metli,još uvijek sam na zemlji....POSAVLJAK wrote:Da nisi sinoć letjela kroz Posavinu, ja mašem a neka na metli se pravi važna, kao ne poznaje meFatma wrote:Dobro si...letim sad.....POSAVLJAK wrote:sad možeš da startaš u trećoj
-
Trepavica
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Jao što je dosadnooo, vježbam tipkanje naslijepo od dosade 
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

piši samnomDalia wrote:Jao što je dosadnooo, vježbam tipkanje naslijepo od dosade
Prosli vikend sam imala goste po cijeli dan i taman se obradovala nece ovaj kad ono eto ih, opet cijeli dan 
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

Aj kad napraviš kolača i mene pozovi da iskoristim gužvu.Nela wrote:Prosli vikend sam imala goste po cijeli dan i taman se obradovala nece ovaj kad ono eto ih, opet cijeli dan
[ytube][/ytube]

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
danas prehodao svojih 35 km......pohod je svake godine u subotu najbližoj 9. maju danu oslobodjenja ljubljane
Our solution mind revolution