Sta je ovo,opet udar na Bosnjake?
dok je baketa na ljubinom grobu dusman nece proc
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Svi koji si govnali godinama u istoj a sad samo obukli vise ili manje zeleniju boju i zovu se opizicija ili poziciha zavisi od kantona.Chan wrote: 16 Jun 2022, 12:52 Pa sto mora znaciti da to mora raditi za iste ili gore?
Kako iko moze biti gori od ove spomenute ekipe tamo gdje dominiraju Bosnjaci?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa gori nije niko osim HDZ-a i SNSD-a čak ni ti što su izašli iz stranke, jer SDA kao stranka nije jedna osoba. SDA nije ni Bakir, već je sistem. Kriminalna hobotnica skoro 30 godina. To su činjenice. To je ona nastavila biti i sa i bez Konakovića, Čampare, Zvizdića i drugih. Dakle, niko nije gori od njih niti još uvije mogu biti isti kao oni tamo gdje su Bošnjaci većina.ironman wrote: 16 Jun 2022, 13:01Svi koji si govnali godinama u istoj a sad samo obukli vise ili manje zeleniju boju i zovu se opizicija ili poziciha zavisi od kantona.Chan wrote: 16 Jun 2022, 12:52 Pa sto mora znaciti da to mora raditi za iste ili gore?
Kako iko moze biti gori od ove spomenute ekipe tamo gdje dominiraju Bosnjaci?
Plus avaz![]()
I ne glumi naivnog kad nisi znas tacno sta pricam.

Jok. Da ti rastabirimChan wrote: 16 Jun 2022, 13:22Pa gori nije niko osim HDZ-a i SNSD-a čak ni ti što su izašli iz stranke, jer SDA kao stranka nije jedna osoba. SDA nije ni Bakir, već je sistem. Kriminalna hobotnica skoro 30 godina. To su činjenice. To je ona nastavila biti i sa i bez Konakovića, Čampare, Zvizdića i drugih. Dakle, niko nije gori od njih niti još uvije mogu biti isti kao oni tamo gdje su Bošnjaci većina.ironman wrote: 16 Jun 2022, 13:01
Svi koji si govnali godinama u istoj a sad samo obukli vise ili manje zeleniju boju i zovu se opizicija ili poziciha zavisi od kantona.
Plus avaz![]()
I ne glumi naivnog kad nisi znas tacno sta pricam.
Smeta avaz jer je to Fahro, a to što su navedene činjenice treba zanemariti i fokusirati se na Fahru... jer ipak je to Fahro reko, zar ne?

Tim povodom smo kontaktirali Salku Zildžića, aktera ovog sukoba, koji je rekao da se ne sjeća ovakvog sukoba.
- Ne znam ba, pusti Avdu Avdića ba. Neću da komentarišem Avdine snimke, to je moglo bit kad je god bilo. Unutarnje stvari, neke organizacijske ili verbalni sukobi između ljudi nisu nešto s čim treba da se naslađuju ljudi.
Ne znam ban, bezveze, verbalna rasprava, malo užarene atmosfere. Jel svježe ili nije, neću ništa komentarisat. Šta god da kažem ljudi će od toga napravit šta hoće. Moj stav da je to bezveze, verbalna prepirka. Neko snimio i sad hoće da zloupotrijebi pred izbore, mislim ne bi uopšte komentiro to - rekao je Zildžić za portal "Avaza".
Ništa specijalno
Na pitanje ko je snimio odgovorio je:
- Ne znam ko je snimio, neko je vjerovatno snimio, možda se čovjek prepo ili žena, ne znam. Eh sad je možda poslo nekom u povjerenju, budala iskoristila situaciju i pitanje otkad je ovo snimak, ja se ovog ni ne sjećam. Mi smo imali ovakvih verbalnih sukoba po raznoraznim osnovama sa svakim. Što se mene tiče ovo nisu stvari oko kojih treba praviti nešto specijalno, nit me to nešto posebno zanima - zaključio je Zildžić.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)