Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9275 times
- Been thanked: 9256 times
- Status: Offline
- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5082 times
- Been thanked: 7068 times
Re: Poruka za forumaša
Tražila si postove tog hipotetičnog (kao nimalo mogućeg) vrijeđanja, podbadanja, uznemiravanja ili šta već.Zizi wrote: 21 Jun 2022, 19:32Moj način komunikacije nije da ljude optužujem da se drogiraju ili da im govorim kako imaju psihičkih problema. Molim te da se sudržiš od inputiranja meni takvog ponašanja.ina wrote: 21 Jun 2022, 17:13
Kad te neko direktno jednom uvrijedi, možeš prešutjeti, posvađati se.. raščistiti.. vratiti istom mjerom ili ne.. i tu eventualno okončati priču.
Gore je kad ti neko svašta servira i proganja te svake moguće prilike.. i to iz dana u dan.. Ili svako malo.
Kad tad pukne na neki način strpljenje i najsmirenijim.
Što se desilo, kako mi se čini, u ovoj priči.
Ili misliš da su Sjenku (i one koji su to primijetili) obuzele halucinacije? Najeli se nekih gljiva
Vjerujem da Shadow nije neko ko bi se naljutio bez razloga.. Eto imala loš dan, menstruacijaliječi frustracije na forumašima.. pa i dobivanje epiteta razmažene princeze je malo za reći bezvezluk s Majine strane.. ako su se stvari razvijale već duže vrijeme kako jesu.
Kao što je bezvezno i to što ti braniš nenaspavanog, ako se tako ponašao prema djevojci koja uglavnom nema običaja vrijeđati uokolo bilo koga.
Shadow je sigurno imala valjan razlog zbog kojeg je odlučila da ode sa foruma i jako mi je žao što je bila povrijeđena nečijim komentarima.
Vratila sam se na njezin zadnji post i ne vidjeh da je imenovala forumaša ili forumašicu koji su razlog njezinog odlaska. Tako da to može biti bilo ko od nas.
Nadam se da je Shadow dobro i da ću opet imati priliku da se družim s njom na forumu.
Ljudi onako ustali reći svoju protiv nevinih..
Neobjektivna si ovaj mah itekako. Simpatije subjektivnosti prema Insomniji su ti uveliko zamaglile i vid i pravednost.
A i individualnu osobnost koju si nekad imala u bržem fokusu.
I ja se nadam za to zadnje.
Paša, zbunio me Duh. Čeka Shadow ali se istovremeno ogrnuo u neku "neobičnu mušku solidarnost" pa pomislih da je i tebe ponijelo.
I kakva je još poruka u knjizi? Ili se ono kaže knjigi..
Jeste.. i ne samo to..Cool je cura
Svijest ima sidrište.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18667 times
A ko si ti uopste da ovuda nameces svoje misljenje? Ja sam te davno prestala smatrati forumasicom ovog foruma. Za mene si samo gost. U prolazu. Dakle, postedi me.
S ovom temom cete sad svi zavrsiti.
Dva dana su vam bila dovoljna.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4295 times
- Been thanked: 2112 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40963 times
- Been thanked: 27519 times
Ovo samo tuca moze rijesiti
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5082 times
- Been thanked: 7068 times
Samo iznosim kao i po običaju, svoje mišljenje, ono što to rade i i drugi. I na što imam pravo.
To što si moje korake onomad haman shvatila kao izdaju i što te i dalje, posije toliko vremena, žulja (a nikad nisam nikoga većinom igdje imala naviku vrijeđati, kao ni Shadow) neka ide na tvoju dušu. I naravno da ću ostati gost u prolazu. Tako se i osjećam. A ti slobodno udomljuj koga hoćeš. Kao i do sad.
To što si moje korake onomad haman shvatila kao izdaju i što te i dalje, posije toliko vremena, žulja (a nikad nisam nikoga većinom igdje imala naviku vrijeđati, kao ni Shadow) neka ide na tvoju dušu. I naravno da ću ostati gost u prolazu. Tako se i osjećam. A ti slobodno udomljuj koga hoćeš. Kao i do sad.
Svijest ima sidrište.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Naseef Mushroom wrote: 21 Jun 2022, 10:25Kada je se već na temi pomenuo Sebijin klitoris...shark-attack wrote: 21 Jun 2022, 04:45
A shto ti konstantno forsirash pricu da si bio pripadnik ARBiH samo 'nako cisto bezze bez razloga
ili
kako idesh u Njemacku pa radish u magacinu, kao teshko radish i poshteno zaradjujesh josh kao da maja
ti provjeri ip adresu
pa prodajesh finocu, neshto kao zabavan..davno je ta gevelsova prevazidjena
a kad izgubish kontrolu, onda pishesh kako si forumski mag drugi zbog tebe napushtaju forum, onaj nekontrolisani kao smijeh ( buhaha), vrijedjash za selo i porijeklo a to za ubacivanje kako si najkorektniji, najpismeniji i forumash sa najvishe zivotnog iskustva...haha
malo pred ogledalo nazife shkola ti je slabo ishla i cim ti pazish na gramatiku ponashanje, manire na forumu...alarm upaljen
neko ko brani najvece dushmane Bosne i Boshnjaka zasluzuje samo prezir..ni sec poshtovanja
Kad branish dushmane isti si kao i oni. Sa cetnicima,ustashama.. znash na cemu si u startu, sa hinjama kao ti nikad ne znash.
noz u ledja zabijate, a trebali bi ( na SDA mislim) da budete snaga oslonac BiH, narocito jadnih napacenih Boshnjaka koji u vama traze zashtitu i pomoc, a dobiju IZDAJU od Dejtona do REVIZIJE, dobiju da sa laznim diplomama zauzmu kljucne funkcije, tjeraju svjetski priznate strucnjake, istinske vjernike,odbijaju da lijece djecu
sve za licne interesuje a usta puna Bosne i patriotizma.
Moja ljubav prema BiH je cista bez interesa nishta ni trazio ni dobio, pomogao koliko sam mogao
ti i tebi slicni samo placenici koji rade na unishtenju i nestanku BiH ..
To prodavanje finoce..neka...
ostavi za druga mjesta...
i smanji malo kriterij,ni u snu ne pomishljaj da su ostali naivni a ti ko namazan...
mozda da malo okrenesh, slabo ti ide ta "izvrnuta" psihologija promijeni perspektivu..
Čitajući ovo kmečanje koje se ponavlja mjesecima rekao bih da je njen klitoris veći nego nečiji penis, tačno pomislim da ste ti, Dizdarević i Gavrankapetanović toliko ogorčeni Sebijom jer vam je hirurški odstranila muškost![]()
Opet iznosiš detalje iz svog života da bi dobio simpatije i da bi te neko štitio.
Boli qrac ljude u godini 2022. na forumu da li je tvoja ljubav prema BiH bez interesa i kome si pomagao, ima mjesto i vrijeme za takve zasluge.
Misliš stvarno da iko na forumu tako razmišlja "Pokaži mi koliko je tvoja ljuvav prema BiH bez interesa da znam hoću li ti lajkovati post o sisama" de ba biži![]()
Čak da se svi slažu sa tobom 100%, niko ne voli slušati takvo kukanje, i to još od nekog muškarca
Evo još nešto za plakanje, manje ćeš piSHati
Ne psuj nazife, ne dolikuje ti..ti si svetski cojk
Svasta bi mogla, samo da je specijalizirala al nije pa ne mere
Nisam spomenuo, trebao sam i ranije...
Moj dedo je 52 otiso u London na specijalizaciju.Fala dagom Allahu zavrshio posto hirurg i osto tamo da zivi radi.
Dolazio prof dr Kemal Dizdarevic na neke seminare obuku, dedo ga primio ko najrodjenijeg.i kaze da je bio jedan od najboljih kandidata.
Aferim Kemalu ,nije mala stvar
Zato danas Kemo moRe raditi ns bilo kojoj svjetskoj klinici, predavati na bilo kojem Uni
osim..pogodi gdje .u rodnom gradu Sarajjevu.Ipe isto tako, priznat kao strucnjsk u svojojo oblasti jedino nije u Sarajevu
Zabranio "neko" ko je lazirao falsifikovao svoje diplome specijalizaciju
kompleksi su cudo
Isti si ko i tvoja gazdarica samo petljas et i sad si spominjes neke dijelove tijela sramota nazife, sramota
Mogu li ja biti mod na ovom forumu samo da nazifa ba ujem?
KIAORA
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4078 times
- Been thanked: 3745 times
shark-attack wrote: 22 Jun 2022, 11:55Naseef Mushroom wrote: 21 Jun 2022, 10:25
Kada je se već na temi pomenuo Sebijin klitoris...
Čitajući ovo kmečanje koje se ponavlja mjesecima rekao bih da je njen klitoris veći nego nečiji penis, tačno pomislim da ste ti, Dizdarević i Gavrankapetanović toliko ogorčeni Sebijom jer vam je hirurški odstranila muškost![]()
Opet iznosiš detalje iz svog života da bi dobio simpatije i da bi te neko štitio.
Boli qrac ljude u godini 2022. na forumu da li je tvoja ljubav prema BiH bez interesa i kome si pomagao, ima mjesto i vrijeme za takve zasluge.
Misliš stvarno da iko na forumu tako razmišlja "Pokaži mi koliko je tvoja ljuvav prema BiH bez interesa da znam hoću li ti lajkovati post o sisama" de ba biži![]()
Čak da se svi slažu sa tobom 100%, niko ne voli slušati takvo kukanje, i to još od nekog muškarca
Evo još nešto za plakanje, manje ćeš piSHati
Ne psuj nazife, ne dolikuje ti..ti si svetski cojk
Svasta bi mogla, samo da je specijalizirala al nije pa ne mere
Nisam spomenuo, trebao sam i ranije...
Moj dedo je 52 otiso u London na specijalizaciju.Fala dagom Allahu zavrshio posto hirurg i osto tamo da zivi radi.
Dolazio prof dr Kemal Dizdarevic na neke seminare obuku, dedo ga primio ko najrodjenijeg.i kaze da je bio jedan od najboljih kandidata.
Aferim Kemalu ,nije mala stvar
Zato danas Kemo moRe raditi ns bilo kojoj svjetskoj klinici, predavati na bilo kojem Uni
osim..pogodi gdje .u rodnom gradu Sarajjevu.Ipe isto tako, priznat kao strucnjsk u svojojo oblasti jedino nije u Sarajevu
Zabranio "neko" ko je lazirao falsifikovao svoje diplome specijalizaciju
kompleksi su cudo
Isti si ko i tvoja gazdarica samo petljas et i sad si spominjes neke dijelove tijela sramota nazife, sramota
Mogu li ja biti mod na ovom forumu samo da nazifa ba ujem?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne možete trojica se u isto vrijeme obračunati sa jednom ženom a ti bi nešto
Šta veli Dizdarević "Kme kme ne da mi žensko da radim u svom gradu"
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20289 times
- Status: Online
Ne morate ba istu diskusiju istovremeno voditi na 2 razlicite teme
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- shark-attack
- Inventar foruma

sta je to kme?Naseef Mushroom wrote: 22 Jun 2022, 12:19Ne možete trojica se u isto vrijeme obračunati sa jednom ženom a ti bi nešto![]()
Šta veli Dizdarević "Kme kme ne da mi žensko da radim u svom gradu"![]()
ne da mu lopovluk,primitivazam
za mene Kemo za tebe prof dr Dizdarevic
KIAORA
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 8505 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Opet ih "pere" Nasef.
Da ga je kako ukloniti "odavle" jer je neistomišljenik,ko za vrijeme Udbe i Tite .
Ostalo je cutanje.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20289 times
- Status: Online
Pa jest pranje, ali za mediokritete 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9275 times
- Been thanked: 9256 times
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Prihvati tu solidarnost u navodnicima ipak kao neutralnost.ina wrote: 21 Jun 2022, 22:58
Paša, zbunio me Duh. Čeka Shadow ali se istovremeno ogrnuo u neku "neobičnu mušku solidarnost" pa pomislih da je i tebe ponijelo.
I kakva je još poruka u knjizi? Ili se ono kaže knjigi..
Inače će se sve protumaciti kao- 'ako nisi sa nama, protiv nas si'..
To meni nije potrebno, kao ni ostalim forumasima koji imaju solidan odnos i sa njom i sa njim. Necu ih nabrajati.
Pise u knjigama i jednoj knjizi. Neko ima tetovaža na ruci...nozi,
Uci se to u skoli.
Priznaj da zajebajes i sve ću ti oprostiti.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nemoj to pisati.
Sad će opet plakati kao onda kada mu je Passaga samo ukazao na pravopis.