Ispade ovaj forum postoji samo zato da bi ovi koji su tamo banovani ovdje liječili duševnu bol nanesenu tamo.

Idemo dalje.
Moderator: Krokodil Behko
Nije bas tako. Covjek se ovdje registrovao s tudjim nickom i prouzrokovao ban originalu na klixu.TAFKAP wrote: 22 Jun 2022, 13:09
Ispade ovaj forum postoji samo zato da bi ovi koji su tamo banovani ovdje liječili duševnu bol nanesenu tamo.
Pa nije to nick Messi ili Mujo pa da ne bude sumnjivo. Bingov buraz isto ko i koraci u noci nisu nesto sto se cesto vidja. Isto ko da sad rum ide na klix i pise s tvojim nickom. Ja bih mislila da si to ti a ne Rum.Koraci_u_noci wrote: 22 Jun 2022, 13:21 Cuj s tudjim nikom, pa nije ga patentir'o i zastitio za sve forume svijeta. Problem je sto ljudi kad vide isti nik na dva foruma pomisle da se radi o istoj osobi
O tome i govorim, svaki forum je za sebe, zasto bi iko i pomisljao da se radi o istoj osobi, izuzev ako isto i pise i ponasa se. Tako bi bar trebalo biti. Al slazem se da su neki nikovi neuobicajeni i da se neko ne moze tek tako dosjetiti nego ga mora svjesno uzeti, sad da li zato sto mu se svidja il da nekog dovede u zabludu il da nekom nanese stetu je druga pricaMaja wrote: 22 Jun 2022, 13:30Pa nije to nick Messi ili Mujo pa da ne bude sumnjivo. Bingov buraz isto ko i koraci u noci nisu nesto sto se cesto vidja. Isto ko da sad rum ide na klix i pise s tvojim nickom. Ja bih mislila da si to ti a ne Rum.Koraci_u_noci wrote: 22 Jun 2022, 13:21 Cuj s tudjim nikom, pa nije ga patentir'o i zastitio za sve forume svijeta. Problem je sto ljudi kad vide isti nik na dva foruma pomisle da se radi o istoj osobi
Selam buraz, kako Bing? Bloo ovdje.real_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 08:51 Samo da se javim i poselamim delegata koji je hladno iskopirao moj nick sa kliksa i zbog čijeg pisanja na ovom forumu me kompleksašica Bloo trajno banovala na onom.
Nije problem skinuti ban ako je doslo do greske. Barem sto se mene tiče. Ako the real slim shady buraz želi, mogu istražiti šta je bilo.Maja wrote: 22 Jun 2022, 13:32 I mozda sad taj bingov klon normalno pise na klixu. Istresao sto je htio ovdje na bloo i prosao bez posljedica a banovana nevina osoba.
Mada...i to treba provjeriti. Mozda buraz laze da mu se skine ban![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests