Ti dodjes kao djeda mraz trenutno. Svi su se iskupili da te prate kao da nesto dijelis dzaba, a ti cicija. Bizi odoh tamo da pricam sa konopljomRainwolf wrote: 22 Jun 2022, 15:24insomnia je dobio ban od glavnog. that is above my pay grade.![]()
Anyway, ako ko vidi the real bingovog buraza, neka me ovdje kontaktira ako hoce preko PP da ne spamamo ovu zivahnu temu.![]()
Dobrodošli novi forumaši
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22450 times
- Been thanked: 20548 times
- Status: Offline
Re: Dobrodošli novi forumaši
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ružno je ogovarati bivše prijatelje i prijateljice Fuddo,makar bili i virtualni .
Uopšteno nigdge sa zadnjicom ne zatvaram vrata.
Ostalo je cutanje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 23605 times
- Status: Online
Ma ko mi je prijateljica?Hurija wrote: 22 Jun 2022, 15:26![]()
Ružno je ogovarati bivše prijatelje i prijateljice Fuddo,makar bili i virtualni .
Uopšteno nigdge sa zadnjicom ne zatvaram vrata.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Kondore moj 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Rainwolf
- Na probnom

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Samo jedna osoba ima uvid u mailove.real_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 15:26 Puno bi lakše bilo da je neko odgovorio na moj mail i da se razjasne eventualne nedoumice.Ovako bez obrazloženja ostavljate sjevernokorejkast ukus.Evo i ti ovde obrazlažeš banove od danas sa kliksa.Da li je to normalno?
Nema potrebe za revizijom bana![]()
Que Sera Sera
Ako sam se ja ogriješio o tebe halali.
Ja sam dala background tvojih banova i ponudila potencijalno rješenje ako želiš? Meni nije mrsko ni teško istražiti šta se desilo. Pošto su i moderatori ljudi, ljudi griješe.
Što se tiče rečenice za novopečenog koji je dobio trajni, ipak da se da neki kontekst.
Da zaključim: Ako želiš, možemo se prebaciti na PP i moja ponuda i dalje stoji. Ako ne želiš i to mi je OK.
From the thunder, and the storm—
And the cloud that took the form
(When the rest of Heaven was blue)
Of a demon in my view—
Of a demon in my view—
-
real_bingov buraz
- Na probnom

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Još jednom hvala,neko odgovoran me nije želio tamo,neko ko ima mogućnost bana,znači neko kome se vjeruje.Rainwolf wrote: 22 Jun 2022, 15:32Samo jedna osoba ima uvid u mailove.real_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 15:26 Puno bi lakše bilo da je neko odgovorio na moj mail i da se razjasne eventualne nedoumice.Ovako bez obrazloženja ostavljate sjevernokorejkast ukus.Evo i ti ovde obrazlažeš banove od danas sa kliksa.Da li je to normalno?
Que Sera Sera
Ja sam dala background tvojih banova i ponudila potencijalno rješenje ako želiš? Meni nije mrsko ni teško istražiti šta se desilo. Pošto su i moderatori ljudi, ljudi griješe.
Što se tiče rečenice za novopečenog koji je dobio trajni, ipak da se da neki kontekst.
Da zaključim: Ako želiš, možemo se prebaciti na PP i moja ponuda i dalje stoji. Ako ne želiš i to mi je OK.Što se mene tiče , tamo nisi neželjen. Što se tiče iznesene pretpostavke o tome da sam te ja banovala tamo jer si nešto pisao ovdje, jarane, od čitanja i brisanja gluposti, ne stignem baš da upratim šablone pisanja ljudi ovdje i tamo.
A i da znam ko je ko (mada većinu znam ko su tamo i ovdje - da, većinu), ovaj forum je za sebe, a klix je za sebe.
Ne bih više zloupotrebljavao ovaj forum,slažem se ali nema potrebe za revizijom.Ipak zahvaljujem i cijenim ako je iskrena namjera.
Dobronamjeran savjet,otvorite na kliksu topic banovi,samo najosnovnija obavještenja,olakšaćete i sebi i drugima.
Neko je pitao ima li života nakon foruma,evo ako se ne javim ovdje više vrlo moguće da ima
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ih sad si duzan nabiti bar 50k postova na ovom forumu cim si nas sve uvukao u taj problem 
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Rainwolf
- Na probnom

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Prije nego što razgulim, samo da ti kazem kada se moderira sa mobitela, budu greske.real_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 15:40
Još jednom hvala,neko odgovoran me nije želio tamo,neko ko ima mogućnost bana,znači neko kome se vjeruje.
Ne bih više zloupotrebljavao ovaj forum,slažem se ali nema potrebe za revizijom.Ipak zahvaljujem i cijenim ako je iskrena namjera.
Dobronamjeran savjet,otvorite na kliksu topic banovi,samo najosnovnija obavještenja,olakšaćete i sebi i drugima.
Neko je pitao ima li života nakon foruma,evo ako se ne javim ovdje više vrlo moguće da ima![]()
Anyway, kako ti zelis.
Nema potrebe za temu banovi jer je svaki administrator i moderator duzan da objavi na temi na kojoj je dao ban. Osim kad su klonirani dosadni trolovi sto jebu matere to se skida potiho i bez obavjestenja.
Live long and prosper.
From the thunder, and the storm—
Of a demon in my view—
Of a demon in my view—
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 23605 times
- Status: Online
Ma laze ba, pusti krajureal_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 15:40Još jednom hvala,neko odgovoran me nije želio tamo,neko ko ima mogućnost bana,znači neko kome se vjeruje.Rainwolf wrote: 22 Jun 2022, 15:32
Samo jedna osoba ima uvid u mailove.
Da zaključim: Ako želiš, možemo se prebaciti na PP i moja ponuda i dalje stoji. Ako ne želiš i to mi je OK.Što se mene tiče , tamo nisi neželjen. Što se tiče iznesene pretpostavke o tome da sam te ja banovala tamo jer si nešto pisao ovdje, jarane, od čitanja i brisanja gluposti, ne stignem baš da upratim šablone pisanja ljudi ovdje i tamo.
A i da znam ko je ko (mada većinu znam ko su tamo i ovdje - da, većinu), ovaj forum je za sebe, a klix je za sebe.
Neko je pitao ima li života nakon foruma,evo ako se ne javim ovdje više vrlo moguće da ima![]()
Ona te zbanirala
Dozvolite da se obratimo
-
real_bingov buraz
- Na probnom

Ne bi se od mog forumanja hljeba najeli,ja sam za 14 godina na kliksu nekih 9k postova navukao.Slab sam spammerChan wrote: 22 Jun 2022, 15:42 Ih sad si duzan nabiti bar 50k postova na ovom forumu cim si nas sve uvukao u taj problem![]()
A gdje je bingov tu je i zabava,evo i ova tema je dokaz
-
real_bingov buraz
- Na probnom

Ne znam da li nam pojam pipanje ima isto značenje?
Polaskan sam ali ne bih da me gospođa @bingov banira u stvarnom životu
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jesi sine, jesi govno siRainwolf wrote: 22 Jun 2022, 15:00Nije problem skinuti ban ako je doslo do greske. Barem sto se mene tiče. Ako the real slim shady buraz želi, mogu istražiti šta je bilo.Maja wrote: 22 Jun 2022, 13:32 I mozda sad taj bingov klon normalno pise na klixu. Istresao sto je htio ovdje na bloo i prosao bez posljedica a banovana nevina osoba.
Mada...i to treba provjeriti. Mozda buraz laze da mu se skine ban![]()
Jesam možda DŽubre, ali nisam govno.I definitivno ne pratim upise pravnog bingovog buraza da bih mogla da utvrdim pattern pisanja ovdje i tamo i na osnovu toga se osvetim kao nedojebana usidjelica ili kako me već ovdje časte.
![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4399 times
- Been thanked: 3339 times
Ovo ko Battlestar Galactica. Ne znaš više ko je pravi insan a ko Cajlonac.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4399 times
- Been thanked: 3339 times
A za bloo sam čuo da je to ona Tadićka iz Tužiteljstva irl.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
mene je banovala trajno jer sam za one osumnjičene cige, u slucaju Memić , napisao
" Ovi cigani su i prije toga silovali i prodavali maloljetnicu "
kao što i jesu, ja postavio link za taj prijašnji slučaj - presuda
3 god mesčini
i bub trajni ban , kao sto sam napisao "cigani" a ne romi
jbg nemoj pod menstruacijom ili kad je južina donositi
odluke
a realno me kurz boli za klixarom, ono je razvalina od foruma
ima 3 - 4 godine
" Ovi cigani su i prije toga silovali i prodavali maloljetnicu "
kao što i jesu, ja postavio link za taj prijašnji slučaj - presuda
3 god mesčini
i bub trajni ban , kao sto sam napisao "cigani" a ne romi
jbg nemoj pod menstruacijom ili kad je južina donositi
odluke
a realno me kurz boli za klixarom, ono je razvalina od foruma
ima 3 - 4 godine
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Jesi li banovan ili ti je izbrisan profil?real_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 15:26Puno bi lakše bilo da je neko odgovorio na moj mail i da se razjasne eventualne nedoumice.Ovako bez obrazloženja ostavljate sjevernokorejkast ukus.Evo i ti ovde obrazlažeš banove od danas sa kliksa.Da li je to normalno?Rainwolf wrote: 22 Jun 2022, 14:58
Selam buraz, kako Bing? Bloo ovdje.
Uvidom u podatke na klix forumu za usera bingov buraz koji je registrovan 14/04/2009, mogu te informisati da posljednji ban od 14.6.2022 nije moj.Ja sam te banovala 22/02/2022, te ti je moj ban bio prvi poslije 2 godine nakon što te je Bobi banovao zbog vrijeđanja. Drugi moderator te je banovao.
Takođe, ako si dobio ban na PF Sport, to nije moj domen - za tu temu imaju aktivni moderatori i administratori. Isto tako, iako sam registrovana od 2018. godine, povremeno naletim na ovaj forum, te definitivno nisam upratila laznog bingovog buraza koji pise ovdje. Osveta u vidu bana za nesto sto pises ovdje, a dobijes ban na klix forumu nema nekog smisla - ako sam dobro upratila dramu.
Ako želiš, mogu provjeriti šta se desilo na klix forumu te koji je razlog za tvoj trajni ban? Tj. koja je tema bila u pitanju, kako i zašto?
Nadam se da sam razjasnila barem neke nedoumice.
Što se tiče ostalih usera koji su dobili trajni ban danas, te se odlučili pojaviti ovdje, samo ću reći da relativiziranje genocida, holokausta i ratnih zločina će uvijek rezultirati trajni banom. Barem na klix forumu.
Pozdrav beniju, ne vraćaj se ko lažna treba tamo.![]()
Que Sera Sera
Pitam te, jer je Bobi meni jednom obrisao profil, a ja se samo igrala igrica na Bez cenzure, znači nikakva aktivnost za bana.
Vratio mi je poslije profil i pravio se mrtav kao da se ništa nije dogodilo.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
To kažu svi banovani 
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times