Rainwolf wrote: 22 Jun 2022, 14:58
real_bingov buraz wrote: 22 Jun 2022, 08:51
Samo da se javim i poselamim delegata koji je hladno iskopirao moj nick sa kliksa i zbog čijeg pisanja na ovom forumu me kompleksašica Bloo trajno banovala na onom.
Selam buraz, kako Bing? Bloo ovdje.
Uvidom u podatke na klix forumu za usera bingov buraz koji je registrovan 14/04/2009, mogu te informisati da posljednji ban od 14.6.2022 nije moj.

Ja sam te banovala 22/02/2022, te ti je moj ban bio prvi poslije 2 godine nakon što te je Bobi banovao zbog vrijeđanja. Drugi moderator te je banovao.
Takođe, ako si dobio ban na PF Sport, to nije moj domen - za tu temu imaju aktivni moderatori i administratori. Isto tako, iako sam registrovana od 2018. godine, povremeno naletim na ovaj forum, te definitivno nisam upratila laznog bingovog buraza koji pise ovdje. Osveta u vidu bana za nesto sto pises ovdje, a dobijes ban na klix forumu nema nekog smisla - ako sam dobro upratila dramu.
Ako želiš, mogu provjeriti šta se desilo na klix forumu te koji je razlog za tvoj trajni ban? Tj. koja je tema bila u pitanju, kako i zašto?
Nadam se da sam razjasnila barem neke nedoumice.
Što se tiče ostalih usera koji su dobili trajni ban danas, te se odlučili pojaviti ovdje, samo ću reći da relativiziranje genocida, holokausta i ratnih zločina će uvijek rezultirati trajni banom. Barem na klix forumu.
Pozdrav beniju, ne vraćaj se ko lažna treba tamo.