Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 111 times
- Status: Offline
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Re: Samo da kažem.......
Priča mi jaranica, taman renovirali stan…Čuje njih dvojicu u dnevnoj, neki belaj. Bacali loptu i oštetili zid.spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Cekaj dok se dokopa flomastera ili masnih bojica i odluci da izrazi svoju umjetnicku crtu gdje god joj padne na pamet![]()
![]()
I ona u onoj huji uzme loptu i tresne od pod! Kaže:”Pa je li se igra sa loptom u kući?!”
Kaze ona kako je ja od pod, tako ona lopta odskoči i bum u zid, napravi još veću rupu nego sto su njih dvojica napravili
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9918 times
- Been thanked: 16722 times
Pa de stani malo, kolika je to ona vecChan wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Ma radi i to i već je tako počela fulati, pa ode po stolu i slično
kae tajo de da ti nešto nacrtam... kad hop pola po papiru pola ode po stolu![]()
Tako mi je svaki danDori wrote: 24 Jun 2022, 10:18Ali stvarnoChan wrote: 24 Jun 2022, 10:16
Djeca su mirna samo kad spavaju![]()
Ova moja je počela praviti belaje... neki dan od huje uze lubenicu i tres od zid, a okrečili prije skoro 2 mjeseca... znači prebože![]()
Mi smo jučer imali trojicu ovdje…
Basta-zdravo!
Cisti prozori-zdravo!
Usisana kuća-zdravo!
Čista voda u bazenu-zdravo!
Još fol pisali svi prije kupanja![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Heeeej! Pa petak danas!
Sto ne kažete

Sto ne kažete
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
trebamo ih upoznati da zajedno prave belaje. dvije mashe vjerovatnoChan wrote: 24 Jun 2022, 10:16Djeca su mirna samo kad spavajuBlack Velvet wrote: 24 Jun 2022, 10:14 Mala djeca kad se probude, doslovno čim otvore oči skaču iz kreveta i trče i viču, kao da su sretni što je svanuo novi dan i ne žele propustiti ni jedne sekunde novog dana. Kod odraslih je to dosta drugačije.![]()
Ova moja je počela praviti belaje... neki dan od huje uze lubenicu i tres od zid, a okrečili prije skoro 2 mjeseca... znači prebože
- spacebound
- Urednik foruma

Otisle smo mi sve na zivcima, kako se narodski kazeDori wrote: 24 Jun 2022, 10:21Priča mi jaranica, taman renovirali stan…Čuje njih dvojicu u dnevnoj, neki belaj. Bacali loptu i oštetili zid.spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Cekaj dok se dokopa flomastera ili masnih bojica i odluci da izrazi svoju umjetnicku crtu gdje god joj padne na pamet![]()
![]()
I ona u onoj huji uzme loptu i tresne od pod! Kaže:”Pa je li se igra sa loptom u kući?!”
Kaze ona kako je ja od pod, tako ona lopta odskoči i bum u zid, napravi još veću rupu nego sto su njih dvojica napravili![]()
Posebno mi s muskicima, i jos kad ih dodje
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ali su ipak nas centar svijetaspacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:24Otisle smo mi sve na zivcima, kako se narodski kazeDori wrote: 24 Jun 2022, 10:21
Priča mi jaranica, taman renovirali stan…Čuje njih dvojicu u dnevnoj, neki belaj. Bacali loptu i oštetili zid.
Kaze ona kako je ja od pod, tako ona lopta odskoči i bum u zid, napravi još veću rupu nego sto su njih dvojica napravili![]()
A i dje ne bi.
Posebno mi s muskicima, i jos kad ih dodje![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22231 times
- Been thanked: 20322 times
Napunila godinu prije 2 mjeseca, ali žena s njom radi baš konstantno.spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:21Pa de stani malo, kolika je to ona vecChan wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Ma radi i to i već je tako počela fulati, pa ode po stolu i slično
kae tajo de da ti nešto nacrtam... kad hop pola po papiru pola ode po stolu![]()
Kako ovo vrijeme leti
Tako mi je svaki danDori wrote: 24 Jun 2022, 10:18
Ali stvarno![]()
Mi smo jučer imali trojicu ovdje…
Basta-zdravo!
Cisti prozori-zdravo!
Usisana kuća-zdravo!
Čista voda u bazenu-zdravo!
Još fol pisali svi prije kupanja![]()
Samo bazen nije kod mene, vec kod komsinice
![]()
Ma ne priča još, već nabada, ali voli da se igra sa bojicama. Samo je postala i bandit
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5061 times
- Been thanked: 6564 times
Pozdrav Greeting Salutation Gruß 欢迎تحية
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- spacebound
- Urednik foruma

Nema potrebe reci, podrazumijeva se.Dori wrote: 24 Jun 2022, 10:26Ali su ipak nas centar svijetaspacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:24
Otisle smo mi sve na zivcima, kako se narodski kazeA i dje ne bi.
Posebno mi s muskicima, i jos kad ih dodje![]()
![]()
Sinoc u neka doba probudi me neki cudan osjecaj, otvorim oci, kad me infarkt ne puce, ovaj moj stariji mi stoji iznad glave i nadvio se nad mene, u onoj polutami iza sna jedva skontah ko je, sta je i sta se desava
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
O Dusa!!!spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:31Nema potrebe reci, podrazumijeva se.
Sinoc u neka doba probudi me neki cudan osjecaj, otvorim oci, kad me infarkt ne puce, ovaj moj stariji mi stoji iznad glave i nadvio se nad mene, u onoj polutami iza sna jedva skontah ko je, sta je i sta se desavaJoj kad podje plakat. Nije htio da me budi, a strah ga u njegovoj sobi, ne smije zaspat. Gled'o neke gluposti o duhovima na yt. Hodi sine ovdje
![]()
Ovaj moj je rekao tati da “tata u stvari spava sa nama u krevetu”
Dragi bar tri dana nije kod kuće i nas dvoje zajedno. Kaže izbacicemo tatu iz kreveta
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22231 times
- Been thanked: 20322 times
To isto ja kad sam gledao brata kako igra Resident Evilspacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:31Nema potrebe reci, podrazumijeva se.
Sinoc u neka doba probudi me neki cudan osjecaj, otvorim oci, kad me infarkt ne puce, ovaj moj stariji mi stoji iznad glave i nadvio se nad mene, u onoj polutami iza sna jedva skontah ko je, sta je i sta se desavaJoj kad podje plakat. Nije htio da me budi, a strah ga u njegovoj sobi, ne smije zaspat. Gled'o neke gluposti o duhovima na yt. Hodi sine ovdje
![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9289 times
- Been thanked: 9273 times
Jedva nađoh ovu temu. Doduše ne znam ni śta će mi
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40987 times
- Been thanked: 27555 times
Poselami nas
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Zana
- Gospođetina

Selam svima koji ovo čitaju
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27517 times
- Been thanked: 31507 times
- Zana
- Gospođetina

Eh popila sam tabletu za opuštanje mišiča. E baš da vidim kakav je osjećaj 
Naumpade mi drugarica, koja popije tabletu ako naleti negdje u kući na nju. Kaže "Da se ne baci"
Naumpade mi drugarica, koja popije tabletu ako naleti negdje u kući na nju. Kaže "Da se ne baci"