Moderator: VIP
Priča mi jaranica, taman renovirali stan…Čuje njih dvojicu u dnevnoj, neki belaj. Bacali loptu i oštetili zid.spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Cekaj dok se dokopa flomastera ili masnih bojica i odluci da izrazi svoju umjetnicku crtu gdje god joj padne na pamet![]()
![]()
Pa de stani malo, kolika je to ona vecChan wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Ma radi i to i već je tako počela fulati, pa ode po stolu i slično
kae tajo de da ti nešto nacrtam... kad hop pola po papiru pola ode po stolu![]()
Tako mi je svaki danDori wrote: 24 Jun 2022, 10:18Ali stvarnoChan wrote: 24 Jun 2022, 10:16
Djeca su mirna samo kad spavaju![]()
Ova moja je počela praviti belaje... neki dan od huje uze lubenicu i tres od zid, a okrečili prije skoro 2 mjeseca... znači prebože![]()
Mi smo jučer imali trojicu ovdje…
Basta-zdravo!
Cisti prozori-zdravo!
Usisana kuća-zdravo!
Čista voda u bazenu-zdravo!
Još fol pisali svi prije kupanja![]()
trebamo ih upoznati da zajedno prave belaje. dvije mashe vjerovatnoChan wrote: 24 Jun 2022, 10:16Djeca su mirna samo kad spavajuBlack Velvet wrote: 24 Jun 2022, 10:14 Mala djeca kad se probude, doslovno čim otvore oči skaču iz kreveta i trče i viču, kao da su sretni što je svanuo novi dan i ne žele propustiti ni jedne sekunde novog dana. Kod odraslih je to dosta drugačije.![]()
Ova moja je počela praviti belaje... neki dan od huje uze lubenicu i tres od zid, a okrečili prije skoro 2 mjeseca... znači prebože
Otisle smo mi sve na zivcima, kako se narodski kazeDori wrote: 24 Jun 2022, 10:21Priča mi jaranica, taman renovirali stan…Čuje njih dvojicu u dnevnoj, neki belaj. Bacali loptu i oštetili zid.spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Cekaj dok se dokopa flomastera ili masnih bojica i odluci da izrazi svoju umjetnicku crtu gdje god joj padne na pamet![]()
![]()
I ona u onoj huji uzme loptu i tresne od pod! Kaže:”Pa je li se igra sa loptom u kući?!”
Kaze ona kako je ja od pod, tako ona lopta odskoči i bum u zid, napravi još veću rupu nego sto su njih dvojica napravili![]()
Ali su ipak nas centar svijetaspacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:24Otisle smo mi sve na zivcima, kako se narodski kazeDori wrote: 24 Jun 2022, 10:21
Priča mi jaranica, taman renovirali stan…Čuje njih dvojicu u dnevnoj, neki belaj. Bacali loptu i oštetili zid.
I ona u onoj huji uzme loptu i tresne od pod! Kaže:”Pa je li se igra sa loptom u kući?!”
Kaze ona kako je ja od pod, tako ona lopta odskoči i bum u zid, napravi još veću rupu nego sto su njih dvojica napravili![]()
A i dje ne bi.
Posebno mi s muskicima, i jos kad ih dodje![]()
Napunila godinu prije 2 mjeseca, ali žena s njom radi baš konstantno.spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:21Pa de stani malo, kolika je to ona vecChan wrote: 24 Jun 2022, 10:18 Ma radi i to i već je tako počela fulati, pa ode po stolu i slično
kae tajo de da ti nešto nacrtam... kad hop pola po papiru pola ode po stolu![]()
Kako ovo vrijeme leti
Tako mi je svaki danDori wrote: 24 Jun 2022, 10:18
Ali stvarno![]()
Mi smo jučer imali trojicu ovdje…
Basta-zdravo!
Cisti prozori-zdravo!
Usisana kuća-zdravo!
Čista voda u bazenu-zdravo!
Još fol pisali svi prije kupanja![]()
Samo bazen nije kod mene, vec kod komsinice
![]()
Nema potrebe reci, podrazumijeva se.Dori wrote: 24 Jun 2022, 10:26Ali su ipak nas centar svijetaspacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:24
Otisle smo mi sve na zivcima, kako se narodski kazeA i dje ne bi.
Posebno mi s muskicima, i jos kad ih dodje![]()
![]()
O Dusa!!!spacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:31Nema potrebe reci, podrazumijeva se.
Sinoc u neka doba probudi me neki cudan osjecaj, otvorim oci, kad me infarkt ne puce, ovaj moj stariji mi stoji iznad glave i nadvio se nad mene, u onoj polutami iza sna jedva skontah ko je, sta je i sta se desavaJoj kad podje plakat. Nije htio da me budi, a strah ga u njegovoj sobi, ne smije zaspat. Gled'o neke gluposti o duhovima na yt. Hodi sine ovdje
![]()
To isto ja kad sam gledao brata kako igra Resident Evilspacebound wrote: 24 Jun 2022, 10:31Nema potrebe reci, podrazumijeva se.
Sinoc u neka doba probudi me neki cudan osjecaj, otvorim oci, kad me infarkt ne puce, ovaj moj stariji mi stoji iznad glave i nadvio se nad mene, u onoj polutami iza sna jedva skontah ko je, sta je i sta se desavaJoj kad podje plakat. Nije htio da me budi, a strah ga u njegovoj sobi, ne smije zaspat. Gled'o neke gluposti o duhovima na yt. Hodi sine ovdje
![]()
Poselami nas
Users browsing this forum: kikilika and 2 guests