Koliko naplaćuješ po satu?
Imam podrum, jedno 20, 25 kvadrata, trebalo bi se proć, nasložit, presložit, pobacat...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jao to nije nista, ja bi to dzaba odradila

Na kojem putu je ovolika guzva?

Orasje-Tuzla

Mene kad zenska ne pozove u stan , ja znam da joj je razbacano po stanu.Morgen wrote: 26 Jun 2022, 14:35 Auuuu kako mi to stvara nervozu
Cesto ovi iz amerike kad kace slike i snimke uopste ne gledaju na to dal im je pospremljeno.
Bruka.
Ja uopste nisam ona neka cistunica, ali sam slagateljica. Mora da je uredno.
Ali ne sterilno.

Ili ima muža.Duh wrote: 26 Jun 2022, 17:46Mene kad zenska ne pozove u stan , ja znam da joj je razbacano po stanu.Morgen wrote: 26 Jun 2022, 14:35 Auuuu kako mi to stvara nervozu
Cesto ovi iz amerike kad kace slike i snimke uopste ne gledaju na to dal im je pospremljeno.
Bruka.
Ja uopste nisam ona neka cistunica, ali sam slagateljica. Mora da je uredno.
Ali ne sterilno.

Ma jok.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa dobro... Kako ćemo onda?Morgen wrote: 26 Jun 2022, 14:02Jao to nije nista, ja bi to dzaba odradilaTAFKAP wrote: 26 Jun 2022, 11:56
Imam podrum, jedno 20, 25 kvadrata, trebalo bi se proć, nasložit, presložit, pobacat...![]()
Imam situaciju sa mojim drugom, razveo se, nasao stan i sad smo mu svi pomogli da se snadje, ja sam rekla da cu mu stvari sloziti u ormar. Ogroman, jako puno stvari. Ja sam to po kategorijama slagala, bojama, velicini, godisnjem doba.
On se jako odusevio. Posle par dana se sretnemo s drustvom rostiljada ovo ono, cujem ga kako govori momcima, ljudi, ja se bojim da izvadim ijednu stvar, ubice me ******![]()

Ich bitte dich, ich komm auch so überall hinTAFKAP wrote: 26 Jun 2022, 19:15Pa dobro... Kako ćemo onda?Morgen wrote: 26 Jun 2022, 14:02
Jao to nije nista, ja bi to dzaba odradila
Imam situaciju sa mojim drugom, razveo se, nasao stan i sad smo mu svi pomogli da se snadje, ja sam rekla da cu mu stvari sloziti u ormar. Ogroman, jako puno stvari. Ja sam to po kategorijama slagala, bojama, velicini, godisnjem doba.
On se jako odusevio. Posle par dana se sretnemo s drustvom rostiljada ovo ono, cujem ga kako govori momcima, ljudi, ja se bojim da izvadim ijednu stvar, ubice me ******![]()
Da ti pošaljem adresu, il kako?
Sa 9€-Ticket kommst Du überall in D hin, wenn Du Dich etwas eng machst und nette Leute kennen lernen möchtest.![]()